PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
De jó, örülök neki! :) Addig is pihenj sokat, hamar itt lesz a csütörtök. Szurkolok!
Én holnap megyek UHra és vérvételre, ez lesz az első kontroll az injekciózás óta. Nagyon kiváncsi vagyok mit fog látni, kicsit izgulok. Remélem már olyan nagyon sok szuri nem vár rám, bár nem viselem rosszul, csak maga az egész szitu kellemetlen.
Ma volt reggel. 9 petesejt lett végül. Most nem is fáj úgy a hasam, mint tavaly a 20dbnál.
Holnap telefonálni hogy mizu, és csütörtökön beültetés. :)
2016 okt.voltunk a 2.-on már nem erősödöm.inkább veszítek a hitemből.
Jövő héten mehetek az endokrinologushoz
Stimu miatt lehet nagyon enyhe mensis érzés?
Rövid protokoll, 4 napja kapom a Gonalt napi 100 egységben, tegnap és ma is enyhe mensis fájdogálás van, lehet a stimu miatt, ez normális?
Hétfőn megyünk konzira, a 3.lombikot kezdjük.....ha....majd eldöntjük még, hogy állnak az eredményeink
Ha romlottak akkor nem valószínű, hogy bevállalom.
3 inszem és 2 lombik után, 5 év tapasztalattal nem látom akkor értelmét
Akkor megyek egy kört az endokrinologusnál, meg még néhány alternatív módszer, és elfogadom a sors akaratát :(
Tömören: rövid esetén a menzesz napján kezded a szurikat, a hosszúnál meg 1-2 héttel korábban, már az előző ciklusban.
Hogy eredmény szempontjából mikor melyik a jobb, nem tudom.
A hosszúnál jobban tudják a beavatkozásokat időzíteni az orvosok szerintem, jobban le van állítva a saját hormonműködés.
Nekem már a 2.nál azt mondta...ja 2.akkor mindent tud
Nem kell annyi tüsző....legyen benne cucc és minőségi legyen....a kevesebb néha több :)
Én holnap megyek EKG-ra. Mondjuk nem bánom, hogy totál kivizsgálják az embert A-től Z-ig mire eljut valaki a beültiig. Csak ez a sok rohangálás ide oda, ami ezzel jár.. Még jó, hogy egy csomó mindent megcsináltathatsz Tapolcán helyben.
Nekem most gonal f-et kell szúrnom napi 100 egységet 5 napig. Remélem sok szép tüszőt növesztek tőle :)
Dehogynem izgulok, attól függetlenül, hogy tudom mi történik, azért van para :)
A leszívásnál altatás van, ahhoz kell EKG. Ezt most nekem nem mondta a doki, még jó, hogy észbe kaptunk, mert azt kell vinni már aznapra. Háziorvos csinálta 2 perc alatt kb.
Meg ugye előtte 5 nappal lehet együtt lenni utoljára. Na most ezért sem szólt, lehet, hogy arra gondolt mindenre emlékszünk egy évvel ezelőttről...
Nekem is a férjem adja be, éppen egy csípést érezni, de nem tudnám magamat megszúrni.
Én már nagyon izgulok pedig még egy hét hátra van. Te nem izgulsz? Szurkolok neked jövő hétén! :) Majd írj mindenképp, hogy mi volt!
Én ma este fogom beadni az első szurit, jobban mondva megkérem a férjem, hogy adja be, ő egészségügyis, jobban bírja ezeket a dolgokat mint én.
Sziasztok kedves mindenki ,én is lombikoztam négy évvel ezelőtt,sajnos én személy szerint sikertelenül.Hét beültetésen vagyok túl!Nekem más segített..Próbálkoztam én mindennel, amit épp hallottam, vagy olvastam. És mindenben hittem is! Egészen addig, amíg kiderült, hogy nem működik. Helyesebben: nálam nem működik.
Hamar. 2008 novemberében kopogtattam először a kedvenc dokim ajtaján. Akkor még nem telt el a „hivatalos” egy év „próbaidő”. Sőt, talán csak pár hónap, de én szinte az első pillanattól éreztem, hogy nem stimmel valami. Nem tudtam megindokolni, hogy mi (most sem tudom) csak éreztem…Azóta már Németországban élek.Szeretnék segíteni másoknak is,ha érdekel az én történetem,küld el az email címed priviben és elküldöm.Mindenkinek sok sikert kívánok és mielőbbi babásodást!Két gyermek édesanyja
Akkor én egy héttel vagyok előtted.
Hát igen, nem egyszerű megoldani, főleg ha azt mondják másnap gyere.
Én majd a beültetés után leszek itthon szerintem a tesztig. Mert a melóba nehezebb árut is kellene pakolni. (pl.: tálca sör, zsugor 1,5l-es üdítő). A remélhető pozitív teszt után viszont nem tudom, hogy hogyan megyek vissza, mert 05:30tól dolgozom, egy jó kis reggeli hányingerrel akár majd kíváncsi vagyok hogyan esik a munka... Ha megoldhatnám akkor 5-6 nap után dolgoznék a tesztig, talán gyorsabban is telne az idő.
Most a Cetrotide szurit kell adni. Hát nem a szívem csücske ez a poros-oldószeres dolog. Miért nem lehet tollas az összes injekció? Sokkal egyszerűbb lenne.
Szia.
Nagyon szépen köszönöm az infót! Sokat segítettél 😊
Boldog várakozást kívánok én is neked!
Már nincs sok hátra.
Vigyázz magadra!
A 10.hetet honnan számoltàk? 6 hete volt a beültetés. Pénteken voltunk de annyian voltak h Seperc alatt kinn is voltam a rendelőből, nem tudtam kérdezni
🙁 a doki meg eddig nem mondott semmit erről.
2 hét múlva kell mennünk akkor az már lehet h az utolsó?
Köszönöm a segítséget!!!
Te hol tartasz? 😊
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..