PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Minden rendben volt.
Már itthon pihi van. Majd írok, ha túl vagyunk a teszten. :)
Sote II. HABAB Ambulancia
06-1-459-1500/53365-ös melléken tudsz időpontot kérni.
Vidd magaddal az összes eddigi leleted, eredményed. Ők fognak majd kiírni további vizsgálatokat (pl. trombofilia panel, d-vitamin szint, folsav, helicobacter pyory, méhtükrözés, hüvelykenet vizsgálatok stb) annak függvényében, hogy milyen vizsgálatokat nem végeztek még el nálad.
Köszi :)
Igen, leszívás után jobb lett szerencsére.
Nagyon szorítok docika, remélem minden rendben lesz veletek :)
És ez a nehéz légzés magától elmúlt?
Egyébként akkor is próbáltam sokat inni, meg ugye amúgy is meleg volt. Plusz én kértem receptet a Nutridrink fehérjeitalra. 220ml-esből váltottunk ki egy tálcával, azt minden nap ittam, talán 2-őt is. Sok túrós, sajtos, tojásos dolgot ettem. Szóval a fehérjéből nem volt hiány.
De ott ugye több nőtt, mint 20, mert leszívni sikerült 20 db-ot.
Most szintén oldalanként 10-et látott utoljára, 16mm-eseket, és mégis csak 9-et szívtak le.
Talán az is számít, hogy most ez rövid protokoll, kevesebb szuri.
Az már a túlstimu jele lehetett, vizesedtél és nem bírta a tüdőd
Na de nem lett problémád, ez a lényeg
Én a 13-at is megéreztem
A Cetrotide-ből nekem 4et kellet összesen. Először 3at kaptam. Aztán szintén pénteken volt UH. Aznapra kaptam még egyet, meg egy Bemfolát is mellé. Majd szombaton mehetett a 2 Ovitrelle. Hétfő leszívás. Holnap beültetés. :)
Mikor nekem 20 petesejtet szívtak le, előtte nap már nagyon nehezen bírtam. Nehezebben kaptam kicsit levegőt. Olyan érzésem volt mintha nagyon nagyon tele ettem volna magam. Plusz ugyanilyen dög meleg is volt...
Köszi a tanácsot csajok, ma már én is jobban figyelek a folyadék bevitelre.
Ezt a Cetrotide utálatos injekciót ti hány napig szúrtátok? Most egyenlőre én 3 napi adagot kaptam, de pénteken újból UH.
Egy ex Tapolcai ismerős mondta nekem is.
Minimális az infó amihez Tapolcàn jutottam hozzá.
Illetve nagyon sok hasznos infó van itt a fórumon is.😊
Szia Rekus!
Köszi a válaszod, megfogadom a tanácsod mert őszintén szólva nem igazán szeretném ha kórház lenne a vége.
Jó, hogy van ez a fórum és itt tudunk segíteni a másiknak, mert nekem ezt ott nem mondták, hogy igyak sokat és egyek sok fehérjét.
Szia.
Nekem is 20 lett.
Szigorúan napi 4L vizet ittam meg figyeltem h sok fehérjét vigyek be és nem lett gond.
A hasfàjàs utána, na az már más tészta de a cél érdekében az a legkevesebb
Azt hiszem jobban is járok, hogy most a lakásban pihi van, mert kitettem a lábam, és szénné égtem. Hétvégére meg szintén 33 fokot mondanak. Brutál meleg van. Még a szobában is 26 fok van a ventillátor mellett.
Ilyenkor enni sincs kedve az embernek, de holnap megint éhgyomorra kell menni reggel, úgyhogy muszáj lesz este enni valamit.
Ha nincs akkora gond úgymond, hogy lombik kellene , akkor akár az első inszem is sikeres lehet, csak ez a kis segítség kellett :) Fő a bizakodás.
Voltunk Tapolcán kontroll UH-on, valóban nem volt vérvétel. 20 db petesejtet látott, úgyhogy eléggé félek a túlstimutól..
Nekem is Cetrotide-t kell szúrnom most és csökkentett Gonal adagot. Ez a Cetrotide nekem se a szívem csücske, macerásabb és fájt is kicsit.
Docika88, te hogy viselted amikor 20 db petesejted lett?
Igen, a 9-ből 6 osztódott szépen, úgyhogy csütörtökön reggel repülünk is :)
Úgy 6-szorra sikerült felhívni őket, mindenki hamar túl akar lenni a telefonáláson, gondolom.
Én ma reggel használtam először ezt az Utrogestan bogyót, fél órát feküdtem, és meglepődtem, de nem vettem észre, hogy kifolyt volna valami is.
Nekem leszívás előtti napokban feszültek eléggé a melleim, amúgy sem picik, így meg azt hittem kidurrannak már :P
Szerintem most annyi mindentől feszülhet, fájhat szurkálhatnak a dolgok, hogy nem is lehet megmondani, hogy éppen mitől, és most jót jelent-e vagy nem.
Nekem mondjuk menstruáció előtt nem igazán feszültek a melleim, viszont a peteérést annyira éreztem, hogy sokszor a sima járás közben is érzetem hogy feszít és "lubickolnak" :P
Sziasztok! Jól gondolom hogy az Utrogestan bogyó hatására fájnak nagyon a melleim? Tájékoztatóban nem találtam erről semmit.
Mensi előtt mindíg szokott egy kicsit azt ismerem, de ez vmi nagyon durva napok óta úgy fájnak hogy szörnyű.
Heida!!!
Mi van veled?
Szia!
Pcos vagyok sajnos én is, 2-ik lombikból született meg kislányunk aki 6 hónapos!Kitartás sikerülni fog!
Már 1/3-án túl vagy.sztem 2x4 szurit még kapni fogsz
Vérvétel miért? Aznem szokott
Lehet pénteken megint mehetsz
Ha jl alakul a dolgod akkor talán jövő kedden leszívás?
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..