PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sajnos nem sikerült az első inszeminációnk. De éreztem már egy hete, hogy nem jött össze. Erre reggel meg is jött, ezt nagyon nem akartam. Utálom a vizsgálatot menszesz alatt, sajnos egy időben gyakran volt rá szükség extra hosszú menszeszek miatt. De a Gőgös doktor volt, ennek örültem.
Viszont minden rendben, úgyhogy pénteken kezdhetem is az injekciókat.
Akkor valószínű, hogy találkozunk hétfőn. :)
Végül csináltál tesztet otthon is docika?
Köszi szépen.
Amúgy eléggé feszül a gyomromnál. Mintha tényleg degeszre ettem volna magam. Ilyenkor nem is kívánok semmit. De valahogy muszáj lesz leúsztatni pár halat, meg kőrözöttes kenyeret, mondjuk egy kis tojássalátát.
Én is 4 órát leszek majd, így a reggeli utrogestant is megtudom oldani és nem kell 5-kor kelnem.
A pakolós részét meg a kolleginák megoldják.
Egyébként mi tavaly a kisebb kiszerelésű Nutridrinket váltottuk ki, amihez szívószál is volt. A mostani meg Max 3dl, és sűrűbb is. Nehezebben is fogy el...
Szia.Nekem hetekig volt folyadék de fokozatosan felszívódott, nem aggódj nem lesz baj.
Én is visszatértem a munkába,irodában dolgozom de csak 4 órában. Szívből gratulálok! Vigyázz magadra!
Köszi :)
Én táppénzen vagyok a beültetés óta. Adnak papírt amivel elmehetsz táppénzre. Te tudod, hogy milyen a munkád.
De visszamegyek dolgozni nemsokára. Csak lightosabban :)
Hétfőn megyek én is majd. Talán akkor már lesz Török doki is. Gondolom kezdődik a szabadság nekik is.
Remélem ez a víz eltűnik és nem kell leszívni. Ha valakinek lekellett, megírná hogyan zajlik?
De jóó! :) Nagyon gratulálok!! :) Vigyázzatok magatokra, pihenj sokat. Jövő héten mikor kell vissza menned? Én hétfőn megyek.. :)
Ilyen esetben ha pozitív a teszt, akkor táppénzre vesznek vagy lehet menni dolgozni?
:) Úgy néz ki, hogy sikerült. Pozitív lett a teszt.
Van egy kis folyadék a petefészkekben, úgyhogy sok sok sok fehérje. Jövőhéten kontroll.
Az endometrium 16 mm felett, arra azt mondta a Csongrády, hogy gyönyörű.
Még nem látszik ilyenkor semmi,azt mondta 1 hét múlva már látni fogunk valamit. :) Továbbra is Utrogestan...
Ami még eszembe jutott és jó lett volna, ha valaki az első alkalom előtt mondja:
1. Van parkolója az intezetnek, persze zsúfolt, de meg kell próbálni, mert az utcai parkoló fizetős. Ha nincs hely és kint kell parkolni, akkor jobban jártok, ha sms-sel teszitek, mert nem lehet tudni, hogy mennyit kell várni (általában sokat, de volt hogy fél óra alatt végeztünk).
2. Háziorvos tud adni utazási költségtérítéshez papírt, így az oep fizeti az utazás díját.
3. Lehet fizetni bankkártyával, de egészségpénztári kártyával nem, de lehet kérni számlát és utólag elszámolják.
Asszem ennyi. Ezek ugyan nem az egészségügyi részéhez tartoznak, de szerintem jó infók.
Akkor ezt a pár napot még te is pihenéssel töltsd, most ez a legfontosabb :)
Gondolkodtam én is rajta, hogy vajon fogok e majd itthon tesztelni mielőtt menni kell. De mivel itthon én már annyi negatív tesztet láttam mielőtt felkerestük Tapolcát, hogy úgy döntöttem erős leszek és kibírom addig. ;)
Írj mindenképpen, hogy mi volt 3-án :)
De jó, akkor pihenj csak :)
Ma olyan érzésem van a hasamban, mintha izomlázam lenne, feszül kicsit. Egy-egy szúrka meg görcsszerűt éreztem néha, a melleim még mindig feszülnek.
Itthon nem fogok tesztelni már, ezt a 3 napot már kibírom.
Bízom benne, hogy ez most sikerült, próbálok pozitívan hozzá állni, igazából nincs ok, hogy miért is ne sikerülne :)
Szia docika88!
Tegnap beültették a bébibogyókát :) Már csak reménykednünk kell, hogy jól megcsimpaszkodjon odabent.Jövő hét utáni hétfőn kell menni tesztre. Izgulunk.
És Te hogy vagy? Tünetek, megérzés? :)
Tegnap voltam endosnál újból.Átbeszéltük az IR-t, merckormint beállította
Azért a lombikkal kapcsolatban elmondta, pedig pártolja, hogy ezek a hormonok nagy durva dolgok a szervezet számára, és majd lesz ennek böjtje
Többször is írtam itt és most is ismétlem az inszemesek miatt, hagyni kell pihenni a szervezetet, ne ugorjatok neki a 2.nak egyszerre.Nekem szhelyen, 1-1 hónap kihagyással csinálta meg az inszemet
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..