PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok! Úgy volt,hogy hétfőn petesejt leszívás,de sajnos nem úgy reagáltam a szimulációra mint kellett volna,a petesejtek mérete nem sokat változott hétfő óta csütörtökig..most duplára emelték az injekciót (Bemfola) járt már így vki? annyira leblokkoltam megint a dokinál,hogy szinte semmit nem kérdeztem....most meg bevagyok ijedve,hogy mi lesz így ...
A méhpempőt én is használtam. Pcos voltam. Most a doki szerint minden ok velem.
Ma 7 körül húztam a 9-es sorszámot. De ma egyedül a tanár úr rendelt. Közben csinálta a peteleszívásokat is.
Ttittike 4 hét és 3 napos vagy kb. de lehet tévedek.
Muszály pozitívan hozzá állnom. Mert ha én össze omlok akkor mindenki a családba. Van egy 9 éves kisfiam. Nem lenne jó ha anyát látná össze zuhanni. Most az angyalkák nem minket választottak. Még váratnak magukra. Mi pedig várunk rá. 😍🤩.
Nekem most 3naposakkal volt FET, akkor ugyanúgy előző mensitol ? És a 3 napot is bele kell számolni? 😌 Vagyis mintha 3 nappal korábban jött volna meg és onnan? 😣
Meglepődtem én is...meg is néztem, hogy nem-e keverte meg őket valaki viccből, de nem...sorban voltak. 😏
Gratulálok! Boldog babavárást 😊
Sziasztok! A mi kis csodánk másfél éves kisfiú a tapolcai lombikból. Előtte 5 évet vártunk rá. A fagyasztott testvére sajnos nem maradt velünk. Visszakértük tavaly novemberben. 2 hónapja elkezdtem szedni a méhpempő kapszulát és újabb csoda történt velünk. Egy drága kis embrió lombik nélkül a pocimban..Még nagyon az elején vagyok de optimistán. A mèhpempő kapszulát szedem a terhesség 3. hónapjáig. Csak azért írtam le ezt nektek, hátha lesz még rajtam kívül valaki,ill. valakik kinek a méhpempő meghozza a várva várt Csodát! 😊
Tegnap 6:55-kor húztam a 18-as sorszámot... Fel 8 után par perccel kezdett a reci, aki akkor már 45-nel jártak a számok.
2 hónap gyorsan elmegy. Addig meg tényleg ki kehet hasznàlni az időt a testi-lelki rákeszülesre. Esetleg egy rövidke nyaralás? 😊 Tènyleg nem semmi a hozzáállásod 😊
Szia. Minden rendben lesz. Ne aggódj csak pihenj és told magadba a vitaminokat. 😀😀😀😀
Szia. Sajnálom, hogy neked is végig kellett járni a hadak útját. Pihenj rá és ne ad fel Nem zuhantak meg pedig azt hittem rosszabbul fogom venni. A férjem már most kikötötte hogy még a másodikat bevállalja aztán bele törödik. Én úgy állok hozzá hogy most megmutattam a testem el, hogy ez fog történni. Szokjon hozzá 😀 mert baba biztos lesz. 🤗😊😊😊
Vigyázz nagyon magadra, szedd a magnéziumot az sose árthat! Én egy hónapja nagyon begörcsöltem akkor rengeteg magnézium kellett, de teljesen rendbehozott. Most minden rendben lesz nálad is! Szorítok nagyon! 😊
Sajnálom, de tetszik a hozzáállásod. 2hónap nagyon gyorsan elmegy, addig rá tudsz készülni testileg és lelkileg! Nekem a második lombik hozott sikert, bízom benne h neked is így lesz!
Szia!
Nekem hétfőn kell majd mennem tesztre, szép erős pozitív a reggeli, remélem minden rendben lesz. Szedem a magnéziumot a görcsökre, de talán már enyhülnek. Sokat pihizek.
Mi is 7 körül szoktunk menni, kihúzzuk a sorszámot, így nem kell talán annyit várni.
Szia.
Nagyon sajnálom. ☹️ Mondtak valamit? Fel a fejjel, sikerülni fog 😉 örülök hogy ilyen hamar mehettek OEP esre. Majd az sikerül 🍀🤞
Elsőnèl mèg ne zuhanj meg ès a fèrjed is szedd össze.
Bâr ők nem.olvasnak össze mindent szart :) îgy ők az hiszik odamennek és gyerekkel megyünk haza.
Nekem a 3 inszem egyàltalân nem, majd az első utâni FET, hogy nem èbredt egy sem az odacsapott.
Aztàn a 2.utàn teljes remènyvesztettsèg, ès a 3.ra nem is tudtam elmenni, mert annyira hitemet veszîtettem....
7-kor nyitnak kaput, akkor mèg takarîtanak.
Reci 8-kor
Sziasztok. Sajnos nem sikerült. De nem adom fel. 2 hónap pihi és belevágunk a második vagyis oepes első lombikba. A férjem kicsit megzuhant.😔 Én viszonylag jól vettem az első sikertelenségünket. Nem adom fel. Pozitívan állok neki a következőnek. Addig pedig össze szedem magam minden téren. Csajok senki ne keseredjen el. Csak pozitívan.
Egyszer negyed 8-ra értem oda ha jól emlékszem, akkor már nyitva volt az épület.
Akkor ezek szerint 7 körül nyithatnak?
8kor kezdik hívni a sorszámokat, mi fél8ra szoktunk menni, de akkor is már 20körüli sorszámot szoktam húzni...
Csajok mikor nyít reggel a reci?
Csütörtökön megyek, de csak megbeszéljük a lelteket és gondoltam oda menyeg nyitásra, hogy időben végezzek. Vagy 10 körülre megyek, de akkor még elég sokan szoktak lenni.
Ttittike, Ibolya! Várjuk a híreket! 🤞🤞🤞
Első UH csak a megvastagodott nyàlkahàrtyàt és megduzzadt petefèszkeket kell latni. Majd a masodik UH-ra lesz petezsák
Terhességet úgy szàmoljàk h9gy a leszívas napjához hozzá kell adni 2 hetet.
További ajánlott fórumok: