PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Úgy emlékszem múltkor olyan 14.000 Ft körül kaptunk a 4 db útra. Mi kb 80 km-re lakunk Tapolcától.
De pont ma adta le a férjem a tegnap betelt papírunkat, ha megjön a pénz megírom a pontos összeget.
Mármint az Oep-nèl? Nem dehogy, csak leadod es kész. Nàlunk így zajlik: --Jó napot kívànok
-Jó napot kívánok
-Miben segíthetek?
-Útiköltsèg térítéses papírt hoztam leadásra.
-Rendben. Kitöltötte mindenhol?
-Igen
-Köszönöm, rendben is vagyunk. Az összeget kb 2 hèten belül kapja postàn
-Rendben, köszönöm. Viszontlátásra
-Viszontlàtásra
Ennyi az egèsz! És ezt nem csak lombiknál lehet, hanem bármilyen esetben ahol utaznod kell orvoshoz ( magànrendelés esetèn persze nem)
Nekem OTP-s van, simán bemész a bankba és kéred, hogy nyissanak egy egészségpénztári számlát. A belépési nyilatkozatot én letöltöttem előre és kitöltve vittem be, így gyorsítod az ügyintézést. Meg tudsz jelölni családtagokat is kedvezményezettként, nálunk pl a férjem az és decemberben az ő térdműtétjét is ezzel fizettük.
Van valamennyi átfutási idő (2-3 hét talán) mire tudod használni a kártyát, ne úgy képzeld mint a bankkártyát, hogy egyik napról a másikra. (én ezt hittem :) Kifizeted a belépési díjat, a kártya díját és befizetsz a számlára.
Aztán megjön postán a kártya aktiválod és kész.
Utána meg hasonlóan használod, mint a bankkártyát. (lehúzzák fizetéskor a POS terminálon)
Egy szó mint száz nézd meg ezt a linket:
Jé, ez érdekes egy megyeszékhelyen. 🤨
A lombikhoz kapcsolódó gyógyszereket és mindig Tapolcán a Stark patikában váltottam ki, ott elfogadják. Tapasztalataim szerint a Benu gyógyszertárak is. A szolgáltatást illetően meg nyilván orvosra/intézményre válogatja.
Mindenképpen! Én mindent arra vettem, veszek. Kevés vitamin az amire nem tudod használni, de jó az összes gyógyszerhez, a szurikhoz. A nőgyógyásznál is azzal fizetek mindig, azzal fizettem az immunologusnál, a fogorvosnal stb.
Szóval ajánlom.
Köszönöm szépen
Gondolkodok az egészségpénztáron igy lombik előtt
.szerintetek érdemes lenne?van itt olyan akinek van?
Oep-nél valamennyi gyógyszerköltség van.
Önköltséges esetén az árlistàt megtalàlod a www.pri.hu oldalon, plusz persze itt is a gyógyszerköltség itt is tàmogat vmennyit az oep a gyógyszerek áràból de kevesebbet mint oep-es lombik esetén.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..