PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szerdán mire kell menned?nekem 10 órát mondtak,de előtte 3/4 8kor még telefonálnom kell 🤞🤞
Koszi szepen a valaszod.Sanjos paromnal is es nekem is rosszak az eredmenyeim.Peter doktor javasolta,merthogy kicsi az eselye hogy termeszetes uton osszejonne.
Ma nem kellett telefonálni, csak szombaton kellett meg majd szerdán reggel 🤞🤞🤞 nem tudom írtam már vagy sem,de 7 petesejtből 4 megtermékenyült... remélem szerdáig minden rendben lesz, nagyon izgulok...a petesejt leszívás után azért szenvedtem rendesen,de már ok minden 😊
Kellett ma telozni? Hogy vagy? Nem vagy rosszul a sok petesejt miatt ?
Kellett ma telozni hogy mi a helyzet?
Szuper hír! Kívánom h. minden jól alakuljon veletek.Pihenj sokat!
Szia.
3 részletben kell fizetni. Először a stimuláció kezdéskor,utána leszíváskor és beültetéskor.
Miért kell a lombik?
Gratulálok és szurkolok hogy minden ilyen szépen haladjon tovább 😊 én egész jól vagyok, várom a szerdai beültetést 😊
Sziasztok,uj vagyok!Mi is Tapolcara jarunk,lombikot fogjuk elkezdeni.Akkor kell hivnom oket,mikor megbetegszem,es mi a fizetoset valasztottuk,mert mar vartunk eleget.Az a kerdesem aki ebben a cipoben jar,mikor kell fizetni?
Gratulálok!!😘😘
Jollvan,az a lényeg hogy minden rendben van! 😊
Most már lehet halkan gratulálni!
Felemelte a progit 2*4 re.
Sziasztok csajok.
Miujság? Ki hogy van ? Ma voltam Tapolcán. Hát rengetegen voltunk. Képzeljétek van szivhang mind a kettőjüknél. 6hetesnek mondta G.doki őket.
Nem,en nem Tapolcara járok.jár ugy,hogy olyat kérek,ami naponta 1x1 tabletta,vagy olyat ami 3x1,vagy az injekciót.
Hogy hogy választhattál? 😮 Ez Tapolcán volt ?
En is szurom a leszivas ota.nalunk mi valaszthattunk,hogy melyik progit kérjük,illetve 3fajta volt adott,abból.de tényleg ha megemeled ártani nem fogsz vele!
Ezt én sem tudom. Meg azt sem ertem miert mindenkinek ugyanakkora mennyiséget írnak fel? Ez mindegy hogy ki hány kiló pl?
Előző beültetéskor crinone volt napi 1, akkor a teszt után kezdtem barnázni, akkor kaptam pluszban duphastont, de nem maradtak meg. Mostmár előrébb tartunk, és nincs is olyan mennyiségű barnázásom ,és a kórházban nem emelték az utrot.
Mondott még egy érdekes dolgot a doktor nő, hogy sok helyen a protokoll része a clexane. Mit gondoltok erről?
Nem értem nálunk miért nem divat a gyöngy mellé szuriban is a progi? Miért kísérleteznek velünk?
Barnazasnal szokták ajánlani. Inkább magasabb legyen a progeszteron szinted,mintsem alacsony.az alacsony veteleshez vezethet.a magasabbtol nem lesz bajod,csak ugye akkor utána ugyan ugy kell tovább hasznalnod. En megemelnèm.
Nem nézettem.3*3ra emeljem?
Es progi szintet nezettel? Lehet megemelhetned az utrot 3x2re.
2*3 utro, plusz 3*2 estrofem van most.
Köszi! Vigyázz Magadra, pihenj sokat! Hétfőn talén tudnak okosabbat mondani, de az jó hír, hogy nőttek!
Progit mit es mennyit használsz?
Ma reggel volt egy kis barnázásom, bementem az ügyeletre, nem tudták megmondani mitől volt, elvileg rendben van minden. 11mm esek, van szikholyag, szóval nőttek hétfő óta. Hétfőn megyek Tapolcára remélem elmulik a barnázás. Csak rutascorbint kaptam.
Gratulálok csajok, ügyesek vagytok. Szurkolok a beültetésre 🤞🍀 nálunk nem volt kérdés hogy hány naposan legyen a beültetés mert hétfőn volt a leszívás. Nekünk is 4 maradt 3.napra, így 2t ültettek be,2 fagyi.
Ne is mondjad, én pszichésen nagyon nehezen viselem... az injekciók, a vizsgálatok, az állandó izgulás nagyon megterhelő. Le a kalappal az előtt aki már többet végig csinált
És neked a 7db petesejtet hány tüszőből szívták le?
További ajánlott fórumok: