PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
És a petesejt leszívás után mennyire van vérzés?
Engrm is az bosszant h.vki odamegy ès azt mondjâk gyere tb-sre, èn meg màr kettőt vègigcsinàltam 43 mùltam ès vègigvàrom az 1 èvet.
Mi alapjân vâlasztanak?
Ha s szeptemberiből kivonom a 4 hònapot az jùnius.
Azaz jùniusi beülti màjusi menettel.
Akkor màr àprilis vègèn hîvniuk kellett volna....na hagyjuk is
A 2.konzin van a pàrodnak a vizsgâlat?
Mert akkor mindenkèpp hètfő, meg neked is 20 nap? Vagy?
Amùgy,attòl függ hogyan kelnek...volt hogy rugalmasak voltak, volt hogy mondtam h.hètfő nrm jò de kedd ès pèntek igen.Azt mondta a recis hogy akkor majd a köv.mensikor telòzzak
Szia.Hálóing,papucs,enni és inni való.Kitartást és sok sikert😊
Petesejt leszívásra mit vigyek magammal???
Ha nem ciklushoz kötött a megbeszélés dátuma, akkor rugalmassak.
Nekem ma kellett volna mennem, de bárányhímlős lett a lányom, így nem tudtam menni. Szerencsére hamar felvették a telefont és jövő héten csütörtökön mehetek. Mehettem volna már hétfőn is, de az még nem jó, mert akkor kell viszavinnem a gyerkőcöt a dokihoz. Jó lenne, ha előrébb kerültünk volna a listán, augusztus szuper lenne nekünk, mert augusztusban közel 3 hét szabin leszek. 😁
Hű, hát pont ezek miatt nem érzem a dolgokat. Mondjuk most már nem ezen a 2-3 hónapon múlik a dolog, csak bosszantó, hogy valakit előbb hívnak valakit nem. Köszönöm az infót🙂
Júliusra van időpontunk amit tavaly júniusban kaptunk. Nem kerültünk be előbb.
Mi is novemberre kaptuk..és szept-be kell telózni!!
Mennyire rugalmasak idopont változtatasnal? Június 17 én lenne a második konzultacio de persze ma tudtam meg hogy tovább képzés lesz. Így az kellene tetetnem
Szia.Azért írtam mert először nekem azt mondták hogy a FET az fizetős ami 100 000 ft plusz a gyógyszer.De kedden mikor voltunk akkor felajánlották hogy mehet tb-re is ha szeretném.És akkor így az 5 oepesből 1 elmegy.
Egy hete kaptam novemberre időpontot
Mi is szeptemberiek vagyunk, de eddig még nem szóltak.
Igen, ezek után én is úgy gondolom felhívom őket...
100ezer plusz a gyógyszerek. Mi OEPre kértük, a gyógyszerek idáig kb 25.
100 ezer Ft a beavatkozás, plusz a gyógyszer nem sok.
Én naív azt gondoltam, hogy a FET ingyenes és nem számít bele az öt lombikba, azt gondoltam hogy azt úgy kezelik mint egy inszeminációt.. de ezek szerint rosszul gondoltam
Mert mennyibe kerül kb.egy önköltséges FET?
Szerintem hívd fel őket és kérdezz rá. Az a biztos...
Persze, ugyanúgy beleszamit az ötbe. Szerintem a tamogatottat jobb tartalekolni a stimulalt lombikra, mert egy fet jóval olcsóbb.
Ez hogy lehet, nekem októberi időpontom van és még nem szólt a telefon😞 van olyan akinek nem is szólnak? Vagy mi alapján hívnak minket??
És a FET ugyanúgy beleszámít az OEP által támogatott
5 db lombikba vagy ezt teljesen külön kezelik?? Mert azt nem értem hogy a Vera1988 miért írta, hogy fizetős...
Azt mondta 3-4 hónappal előrébb van a lista.
Fagyasztottnal nincs varolista, valóban a ciklus első napján kell telefonalni.
Szia.Én most megyek FET-re.Kísérletis voltam márciusban volt a beültetés ami nem sikerült és azt mondta a tanár úr hogy következő menzi után mehetek is fizetősre.Csak pont húsvétkor lettem beteg így csúszott egy hónapot.Most kedden voltam és fizetős helyett tb-re is meg lehet oldani.Sok sikert!😊
A recepción nekem azt mondta a Piroska, hogy bármelyik ciklusban lehet menni, csak ciklus 1.napján kell telefonálni.
Csak felmerült bennem egy kérdés, hogy ha van lefagyasztott embrió, annak a beültetése (egy sikertelen lombik után) mikor lehetséges, ott is várólista van? Vagy hogy működik ez, mennyit kell várni?
Ez elèg èrdekes, mert èn szeptemberi vagyok, mèg nem telòztak, pedig akkor màr kellett volna nekik màjusba telòzni
További ajánlott fórumok: