Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Sziasztok!
Már nagyon rég voltam itt, de most totál be vagyok parázva, mert a mai a 4. napja, hogy késik. 3. babát egyáltalán nem terveztünk. Betudható ez annak, hogy elkezdtem egy dajkaképző tanfolyamot és egy kicsit stresszeltem a gyakszi miatt? Remélem csak ez az oka. Tesztet nem merek venni, mert félek az eredménytől. Mondjatok valami lécci.
Sziasztok
Lenne egy kérdésem.
Február 28-án volt meg a menszeszem, utána párommal többször is együtt voltunk. Pár napja fáj a hasam mintha megjönne.
Szerintetek mennyi az esély rá, hogy terhes vok?
Sziasztok!
Gratula az új kismamiknak!
Remélem mindenki jól van.Ma volt egy kis időm beleolvastam a naplókba.Sajnos ritkán tudok jönni,de azért figyellek titeket.:))
Én dög fáradt vagyok minden nap/este.lefáraszt a kisfiam.hiperaktív gyerkőc!Nagyon zsivány.
Puszi nektek!
Szia Brigi :)
örülök, hogy jól vagytok :)
Kitaláltátok hogy mi lesz a neve (bocsi ha már írtad, de nem rémlik sajnos) vagy még nem vagy titok?
Igen most újra vagytok páron pocisok, remélem hamarosan majd lesztek többen is, ha jönnek a következő babók :D
Na sziasztok!
voltunk kedden dokibácsinál, kisfiam hatalmasat nőtt. . . legalábbis szerintem :)
egy héttel előrébb jár , mint a kora, kedden voltunk 21hét 5 napnál, de a baba 22 hét 5 nap. még maradt a szülési dátum, aztán majd meglátjuk :)
mocorgott, rugdalózott, rendesen hullámzott a hasam uh közben. kérdezte a doki, h mindig ilyen aktív?mondtam, h nem még aktívabb :)
megnézte a szívecskéjét, vagy 5 percig, már kezdtem megijedni, de mondta csak alapos :)minden rendben vele, nagyon szépen áramlott a vér a szívében :)
jah és a kuki még megvan :)
kaptunk egy képet fekete fehér, majd felrakom :)
ki hogy van?látom van még pocakos rajtam kívül is :) gratula nekik!!! :)
Nagy gratula neked is!!!
De jó ilyen hireket is olvasni!!!:)
Akkor ha minden igaz 5 hetes kismami vagy :)
És érezted? Vagy csak nem jött meg? Mesélj már erről is, olyan kíváncsi vagyok :D
Akkor majdnem egy idősek vagyunk, én meg 86 novemberi :)
Egyenlőre egy petezsákot fogtok látni. Elhiszem hát még akkor milyen sokkban leszel mikor meglátod a monitoron a kis babódat :)
igen 25 éves multam.. 87 januári vagyok..
Szerintem jövő hétre bejelentkezem.. hogy helyén van e vagy mi van :) Ő nekem az első.. Igazából nem tudom merre induljak el mikor kell menni hova és merre :) vagy még a sokk hatása alatt vagyok :)
De aranyos vagy :) Ne félj ez természetes, lehet még most fogod felfogni :)
Köszi az infokat :D Mikor mész orvoshoz? 87-es szüeltésű vagy? Mert a nevedben az van...
Sziasztok!
Első nap furcsa volt, és hamar ki is szedte, de akkor fáradt is volt. Második és harmadik nap pedig már meglepően jól viseli. Szerintem rájött, hogy jobb vele mint nélküle. Belerakni a fülébe az illesztéket még nem megy könnyen, meg akkor még kicsit tiltakozik, de inkább csak a lefogás és a macera miatt. Már első nap észrevettem, hogy másabb. Szebben gagyog, jobban megért mindent és hamarabb csinálja amit kérek tőle. Olyan ügyes, hogy csak ámulunk rajta apával.
És ti hogy vagytok? Fogacskák bujkálnak? JA, nekünk is megállt az első 4 fogacska után és vettem neki borostyán nyakláncot és 2-3 hét múlva egyszerre jött ki szinte semmi sírás nélkül vagy 6 foga, úgyhogy már van alul-felül elől 4-4 foga és 4 hátsó rágó foga is kijött már :).
Sok puszi!
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?