Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
na mostmár résen leszek :-)
Miért irígykedsz?? Ott a csodaszép lányod, jöhet a tesó:))) nálunk még a hat hét sem telt le de én már holnap szülném a következőt ha lehetne:))tehát én is irígykedem:))
Gratula a kismamiknak :))
Én már csak irigykedem.
Az biztos:)) ikresfórummá lehetne alakulni:) az előbb megnéztem megint a fórum babatáblázatát és hát meg kellett állapítanom ,hogy csodaszépek a fórum babái:))
Szia:)Először is gratulálok:)) Nálam előfordult végig a terhesség alatt alkalomszerűen az orrvérzés, dokim szerint normális volt mert terhesség alatt picit megduzzadhat az orrnyálkahártya, eleinte ezért volt később viszont nagyobb terhesen viszont szerintem már a magas vérnyomásom miatt.
mekkora lenne mindenhol kettő babó jönne :D
Jó-jó nem akarom hogy megorroljatok de nagy lenne :D
Sziasztok!
szeretnék csatlakozni hozzátok, én szerdán eszek 9 hetes kismama, és nekem olyan kérdésem lenne hogy:
Ti tapasztaltatok enyhe orrvérzést terhesség alatt? Nekem elég sűrűn vérzik, de csak enyhén.... általában olyankor veszem észre, amikor kifujjom az orrom, és véres a zsepi, de azért előfordul, hogy néha érzek valami melegséget az orromba, és akkor már tudom hogy vérzik... szerintetek ez baj? rosszat jelent, vagy semmi az egész és én fújom fel?
Köszönöm a válaszokat, véleményeket előre is :)
És gratulálok minden kismamának :)
Csajok itt is nagy gratula nektek:)) két szép kislánykát kívánok nektek, persze külön -külön:)
:)
Ki tudja, hány kisfoxy költözik így be hozzátok :DDD
hát én is azt hittem, bár hozzáteszem, most nem figyeltem magam, mert azt hittem kizárt, hogy ez velem megessen :-)
Én elég érzékeny vagyok ilyen szempontból, általában minden bennem zajló folyamatot megérzek... :) A peteérést, az emésztést, a bélmozgásokat, mindent :)
Itt vagyok Mano! A naplódban már leesett az állam... egész délután aludtam :-)
Itt is NAGYON NAGYON GRATULÁLOK TISZTA SZÍVEMBŐL ÉS ÚGY ÖRÜLÖK, HOGY EGYÜTT VÁGUNK NEKI MOST ENNEK A SZÉP IDŐSZAKNAK! :-)))
Egyébként nem értem miket éreztetek, velem valami baj van??? én most sem érzek semmit!!!
Maximmal sem éreztem, de csak a 7. hétig, onnantól hánytam egészen végig, még a szülés napján is :-(
Bárcsak adná az Ég, hogy most nem így lesz, mert Max mellett már nagyon nehéz lenne ez.
Foxyyyy, hol vagy máááá???? :DDDD
Ha tudnád hogy elmondtam volna neked, amikor te is bejelentetted a kisfoxyt :))) Bár én akkor még csak nagyon reméltem :D
Neked is gratulálok! :))))
8 kismami, de jó :)
Kriszti0711-nél meg lassan már meg is érkezik Nina baba :)
köszönöm lányok.nekünk a második próbálkozós hónapunk,mindent megtettünk az ügy érdekében.minden nap együtt voltunk,gyertyaállás...igazából ma kellett volna megjönnie de már napok óta érzem valami "nincs" rendben.fájdogált a hasam mintha meg akarna jönni,de gyengébben.cicim is feszült.azt hittem menzi lesz.illetve már egy hete fehér folyásom van olyan mintha bepisilnék.elég viccesen hangzik.a munkahelyen a szokásos forró csokimat sem tudtam meginni.szóval megéreztem.így ma reggel teszteltem és 2 erős pozi lett.a melleim meg marhára fájnak érzékenyek,forrók.mindezt csak azért osztottam meg,mert mikor még nem volt pocaklakó mindig a netet bújtam terhességi tünetek után kutatva,ki mit érzett először stb.hátha tudok kicsit segíteni azoknak akik reménykednek.gratulálok mano 84.reméljük a Jézuska hozza a babánkat!a legszebb karácsonyi ajándék lenne!
:D :D
szép karácsonyi ajesz az tuti :)
szép karácsonyi ajándékot kapnak:-)
Köszike Manon! :)
Ha minden jól megy, karácsonyi vagy szilveszteri manónk lesz :D
Én is örülök, de azért meglepődtem! Igaz már több mint egy hete éreztem legbelül, hogy sikerült, és már volt egy negatív tesztem is, mert nem bírtam várni, még a mai is nagyon halvány mert kb. csütörtök a nemvárt ideje, de annyira éreztem hogy muszáj volt tesztelnem :)
úgy látom decemberben bébi bumm lesz :D
HATALMAS GRATULA MANÓ! :)
És neked is Timi :)
nagyon jönni akart:-) de jóóó:-)úgy örülök!!!!
Igen :) Igazából még nem is próbálkoztunk, csak már nem védekeztünk... :)
Nem gondoltam hogy ilyen hamar beköltözik a kistesó... :D
Na meg minden kismaminak nagy gratula!:-)
Annyira örülök neked!:-) Ez volt az első próbálkozós hónapotok?
Gratulálok és követlek, ma reggel én is halvány pozitív lettem!!!!! :DDDDDDDDD
Gratulálok!!! Tavasszal mindig beindul a zsongás :-)
Gratulálok! :))))) És az összes "túl"-osnak is, az "innen"-eseknek (köztük én is) kitartás, előbb-utóbb jön az a gólya! :)
sziasztok!!!!!!!!!!!!ma reggel pozitív lettem!!!!!szurkolok mindenkinek aki eddig sikertelenül próbálkozott.nagyon boldog vgayok!!!!
További ajánlott fórumok: