Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Hali!
Jaja! Most vettem fel a fonalat Hoxával, még Ancikával kell....:))))
Szia g!
Ugye küldesz majd privit, ha van fejlemény jövő péntek-ügyben? Tudod...
Pussz mindenkinek!
Szió!
Ez a bébiételes sztori jó, jót röhögtem!:)))))
Elhiszem, hogy kell a fogszabályzó, mondom, én ilyen szinten rohadt mázlista vagyok! De, tele van a lábam hajszál érrel......:)))) Megt elhízom két perc alatt és karikás a szemem.:))))))
Minden csoda 3 napig tart, tegnap megdöntötték az elméletemet, de a többit priviben!:)))
:)) valóban jó fogyókúra, bár én erőltetem az evést, mert így is elfúj a szél... de egy fogszabis fórumon írták, hogy átlagban 3-4 kiló mindenkiről lepattant - kivéve egy csajsziról, aki rászokott a bébikajákra, és meghízott tőlük!!:DD
Nekem egyébként a felső 4 fogam áll kicsit előre (ami van akinek rögtön feltűnik, van aki pedig értetlenül kérdezte, hogy miért akarok fogszabit..:)) - de a fogorvosom szerint is KELL, különben 50-60 éves korom körül már nagyon csúnyán fognak állni a felső fogaim a helytelen harapás miatt..
Elhiszem, hogy leköti minden figyelmed a melóváltás, azért nem kis stresszel jár az ilyesmi - de már nincs sok hátra, utána gyorsan beilleszkedsz az új helyen (ez nem hiszem, hogy problémát fog okozni..:))) és május közepére már tök tuti lesz minden!!:)))
Egyébként az én figyelmem is leköti kellőképpen a fogszabi és a vele járó problémák - szóval abszolút megállja a helyét az az elmélet, hogy magánéleti problémák esetén KELL EGY PROJEKT!!:))))
De mi lesz, ha ennek egyszer vége lesz..?:DD
Fú, ez nem semmi! Ennyire durva, nem is gondoltam. Szerencsére nekem nincs szükségem fogszabályzásra, de jó fogyókúra lenen!:))) Máris látszik? Amúgy mi baja a fogadnak?:)))
Ja, most már nagyon mennék, még durván 1 hetet dolgozom, de már nagyon nehezen viselem. Eléggé feszült vagyok, meg zaklatott, amúgy jól érzem magam, csak az alvással is vannak gondok. Most ez a legnagyobb dolog az életemben, így tök jó, mert másra nem gondolok.:)))
helló!:))
szét- és feltörte a számat, a nyelvembe egy nagy íves drót-lenyomat vésődött - de már minden gyógyulgat..:)) a fogaim már alig fájnak - bár ez csak átmeneti állapot, 18-án megyek állításra, akkor megint sajogni fog pár napig..:)
egyébként kibírható - és már látszik a változás!!:)) hihetetlen!:)) eddig még egy percre sem bántam meg, hogy belevágtam!:))
Nálad meg időközben erősen beindult a visszaszámlálás..:)))) meddig vagy még a jelenlegi mhelyeden? 2 hétig kb..?
Szia Drága!
Hogy viseled?:)))) Már megszoktad?
sziasztok pozitívak!:))
egy 7,5 napos "csodaszép" fogszabis mosolyt küldök mindenkinek...:))))
na jó, azért annyira nem vészes - állítólag 1 m-ről nem is látszik.. csak a mosooooly..:D
Szia!
Most meleg van vagy hideg? És mit érzel?
Szia!
De jó, ezek szerint téged a hidegfront feldob?:)))
Jó reggelt!!!!
Na,mi van veled???Engedd ki a gőzt magadból:)))))Nekem most olyan jó kedvem van,nemtudom mitől,de most minden oké:)))
Jó reggelt!
Én tegnap is, meg ma is olyan feszült vagyok!!! Nem tudom mi van, vagy a hidegfront, vagy csak idegbeteg lettem.:))))
Ja, hát ha nem fáj annyira......
Nekem a fejfájás az, mikor 2 qualerinnel ülök az asztalnál mozdulatlanul és a szememet sem mozdítom, nem beszélek, mert az is fáj. Párszor volt ilyen, én azt sem bántam volna, ha fejbe lőnek. Szerencsére elmúlt és tudom az okát!
Remélem, még nem!
Csak pár éve van így, hogy a frontra érzékeny vagyok, ez általában 1 napig tart és másnap reggelre elmúlik. Ezt el kell viselni, nincs rá gyógyszer. :-(
Hát ki irányít??? Te vagy a fejed?:))))))
Én álmosabb vagyok ma, lehet, hogy így érzem. Megfigyeltem, ha jó lelkiállapotban vagyok, nem hat rám a front, vagy nem olyan erősen.
Szia!
Szerencsére most nem fájt a fejem, de nem is fog, megtiltom neki!:))
Szia, szép napot!
Igen, jól tudod, hidegfront jön (van). Holnap még hidegebb lesz. Nekem már megvolt az előrejelzés, tegnap egész nap fájt a fejem. :-(((