Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Hali!
Elköltözött, most még külön vagyunk, de nem olyan szar a helyzet, majd kialakul.
hahó-hahó!:)
Kisgé, mizujs? Hogy vagy(tok)?
Akkor tekerd át gyorsan!
Azt ugye tudod, hogy a boldogsághoz vezető út meg nem értett pasikkal (pasik esetében nőkkel) van kikövezve!? ;-)))
Tudtam, hogy Te megértesz!:)))
Parázgatok itt, de csak kikerekedik már a sztori!:))
Szia!
Még nem tudom hogy mikor lesz, amint tudom, szólok. Bárki jöhet oda és nem gáz. Amúgy mindig egy helyen van, ha nem Hoxánál és az a barátnőm étterme, oda meg bármit vihetünk!
ha már meglépte amit meglépett, akkor nem hinném, hogy majd pont most nem fog jelentkezni Nálad..!;) sztem ezen ne aggódj!:)) és miért ne szeretne?? oké, azt nem lehet tudni, hogy mi lesz a későbbiekben, de azért a közeljövőbeli érzések elég konkrétnak tűnnek számomra!;)
egyébként is, ilyesmiken én szoktam stresszelni, nem TE!:P :DD
Kisgé-baby!
Nem válaszoltál! Hol és mikor lesz az a tali?
Rendben van, tudnék bort vinni, de ha valami vendéglátó egységbe lesz ez, oda elég gáz lenne bort vagy valami piát vinni, nem?
Különben meg csak akkor mennék, ha szólsz a "vezetőségnek" és áldásukat adják rá! Nem szeretnék nem várt vendég vagy "elefánt" lenni. :-/
Ja, ez jó ötlet!:)
Miért fura???? Majd megisszuk maximum, elvégre még nem koccintottunk a névnapomra!:))
Igaz, ez pozitív topik, de mi van, ha már nem fog szeretni, mert mittudomén mi történik vele?:)))) Most meddig kell itt ülnöm és várnom, hogy mi lesz? Gyakorlatilag bizonytalan a helyzetem, mert nem fogom zaklatni és mi van ha 1 hétig fel sem hív???
Na. Akkor leírtam a kétségeimet és ma iszom rá egy kis bort, hogy el tudjak aludni!:)))
Otthon kiválogattam kb. 40 db régi könyvet, amit már nem tudtam hova rakni és gondoltam, odaadom valakinek ingyen ajándékba. Most úgy néz ki, hogy Futrinka viszi el, de még nem hívott.
Mikor és hol lesz az a tali? Csak fura lenne, ha neked vinném a beígért bort. :-/
:DD jah, megrészegültem a sok monitor-bámulástól..:))))
majd helyrejön a kis lelke!;)) neki sem egyszerű, de így korrekt mindenkivel szemben! Majdcsak túllesztek ezen a problémás időszakon és utána "happy end", mint a filmekben!:)))
Na! Miket adtál ajiba?
Arra gondoltam, lesz Hoxa tali, eljöhetnél rá, legalább találkoznál a többiekkel, meg velem is.:))
Másnapos vagy?:))) zavar a hang???:)))))
Megvagyok. Tegnap TK pontot tett az ügyére, ma szomorú, én meg hülyét kapok!:)))) Eddig is nehéz volt, most is az lesz!:)))
Tévedsz!!
Nem kereskedem, ingyen adom, ajándékba. (amúgy helyhiány miatt) :-)))
Szia Kata!
Te leselkedsz? Egyébként a könyvek már elkeltek! :-)
:)) ne kiabálj!:))
nálam semmi különös.. és Nálad?;)
Halihóóóóóóó!
Mizu van?????
Ja, elvoltam, ráadásul tök jó idő volt!!!
Mindig nehéz!!!! :)))
Jó kis hétvégi progid volt akkor!:)
Azt viszont nem igazán értem, mire célzott/célozhatott a srác, hogy a jövőben is nehéz dolgod lesz..