Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Szia!
Nem láttalak basszus, nem láttam, hogy integetsz. Hol integettél pontosan?
Baráti alap, az milyen?:))) Most ezt a férfi szlenget nem vágom!:))))))
Aha, még integettem is. :-DD
Egyébként Szfvár a szülővárosom. Mit csináltál Te ott?
Említettelek főnökömnek, hogy Te egy borkedvelő ifjú hölgy vagy és felajánlotta, hogy ha van kedved, a legközelebbi egri borkostoló vacsorára eljöhetsz velünk. Természetesen baráti alapon.
Na mit szólsz? :-)
Szia!
Tényleg elmentél mellettem??????
Szia!
Az összeomlós részen azt hiszem túlléptem, most már csak felfelé van az út! :)
Sziasztok Pozitívak!
Szombaton abban a szar időben főnökömmel somlóhegyi birtokára mentünk. (Kisgé észre sem vette, mikor megelőztem az M7-en.) Velünk jöttek főnököm párizsi unokahúga és annak barátnője, aki 1 francia-mongol származású ifjú hölgy. Érdekes szép arca van. Ők most fél évig itt tanulnak a közgáz-on, este pedig elindulnak a pesti éjszakába. Szombaton pl. éjszakai fürdős diszkóba mentek a Rudas fürdőbe. :-)))
Tegnap csak Várpalotán voltunk, de ezt nem is akartam említeni, mert az csak 1 ugrás. A héten még nem tudom, merre megyek. Várom, hogy beessen valami. :-/
Szia!
Szép ez a hétfő is, mint a többi!:)))) Eddig tudod vártam, most nem akartam felkelni.
Hétvégén olyan voltam, mint egy vándor:
szombaton elindultam délben a kis hátizsákommal és vasárnap este értem haza!:)))
Sziasztok!
Szép hétfő reggelt - már ha lehet ilyet kívánni egyáltalán a hét legundorítóbb napjának délelőttjén..;))
Kisgé, remélem, a lelkecskéd a múlt héthez képest már nyugodtabb!:)
Librigabi, merre kirándulsz ezen a héten?:)
Már annyi nem megfelelővel találkoztam!!!!!!:)))
Köszi, most rám fér!!!!!
huuu, nagyon jó ez a vers..!!! nem ismertem eddig..
írok majd napközben választ a prividre, most sajna meló van - csak bekukkantottam, hogy elolvassalak!
"A sors talán azt akarja, hogy sok nem megfelelő emberrel találkozz mielőtt megismered az igazit, hogy mikor ez megtörténik igazán hálás legyél érte."
(G.G.Marquez)
Fel a fejjel! Gondolatban Veled vagyunk és fogjuk a kezed!:))
Ady Endre
Láttalak...
Láttalak a multkor,
Mosolyogva néztél,
Éppen úgy,mint akkor,
Mikor megigéztél.
Vérpiros ajkaid
Mosolyogni kezdtek;
Olyan bájos voltál,
Mint mikor azt súgtad:
>>Édesem,szeretlek!<<
Láttalak a multkor,
Mosolyogva néztél.
Gyönyörü vagy most is,
De meg nem igéztél.
Vérpiros ajkaid
Mosolyogni kezdtek;
Olyan bájos voltál,
Mint mikor hazudtad
Ezt a szót:>>Szeretlek!<<
Nem, még nem oldottam meg, de előbb utóbb ott fogok már tartani!:)))))
Már jobban vagyok, kialudtam magam, meg minden!:)
Dehogynem, ha neked jól esik. Egyébként férfi szemmel nézve szép látvány az. :-)
Oké, kedves MMB. És megoldottátok már a világbékét? Amúgy az inkább a szépségkirálynő jelöltek feladata lenne. :-)))
Miért? Nem pártolhatok át a lányokra???:))))
Jó, hívjál MMB-nek, mit szólsz?:)))))
Hát amikor annyit iszol, hogy elrugaszkodsz a valóságtól és megoldod a világbékét is!:)))
Kisgé!
Remélem, azért nem pártoltál át a lányokra? Elmondod nekünk, hogy milyen az a tudattágítós parti? Mert mi maradiak még nem hallottunk róla.
Hát tényleg nem volt izgi. :-(
Igen, sétálgattam a belvárosban, cappuccínót ittam és sütikkel bűnöztem a Virág cukrászdában. Aztán felfedeztem 1 jó antikváriumot a Tisza Lajos körúton, ahol vettem is könyvet. Hát ennyi haszna legalább volt az útnak. :-)
:) villám-gyógymód!:))
leírod az 5 mondatot, ami helyretett?;)) lehet, nekem is jól jön még!:DD
ööö... nem vagyok biztos benne, hogy tudom, milyen a tudattágítós parti.. bár ötletem lenne rá..:D
Este volt nálam egy férfi ellenes találkozó nálam, 2 barátnőmmel. Az egyik főzött nekem, a másik pozitív volt, megivott 1 üveg bort úgy 40 perc alatt éhgyomorra, így nagyon jókat nevettünk! Aztán beszélgettem telcsin egyik barátnőm haverjával, aki szerelmi bánatos, tök jófej pasi. Ő helyretett 5 mondattal!:))) Majd megszerveztünk gyorsba egy jövő hétvégi tudattágítós partit. Az tudod milyen, fel fogom venni!:)))))))
Szóval most szarok mindenre, jövök, megyek és emberekkel találkozom. No pasi, csak úgy vagyok. Aztán meg lesz ami lesz, én már szarok rája!:)))))
:)) na, Miss Műbalhé, jobban vagy már?
Most olyan kis mosolygósnak tűnsz nekem..;)
Szerintem nem vagy Te olyan depis, csak csinálod a műbalhét. Azért fel ne akaszd magad!
Mi lenne velünk nélküled? Ki sugározná felénk a pozitív energiát? ;-)))
Szia!
Semmi különös. A kereskedelmi és iparkamarában voltunk Szegeden a Párizsi körúton. Egy nőt vittem a minisztériumból, aki előadást tartott külgazdasági és EU témákban.
Csak az volt a baj, hogy reggel fél 5-kor kellett kelni, mert a nő Gödön lakik. :-(
:((
írtam privit!