Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
:)))))))))))))))))))) Sokat röhögtünk tényleg!
Ezek a sztorik sem semmik! Eztán még bulizni is mentetek? Mármint miután TV-t vettetek?:))))
Tegnap Réka mondja nekem az ikeába, miután a bazi dobozokat feltették a kocsira, hogy úgy felfeküdne rá. Mondom, rajta. Felfekütt a dobozokra, én meg futva elkezdtem tolni és száguldoztunk. Az volt a vicces, hogy alig bírtam megállni, nagy súly miatt. 2 pasi meg ott állt és úgy néztek, mondom ezek nem is élnek, látszott a fásultság az arcukon!:)))
Ja, meg odamegyünk a sorhoz, ahol az én nyír színű polcom van, erre tök üres! Odarohantam egy eladóhoz, mondom, gyere gyorsan, ugye van??? Erre látom, ki van írva: most nem kapható. Mondom, jaj ne már, ott várnak a srácok! Erre a pasi felnéz a plafonra, ott még van, ha le tudják emelni, akkor leveszik. Mondom, de hát muszáj levenni, mert akkor hogy adjátok el valaha is, ha nem lehet onnan leszedni? Hát leszedték.....:)))))
Én olyan fáradt vagyok, mert izgatott vagyok és nem tudok aludni!
:DDD
izgis dolog kis autóval nagy méretű cuccokat szállítani!:)) nekem is voltak ilyen sztorik az életemben!:)
Múlthéten egy barátnőm jött le Sz.-re a biciklijéért - egy Fiat Cinquecentoval.. háát, az sem a nagyobb méretű autók kategóriája!:) Megkért, hogy segítsek betenni a bicót.. persze a hátsó ülések ledöntve, az anyós ülés is koccig előre tolva - mégsem fért be! Ötlet: nembaj, kivesszük a bringa első kerekét, és akkor 2 darabban befér! Hozott 2 különböző kerékpár kulcsot (készült a lány!:)), többféle méretű "lyukkal" rajta, Pestről! Egyik sem volt jó a kereket tartó csavarokhoz..!:D ott álltunk egy egyben lévő biciklivel, két használhatatlan kulccsal és egy pici autóval, olajos kezekkel.. végül felhívta egy barátját és a srác egy mini-szerszámkészlettel felpakolva megérkezett és megoldotta a helyzetet!:) Oké, bicó betéve, még az anyós ülést is hátrébb lehetett kicsit tolni, srác hazament - részünkről újabb ötlet: menjünk el fagyizni, mielőtt elindul Pestre.. Nekem jutott az anyósülés..:) "érdekes" úgy utazni egy autóban, hogy fel vagy a szélvédőre paszírozva belülről!:D
Sztori 2.: pár éve vettem egy TV-t, nagyképernyőset (asszem 72 cm átló). Épp 2 barátnőm volt nálam, hétvégére jöttek. Viszont a TV a "mert hülye azért nem vagyok" áruházban este 10 után lett akciós, olyan 2 órán keresztül tartott csak a villámakció.. Feladat: mielőtt belevetjük magunkat az éjszakába, el kell menni akciós TV-t venni!;) Na, már az is vicc-kategória volt, ahogyan az áruházban rohangáltunk 3-an össze-vissza és méricskéltük a TV-ket meg az autómat (Nissan Micra, még az előző design, nem az új), hogy vajon be fog-e férni.. Mindegy, lesz ami lesz, megvettem. TV több, mint 70 kg dobozostól, mi személyenként 50-55 kg kb. és nem vagyunk egy erőművészek.:) kivontattuk, nagy nehezen betuszkoltuk, hasonló módon bepaszíroztuk magunkat, mint Ti a Suzukiba (bár az egyik csajszi még épp befért a hátsó ülésre, így nem 3-an ültünk elől). Otthon mire kirángattuk szegény TV-t a Micrából + bevittük + kicsomagoltuk és 3-an a helyére tettük - az megintcsak egy "érdekes" élmény volt..:DD Az külön tetszett, hogy áruháztól kifelé jövet pirosat kaptunk: 3 autó állt a lámpánál és mindenkinek 1-1 óriási doboz (TV!:D) volt az autójában/autóján..:)
De ezek jó sztorik!:)) a történet közben is és utólag is rengeteget lehet rajtuk röhögni..:)
A Te felújítós-költözős történeteid is ilyenek!:))
És tényleg jófejek, hogy ennyit és ennyien segítenek - de ezért (is) vagytok barátok!:))
Jujj, de hosszú lettem..:)
Jó reggelt!
Gyerekek, tök kalandos az életem!
Tegnap, elmentem Réka barátnőmmel megvenni az ikeába a könyves polcot: 185*185 cm-es, jó nagy, meg a komódomat, ami szintén nagy darab. A komódom bent volt a leértékelt áruk között 1 db összeszerelve, mert egy alsó láb léc sötétebb fából van, így 10 ezerrel kevesebbe került. Na, megvettük, és kitoltuk, adtak szerszámokat, így nekiálltunk az ikeába, érted, az IKEÁBa szétszerelni a komódot! 20 perc alatt szét is kaptuk, de ugye nem kellett teljesen, mert a fiókokat csak kiszedtük. Aztán nekiálltunk bepakolni a suzuki swift márkájú gépjárműbe, egy takarító srác segített, én nem tudtam volna berakni a cumót. Mindenhol doboz, meg fiók, meg léc volt!!! Beültettem Rékát előre és aztán eszembe ötlött, Ági barátnőm is jön hozzám, hát hova is ültessük-hát előre ültettük. Most találkozott először Rékával, egyből testközelből ismerhették meg egymást. Szóval elöl 3 nő, hátul bútor hegyek, még ki is lógott a cucc. Azon nevettünk, hogy olyan, mintha egy barkasban ülnénk. Minden váltásnál felkiáltottam, hogy épp hányasbva kapcsolok, mert Ági feneke konkrétan a sebváltón volt. Közben a szállító srácok (meleg haverjaim) vártak ránk, mert vagy fél órát késtünk és felhívtak; Gabi, szia! Nem akarlak zavarni, de ma este 7-re beszéltük meg, vagy holnap reggel 7-re??? Mondtam, mindjárt odaérek, meglátjátok az okokat! Mikor bekanyarodtam enyhén túlterhelt suzival a parkolóba, nem kicsit röhögtek rajtunk a srácok. Én közben azon röhögtem, mennyire jellemző a lakás körüli teendőm az életemre. 4 lánnyal együtt festettem ki, 1 lánnyal vettem bútort, 2 meleg srác hozza fel a bútoraimat, végül 2 lánnyal együtt szerelem őket össze. Meg kellett állapítanom, hogy nincs férfi az életemben, azomban rengeteg barátom van, akire számíthatok!:))))
2 óra alatt szereltük össze a 2 bútort, majd álltunk és csodáltuk és Ági is, meg Réka is nagyon boldog volt, mintha az övék lenne. Az összes barátom keze benne van már a lakásomban, hát nem nagy öröm ez így?:))))))
Hello!
Hát sokat dolgozom, meg lakás ügyben rohangálok.
Kő kész van, először akkor láttam, amikor még nem folt fugázva, totál undorító volt!:))) 10*20 cm-es terrakotta szinű kő, úgy nézett ki, mint ha téglafal lenne. De fugával már jobban néz ki, barátkozom vele! Viszont szépen lett lerakva! Ma megyünk bútort venni és 2 srác fel is cipeli. Megrendeltem a mosógépemet, keddre legkésőbb ingyen kiszállítják, felhozzák! Ma bútort szerelünk!
Hú, kíváncsi vagyok az árra!!!!! Júni vége az 1 hónap, nem olyan vészes!!!
Az én szekrényem végül olyan lesz, hogy már terveznek rá stilizált virágot és azzal lesz tele ragasztgatva, szerintem király lesz! Majd azt is lefotózom!
mizu, kihalunk?
Kisgé, megnézted már az új követ a kéróban?:)
látom, nem fogsz unatkozni a következő napokban!;))
asztalos volt tegnap, megbeszéltük a szekrényt belső kialakítását, a héten állítólag mond rá egy árat - de leghamarabb csak június végére tudja megcsinálni..:(
nem baj, türelmes vagyok, kibírom!:)) mondjuk egyébként sincs más választásom!;D
Mivel az ágyam az egyetlen nagyobb dolog és az is befér a suzukiba, így autóval költözgetek. Csütörtökön nekiállok áthordani nem használatos dolgokat, ez megy pénteken is, meló után, aztán szombat délelőtt és majd jövő héten folytatom, ha nem megy minden. Csütörtökön veszem meg a polcot, komódot, székeket, jön valamikor az asztal is, és ennyi a berendezés, mert ugye van gardrob, meg konyha és fürdőszoba szekrény.
Most amúgy nincs sok cuccom, emrt már selejteztem is, csak össze kell rámolni....
Tök kiváncsi vagyok, milyen lesz a szekrényed!!!
Most tök izgatott vagyok, milyen lesz a kő és csak csütörtökön láthatom, mert addig nem lehet rámenni, már kora reggel ott fogok tolongani!:)))
Hát az "elvi sík" nálam az, hogy nagyon bejött nekem egyik hoxa hölgy társunk, de sajnos komoly akadályai vannak a dolognak. Sajnos csak annyi van, hogy néha együtt kávézunk és dumcsizunk, ha feléjük járok (mert a Balaton környékén lakik). Csodálatos nő és családanya. Irigylem a férjét. Kár, hogy nem ismertem előbb! Hát ennyi. :-(((
Egyébként csatlakozom Katához és várjuk a képeket az új Kisgé-lakról! :-)
személyautóval, munka után "költözgetsz"?:) vagy hogyan oldod meg?
Várjuk a fotókat (gondolom, Librigabi nevében is nyilatkozhatom!;)), kíváncsiak vagyunk, milyen lesz a Kisgé-Lak!;)
Nekem annó mázlim volt a költözéssel, mert a szomszéd lépcsőházban laktam albérletben!:) így miközben tartott a felújítás és fokozatosan szabdultak fel tiszta területek a lakásban, szépen-lassan átdiffundáltam oda mindenestől..:D hol ezért szaladtam át az albérletbe, hol azért.. nem is volt olyan, hogy "ma költözöm"..:)) bár az is igaz, hogy akkor 1 szobányi cuccot kellett áthordani az albiból - ez mára jócskán gyarapodott.. néha magam is elcsodálkozom, mennyi mindent képes az ember felhalmozni..:)
asztalos egyébként mára ígérte magát, tegnap nem ért rá.. remélem, azért nem olyan elfoglalt, hogy hónapokig elhúzódjon majd a dolog!
Jól hangzik, majd kérek fotót!
Majd én is fotózom, ha teljesen elkészültem!!!!!
Én még nyüglődöm, hogy mi legyen a fehér gardróbommal........el kéne mennem ötletért valamerre....
Burkoló ma kezdett, holnap végez. Csütörtökön kezdek költözni, tán jövő hétre már befejezem......így még nem lakom ott!
Ó, ez nagyon jól hangzik, sajna azért nem ez van!
Csak kíván! Ezt nevezem elvi síknak. Nekem nem nagy szám, ha egy pasi hetyegni akar velem, bár mondták, örüljek neki, 10 év múlva már senki nem akar velem hetyegni sem.:)))) Hát köszi, én ennél azért többre vágynék. Szóval elvi sík!:))))
Na igen, ez az "elvi sík" nagyon jó duma, bár ő szerintem nem így gondolja. ;-)))
Úgy látom, ahogy Kata is írja, Te 1 igazi női szívtipró vagy. ;-DDD
Különben elvi síkon én is éppen a Karsai Zizivel hajtok, de itt a hoxán is van 1 "elvi síkom". :-)
igazából valami fenyő ajtós szépséget szeretnék, ami "L"-alakban kanyarodik a szoba sarkában.. ha kész lesz, akkor majd küldök róla fotót!;)
De még nagyon az eljén tartunk, mert még árat kell számolni az asztalosnak, arra valszeg rábólintok, mert szép munkái vannak a srácnak.. de hogy ezután mennyi idő amíg elkészül.. nemtom..
pedig már nagyon szívesen pakolásznék benne!;)
Te már ott is alszol a kéródban? átköltöztél teljesen?
Szióka!:)
Nem, én nem költözök, csak egy beépített szekrényt akarok praktikusra és esztétikusra átalakíttani (ill. lényegében újat csináltatni helyette), mert ez még eredeti a lakásban, kb. 40 évvel ezelőtti design.. már a festés sem használ szegénykémnek..:) szóval ki vele!;)
elvi síkon van Rádkattanva?:DDDD ez nagyon jó szöveg!:DD
szívek törnek, fejek hullanak a porba, bármerre is jársz!;))))
szia T!:)
Köszi, igen, nagyon jó érzés!
Jah, főbérlő, szerintem fog még hívogatni, mert rám van kattanva, de csak elvi síkon! :))))
Sziasztok Kisgé, Kata!
Kisgé-baby! Gratula a lakáshoz! Ugye, milyen jó érzés ez?
Gondolom, könnyes volt a búcsú a főbérlőtől. ;-)))
Kata! Veled mizújs? Te is új helyre költözöl?
Szia!
Na, készen vagyunk a festéssel, 2 csíknyi tapétát leszámítva. Gyönyörű lett és szombaton 10 óra alatt sikerült. Kissé elfáradtam!:)))
A 2 csíknyi tapétát le kelltt szedni, mert valaha beázhatott és felgyűrődött a tapéta....
Na, majd mesélj, milyen lesz a szekrény, meg priiviben, hogy mennyi....:))
Hahó Kisgé!:)
Hogy állsz/álltok a festéssel?;)
Mikor is költözöl át végleg?
és jut eszembe: a főbérlőd (D) mit szólt, hogy el kell válnotok egymástól örökre..?;)))))
Én ma megterveztem, lerajzoltam és beméreteztem a leendő gardróbomat, holnap hívom az asztalost 2. körös tárgyalásra!:)
óriási gratulaaaaaa!!!:))))))
királyság!:)))
Jó reggelt!
Ma hivatalosan is boldog lakástulajdonos lettem! :))))
Szió!
Ja, értem!:))) Igen, ez meggyőző!:))))
Nézek valami matricát, ha nem találok, veszek 2 féle színben csíkot tekercsben, és abból nagy négyzeteket ragasztok fel különböző méretben, össze vissza. Tök absztrakt lesz, majd lefotózom.:)))) Mert a tapéta, amiket néztem, sokba kerül és nem találtam olyat, ami tetszene.
Szóra sem érdemes, de leírom!
lakás témában nem vagyok annyira kreatív sztem..;) pláne akkor éreztem ezt, amikor az asztalos felvázolt előttem egy csomó olyan lehetőséget a szekrényemmel kapcsolatban, ami még véletlenül sem jutott eszembe..;)))
Na, és mit fogsz csinálni a szekrénnyel?;)
Dobsz egy privit TK-ról? Mizujs Vele(tek)?
Lakberendező nem vagy, de kreatív az vagy!:))))
Már körvonalazódik, mit fogok csinálni!
Az új beépített szekrény jó drága, de hát annyira jó bír lenni!!!! Ikeában láttam nagyon jó ötleteket!!!
ajjajj, nem vagyok valami nagy lakberendező..:(
viszont van itt a hoxán egy ilyen topik, már én is kértem ott tanácsot!:)
a csajszit Kókusznak hívják és lakberendező a végzettsége, ő bizti tud Neked segíteni!:)
Egyébként én is gardrób-dilemmában vagyok, csak én újat akarok csináltatni ahelyett, amit annó "gyárilag" beépítettek a lakásba. (valami eszméletlen gagyi és egy fikarcnyit sem praktikus..)
Nos, akkor ha valamikor a közeljövőben úgy megyek Pestre, hogy belefér egy kis "kitérő" is egy talira, akkor jelzek, oké?:)
Hello4
Nem voltam, mert csütörtökön egy búcsú bulin voltam, ahol itttam elég sok páleszt, amitől kikészültem kicsit...:)))
Jaj, mi festjük, már úgy várom!
Te, mint szakember, mit ragasszak fehér gardrob szekrényre? Valahogy fel kell dobnom...gondoltam valami öntapadós fóliára, de olyan drágák, persze nem faminta, hanem valami nonfi jó lenne és nem fekete, hanem valami földszín.:)))
Egyszer tényleg találkozhatnánk, szerintem tök jól eldumálnánk személyesen is!