Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Szia Kata!
Azért ne sírjál, egy asztalos nem ér annyit! Majd küldök én neked asztalost innen Pestről, de arra is várni kell, míg odaér. Tudom, milyenek ezek az iparosok, nekem is voltak velük gondjaim. :-(
Köszi Kata, édes vagy!
Jaj már, utálom, mikor ilyenek. Pedig nem ingyen csinálja, gondolom baromira nem is olcsón! Hívd fel, ez nem randi, hívhatod Te a pasit!:)))))
Haha! Nem akarok én a kedvedésrt 50 kiló lenni, de még a saját kedvemért sem.
Jó, nem hagyom. A szerelem az egy faszság, egész konkrétan!:)))
Hajrá Kisgé!:)) minden téren!:)))
(pasik, fogyás, meg amit még szeretnél..;))
engem az asztalos készít ki lassan.. nem hív..:S
pedig ha a héten nem csinálja meg, akkor a jövőhéten sem fogja, mert szabin leszek és nem leszek itthon.. akkor már totál a hóanp végére lesz kész..
brühühühüüü...:(
(na jó, azért ennyire nem veszem ám a lelkemre..:D)
Nevezd inkább méregtelenítő kúrának, az olyan menő manapság! Fogyjál csak nyugodtan, ha akarsz. Én nem mondom, hogy jól áll. Várom, hogy mikor leszel 50 kg. :-))) (bocs, ez vicc)
Ja, hogy a pasik készítenek ki? Hát ne hagyd magad átverni, annál Te okosabb csajszi vagy!
Hello!
Hát jó kis tisztító kúra ez nekem! Még mindig csak zöldséget és főtt krumplit eszem, meg kétszer sültet. Dehogynem, most akarok 4 kilót fogyni és kell is. Ne mondd, hogy de neked ez jól áll!!!!!! :)))
Nem a lakás, a pasik készítenek ki, illetve én magamat!
Szia!
Jaj, Te szegény, sajnálom. :-(
Biztos az új kéró általi izgalom ment a gyomrodra. Nem kell neked már fogyni, így vagy jó, ahogy vagy. :-)
Oké, köszike!
Jaj, elkaptam valami gyomorbajt, ki vagyok készülve, még ezer dolgom van....fogyok legalább:)))))
Hello!
Ezt megnézném, majd figyelmeztess erre a helyre!:)
Ja, kecó rendben, a meló sok, nem is volt időm felnézni sem!
Hali!
Megvagyok, csak belemerültem a melóba kicsikét! Sok melót kaptam, izgik, wc-re nincs időm menni.
TK végleg lezárva, kitéptem a szivemből, most jó, nem érzek semmit, lehet, hogy a szivemet is kitéptem vele együtt!:)))) Most tényleg jó és jó dolgok is történnek velem, ez a jutalmam, a döntésemért.:)
Tudtad, hogy csúszik a pasi, kitartás!:)
Szia Kata, Kisgé!
Én már itt vagyok, csak kirándulni voltunk 4 napig az Őrségben, Kőszegen, bejártuk Zala megyét. Képzeljétek, olyan jó helyen volt a szállásunk. A Zala folyó mellett van a Malom tanya nevű panzió, amit 1 régi vizimalomból alakítottak át. Gyönyörű helyen van, az ablak alatt folyik a Zala. Tök jó hely, ajánlom nektek is, ha arra jártok!
Kisgé mostanában nagyon el van havazva, nagyon lefoglalja a kéró. Biztos szép lesz. :-)))
sziasztok!
Mindenki elveszett..?;)
Kisgé, tetszett a lenti sztorid..;) kéró hogy áll?
nálam az asztalos (természetesen) csúszásba került, így talán a jövőhéten lesz valami a gardrób témából.. pedig már szívesen pakolásznék, rendezkednék benne..:)
Pedig maradt szőke a hajamban és még mindig ugyanolyan vagyok, mint voltam!:))
Jajj, mit mesélek:
tegnap előtt dúltam-fúltam reggel, mert azelötti napon megcsinálták az utolsó apró munkálatokat a kecóban és ótvar lett. Ezen felhúztam amgam reggel, mikor elindultam dolgozni és ahogy kanyarodtam ki a parkolóból, az amúgy széles úton, nekimentem a patkának, de úgy, hogy pattant az autó. kiszálltam, totál szétszaggattam a gumit azon az oldalon, mint egy durrdefektnél. Emlékeztem, hogy nem messze van egy gumis műhely, hát letopogtam magassarkóban, szoknyában oda és bementem a műhelybe. Egyik srác kérdezi, miben segíthet. Hát mondom kerékcserében, mert én genetikailag képtelen vagyok kereket cserélni. Jót röhögött, majd egyből jött. Ott topogtam a kocsi körül, épp a napsütés közepén, mondtam, igazán az árnyékbanm is mehettem volna valaminek. Nekem fogalmam nem volt, hola pótkerék, anyám szokott ilyeneket elintézni, mindig el is mondja, hogy miket csinált, de én el is felejtem. Fickó rossz csavarkulcsot hozott, mondom no para, tuti van jó kulcsoma kocsiban, meg is találtuk. kicserélte, majd lementünk a műhelyükbe, hogy megnézzék a gumit. Meg lehetett volna csinálni, de mondom cseréljük, pont találtak is egy ugyanolyan gumit a raktárba, így mondták másnap mehetek szereltetni. Tegnap du be is álltam, mint a forma 1-ben, négyen ráugrottak a kocsira és pikk-pakkk kicserélték, közben az egyik srác nyitja a csomagtartót, hogy ugye betegyük a pótkereket, hát emberes kupi volt bent. Felnéz, azt mondja, na itt rendet teszünk. Kidobált mindent a csomi tartóból, jókat vidultak a cuccokon, amiket találtunk, majd rendben visszapakoltunk. Közölte: itt tessék kiporszívózni, hát nagyon édes volt. :))))
Szia Kata!
Ha pesti lennél, Te is ott lettél volna. (ne mondd meg kisgének, hogy füvet tettem a borba) :DD
Oké, majd írd meg, hogy hová rakjam le a bort! :-)
na sziasztok!:) szóval Ti itt fórumtalizgattok..?;))) meg teát és kávét iszogattok..?:) és a bor-dealerkedés is beindult.. mondhatom, szééép!:D
Librigabi, a bor felajánlást szívesen veszem (én is), köszönöm!:) Legfeljebb ha ismét munkaidőben leszel Szegeden, akkor elrejted egy megbeszélt helyen a városban, ahová én majd 16.00 után érte megyek!;DD
Kisgé, akkor a kérós képhez sérós képet is kérünk majd, before-after verziókban!;))))
mindjárt írok a prividre is választ!
Hát igen, ez 1 kicsit megkésett névnapi ajándék volt. Remélem ízleni fog, nekem ízlett.:-)
Legközelebb, ha Szegeden járok, Katának is viszek. :-)
Hello!
Épp az előbb találkoztam Librigabival, elhozta a boromat, amit névnapomra (2007 dec :))) ) kaptam tőle. Ittunk egy kávét, teát!:)
mégegyszer köszönöm a fincsi bort, beszámolok róla, hogy milyen volt!:)
Szia!
Hát remélem Rád ragad! :)
hát itt még nem jártam szerintem.
de benézek ide, hátha rámragad egy kis pozitív mosoly:-)
de jó Neked!:)) fogantyúd is megvan akkor már bizti.. én még nem jutottam el boltokba, hogy szétnézzek, de a héten már el kell intéznem..:)
az asztalos elvileg most csendesen dolgozik a műhelyében az alkalmazottaival, jövőhéten kellene kiszedniük a jelenlegi szekrényt, majd 1-2 nap múlva beépíteni az újat.. azt ígérte, hogy július 5-re kész lesz..
azért hétfőn rácsörgök majd, hogy mennyi csúszással kalkuláljak..;)) próbálok realistán állni a dolgokhoz..;)
Jó reggelt!
Mizujs????? Ma lesz kész a szekrényem, a héten végre küldök fotót!
Kata, Tiéd hogy áll????