Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Hello bébi!
Na, mi van a hangulatoddal? Én béka segge alatt vagyok, de nagyon küzdök!!!! :)) Szóval nem rinyálok, csak tűrök.:))) De sok a dolgom és már csak 5 nap és szabira megyek!!!!
Szia Gertike!
Örülök, hogy benéztél a topikunkba. Hiányzik ám a kedves vidám mosolyod, a nevetésed! De úgy látom, Te mostanában már csak kártya jóslással foglalkozol. Látogathatnál többször is ide! ;-)))
Küldök ide nektek egy kis mosolyt, ha megengeditek :)))
a rossz hangulat és a fáradság ellen...
Na még egyet... :D
ebben a percben rám is rámszakadt, jött pár e-mail, ami már előrevetíti a következő pár napi feladatokat..:S
ráadásul olyan k@k@ hangulatom van.. nem akarok Rinya Mari lenni, de már vészesen alakulok..
:)
Hello!
Elhavazódtam csak! Már érzem, hogy szabira fogok menni 1 hét múlva, sok a dolgom!:)))
Sziasztok!
Sajnos nem nyaralunk, hanem dolgozunk.
Kisgé is nagyon el van havazva mostanában, nagyon hanyagol minket. :-(
sziasztok! úgy látom, megint a kihalás veszélye fenyeget bennünket..
vagy csak nyaraltok?
Sajnos a ház tényleg nem az enyém. Ez a Bánusz tanya nevű panzió Pécs környékén, szép helyen. Finom kaják vannak.:)
Egyszerű a dolog. Én a glitter-graphics.com-ról válogattam a képeket. A kiválasztott kép vagy grafika html kódját kell bemásolni az adatlap beállításoknál a bemutatkozás ablakba. Minden képnél 2 féle kód van, a felső a html, amit be lehet másolni. :-)
dehogy sértődtem meg, jót vigyorogtam!:)))))
itt inkább nem publikálom magam, de ha jól funkcionálsz Sherlock Holmes-ként, akkor az iwiw-en gyorsan megtalálsz..;)
(igaz, nincs fent friss kép - meg egész alakos kép sincs emlékeim szerint.. szóval végülis arról sem tudsz majd véleményt mondani..:) úgyhogy mindegy is..:D)
:) köszi, aranyos vagy - de én annyire híztam, és nem ennyire fogytam..:D
53-54 kg körül mozgolódok általában..:)
de azért nem vagyok ettől kétségbe esve, félre ne értsetek! egyébként 162-164 cm - attól függ, ki és milyen mérőeszközzel méri..:))
Kisgé, Kata!
Megújítottam az adatlapomat, nézzétek meg! :-)))
cskata és milyen magas vagy?
Gratulálok az 56kg-hoz.:-)
Jól érzed! De remélem, nem haraxol, ez tényleg csak poén. ;DDD
Ha tennél fel képet az adatlapodra, én megmondanám, hogy milyen az összkép! :-))
:DDD
jól érzem, hogy cikizel..?:P :DDDD
(egyébként magával az 56 kg-al nincs különösebb problémám, csak van ahol kevesebbnek és van ahol többnek kellene lenni a husinak rajtam, hogy ideálisabb legyen az összkép..;))
Micsoda??? 56 kg??? Hát hogy lehet ilyen kövér valaki? ;DDD
Na azonnal irány az edzőterem és minden nap 1-2 óra edzés, amíg el nem éred az 50 kilót!!! Szóba se állok veled, amíg el nem éred! Ma este már nem vacsorázhatsz! ;DDD
ill. kritikus területekről..
(már félre is beszélek..:))