Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Pozitív és mosoly topik fórum

Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
3760. kisgé (válaszként erre: 3759. - Cskata)
2008. szept. 15. 16:22

Ja, hát átvitt értelemben megütött.....:)))

Nem szeretem alapesetben az őszt, mert aztán jön a tél én meg fagyos vagyok. Most is fázom, már téli szerkóba öltöztem, de jó is, mert megy a légkondi itt bent...

Az ősz szép, ha olyan szines, de olyan szomorú, meghal a természet...

3759. cskata (válaszként erre: 3758. - Kisgé)
2008. szept. 15. 12:10

huhh, bakker, először azt hittem, TK ütött meg..:O

de aztán újra nekifutottam a mondatnak és felfogtam..;)

ez az ősz tényleg elég hirtelen robbant be, elég pocsék az idő.. bár én az őszt + tavaszt jobban szeretem, mint pl. a nyarat - de inkább a napsütéses ősz verziót kérném..;) az olyan tuti, amikor kellemes 20 fok van, szikrázó napsütés, és már színesek a levelek.. ez az esős típus nem annyira jön be..

3758. kisgé (válaszként erre: 3757. - Cskata)
2008. szept. 15. 11:51

Jaj de jó! Ez mekkora öröm, igaz???? Örülök nagyon!!!!! Meg várom a képet!

Most nagyon rákattantam a jógára, már várom a következőt. Meg keresek tanfolyamot!!!

TK-val vége. Igyekszem elelejteni. Nehéz lesz, de mi könnyű az életben Megöütött, hogy egy évet eltöltöttem így.....

Ja, és itt az ősz....

3757. cskata (válaszként erre: 3756. - Kisgé)
2008. szept. 15. 08:20

Halihó!:)

Kész a festés - bár még apróbbb javítások maradtak itt-ott, ami miatt ma még visszajön a festő + segít a bútorokat is a helyükre tologatni.

Nem azért mondom, de sztem tök ááállat lett!;) Ha visszarendeztem mindent, akkor majd csinálok képet és küldök!:)

Szóval sprotlédi vagy!?:D nagyon elszánt lettél!:) A jógán én is gondolkodom már jó ideje (ill. a jógán IS..:D), egy barátnőm kb. 1 éve jár heti 1-2 alkalommal és azt mondja, tök hajlékony lett!:)

Szóval jubilál(ta)tok TK-val..? Vele mivan mostanság?

egyébként az idő tényleg brutálisan rohan, csak úgy szálguldanak el a hetek és a hónapok, lassan már ennek az évnek is vége..:(

3756. kisgé (válaszként erre: 3755. - Cskata)
2008. szept. 11. 09:47

Szia!

Tök jó, ha ilyen maximalista az ember, mert akkor szp lesz a szobád és Te is elégedett leszel!:)

Én megvagyok, köszi! Elkezdődött a munka, hát most eléggé oda kell figyelnem, sokat tanulok, megyek a dolgok után! Elkezdtem jógázni járni, nagyon élvezem, futni is járok, szóval sportlédi lettem. Visszaszedtem mind a 6 kilót, amit 4 éve leadtam, szépen 4 év alatt. De most nem stresszelek rajta, hanem diéta és edzés. Menni fog ez is!:)

Tegnap volt 1 éve, hogy összejöttünk TK-val, nagyon durván megy az idő!

3755. cskata (válaszként erre: 3754. - Kisgé)
2008. szept. 11. 09:31

:) akkor Ti is elvoltatok a festéssel..;)

nah, nálam elvileg ma lesz ez a látványos munka, mert ha minden igaz, akkor ma 1 rétegben lefesti a plafont + a szegőlécet + a világos színű falakat.

A s.kéket sztem holnap festi.. vagy nem is tudom, hogy most mi lesz a sorrend majd..

A két szín (ill. a fehér plafonnal együtt 3 szín) miatt meg kell várni, hogy megszáradjon az egyik szín, hogy el tudja a találkozási sávokat ragasztani és kenhesse a másik színt.. szóval emiatt lesz talán kicsit lassabb..

De irtó aprólékosan és pontosan, szépen melózik.. mindenre odafigyel és semmit nem hagy "félkészen".. szóval inkább tartson tovább, de legyen tökéletes!:) (úgyis ilyen lüke maximalista vagyok - így talán nem fogok hibát taláni majd a végeredményben..:D)

Veled egyébként mizujs? Hogy vagy?

Mi a helyzet azzal az előlépési lehetőséges dologgal?:)

3754. kisgé (válaszként erre: 3753. - Cskata)
2008. szept. 10. 15:34

Ja igen, mondtad, hogy javítani kell a falat, igen, így lassabb. Nekem is több idő ment el a szalag felragasztásával, ami kiküszöbölte a plafon és a fal különböző színeinek átmosódását és sztán azok javításával, meg a már felszerelt szegőlécnél az óvatos festéssel, mint az egész lakás kifestése kétszer.:))) enyém volt az aprólékos meló és amíg a plafon körül pepecseltem, a nagy falakat lefestették egyszer. Mondtam is, hogy szemétség, mert az látványos munka, de én tudok pepecselni, van hozzá türelmem!

Na, hogy haladtok???

3753. cskata (válaszként erre: 3752. - Kisgé)
2008. szept. 9. 11:57

1 nap..? dehogyiiis!:)

eleve csak esténként (kb. 5 óra után) jön, mert ő is melózik a "normál" munkahelyén és úgy 9-ig csinálja nálam a mókát..

Tegnap full lefóliázta a szobát, de ezt szó szerint kell érteni!:) becsomagolta a padlót, az összes bútort és a beépített szekrényt is. Azután elkezdte kaparászni a falat..:D (ez milyen hülyén hangzik..;)) és ahol már egyébként is sérült volt, vagy csúnya, ott megvéste vagy leszedte festéket. Ezeket a helyeket még tegnap átkente egy kis vizes-festékes cuccal, hogy ne peregjenek tovább és megkössön az esetleg porladozó vakolat. Ennyi volt tegnap.

Ma gipsszel kijavítja és megcsinálja szépre ezeket a ronda részeket + ragaszt fel ilyen szegőlécet (vagy mi a manót.. tudod az a hungarocelből készült izémizé, amit a fal és a plafon találkozásához szoktak tenni)..

Azt jósolta, hogy kb. szombaton fogja totál befejezni az egész szobát.

Szóval elleszünk a héten..

3752. kisgé (válaszként erre: 3751. - Cskata)
2008. szept. 9. 11:33

Szia!

Na igen, ezt a részét én is rühellem, de nézd a jó oldalát, milyen jó lesz, mikor a helyére pakolhatsz végre mindent!:)

Már kész is va amúgy???? Meddig tart én ezt 1 napos melónak saccolnám!

3751. cskata (válaszként erre: 3750. - Kisgé)
2008. szept. 8. 12:09

Szióka!

Ahan, jó lett, vettem újat és ez már tökéletes!:)

Tegnap este fél 8 körül hívott a festő, hogy szerda helyett már hétfőn (ma) jön.. a szoba meg úgy állt, hogy majd kényelmesen szerdáig kiürítem (szóval volt is bennt cucc, meg nem is).. háát, a telefonhívás után azért eléggé megugrott az aktivitásom pakolás témában..:DD

De kész lettem, a szoba üres, függöny is leszedve, csak a bútorok középre tologatásával várom meg.. annyira azért nem vagyok bika, hogy még ezeket is elbírjam..:))

és már előre utálom, amikor vissza kell majd pakolnom, mert most mindenhol van mindenféle cucc a lakásban.. totál katasztrófa-súlytotta övezet hangulat van, lényegében az összes helyiségben - a nagyszoba kivételével ugyebár..

3750. kisgé (válaszként erre: 3749. - Cskata)
2008. szept. 8. 11:53

Hello!

A biztosító fizeti az alattam lakó kárát, remélem az enyémet is!:) Alattam lakó egy savanyú p..a. Jófejkedtem, meg hatszor bocsánatot kértem, még mosolyogni sem tud, azon rinyált, hogy adja ki így a lakását-csak mert összesen fél négyzetméternyi beázás folt van a plafonon.....teddy henger+ 1 liter fehér festék csodákra képes....

Majd csak ősszel festek, bár már ősz van, majd okt tájékán, akkor elküldöm!

Na, jól bebiztosítottad magd a kék színnel.:))) Biztos jó lesz már!!!!!!!

3749. cskata (válaszként erre: 3748. - Kisgé)
2008. szept. 5. 09:58

Szia Te kis Károkozó!:))

Ilyen esetben a biztosítód fizet az alattad lakónak, ugye? Neked mekkora károd lett?

Gratu a munkahelyi lehetőséghez, szorítok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!:) Hajrá!:)

A kész alkotásról majd egy képet feldobhatnál ide vagy esetleg mailben nekem!;) Kíváncsi vagyok, milyen lesz! Hogy haladsz vele? Elkezdted már?

A kéket újrakevertetem végülis, mert nem nagyon akarják elvállalni sehol, hogy a meglévőhöz hozzákutyulnak még sötét pigmenteket.. szóval kinéztem egy másik színt, de most teljes kiegészítő felszereléssel mentem a festékboltba..:) (megjegyzem, így kellett volna már az elején nekiindulni..) Volt nálam a függönyből egy kis anyagdarab, kartonminta a falon lévő képek paszpartujából, meg a (szerintem) csúnya kék festékkel is festettem egy foltot egy fehér papírra, hogy nehogy valami ahhoz hasonlót szerezzek újra..:D

Asszem, így nem lőhetek nagyon mellé..:)

Egyébként a festékboltban amikor nézegettem a színkártyákat, akkor odajött egy pasi (szintén vásárló) és közölte, hogy marha nehéz innen választani és vigyázzak, mert ők nagyon megszívták a sötétkékkel.. ezek szerint nem csak nekem nem jött össze elsőre..;)

3748. kisgé (válaszként erre: 3747. - Cskata)
2008. szept. 4. 14:47

Hali!

Kevertesd akkor át azt a színt! Tök nehéz ám pici színkártyábó elképzelni egy falat...

Én láttam egy könyvet, ahol ősi szimbólumok voltak, marhára tetszettek, abból fogok felnagyítani és festeni képet!:)) Igen, most nagyon kreatív időszakom van.

Képzeld, most kaptam a melóhelyen egy nagy lehetőséget melóban és ez előremutat nekem egy jó kis kinevezésre, már csak sokat kell dolgoznom és jól és enyém a pálya!:))) Most ez tök jó.

Viszont, sikerült használnom a lakásbiztosításomat-elázott az alattam lakó, csupán a mosogató csaptelepétől, ami eltört és a szekrénybe folyt a víz és hát így történt. Közölte a biztosítós, hogy károkozó vagyok én meg kértem, ne bántson, nem tehetek róla. :))

3747. cskata (válaszként erre: 3746. - Librigabi)
2008. szept. 3. 14:37

folyamatban van a megoldás..:)

nem sikerült ezt a kéket megszeretnem azóta sem.. mostmár az sem érdekel, ha a szoba sötét lesz miatta, de valami jó mély kéket fogok kevertetni a jelenlegiből.. ha minden igaz szombaton! a festő a jövőhétre ígérte magát..:)

3746. Librigabi (válaszként erre: 3744. - Cskata)
2008. szept. 3. 08:44

Szia Kata!

Ha neked is világos az ülőgarnitúrád, akkor az a középkék tényleg nem a legjobb választás hozzá. Nézzél valami sötétebbet! Nem lehet már kicserélni a festéket? Nehogy elszúrd, mert akkor évekig bánni fogod! Egyébként minden festék másképp hat a falon, mint a dobozba vagy a színmintán. :-((

3745. cskata (válaszként erre: 3741. - Kisgé)
2008. szept. 1. 21:41

milyen képet festessz?:)) mi lesz a téma? és mekkora lesz a kép?

nagyon kreatív vagy!;))

3744. cskata
2008. szept. 1. 21:39

sziasztok!:)

jelentem, a festékek megvásárolva (a festő beszerezte a megadott színszámok alapján) - lakásomra leszállítva..

és most estem kétségbe..:S

tudom, hogy ÉN választottam ki színminta alapján a kéket, de én ennél a színnél sötétebbre emlékeztem..:( hová tettem a szemem amikor EZT a színt kiszemeltem..?:( egy totálisan középkéknek nevezhető festékből figyel egy vödörnyi a kéróban.. felkentem egy tenyérnyi foltot - és nekem ez a szín nem igazán jön be..:( nézegetem, nézegetem, de még nem szeretem.. lehet, felhívom a festőt, hogy valami extra-sötétkék színezőpasztát kerítsen hozzá és kutyuljuk bele, mert így fürdőszoba színű lesz a nappalim..:S

brühühüüü..:(((

Librigabi, mint láthatod, az összes félelmem elszállt a sötét színekkel kapcsolatban..;) Egyébként nekem is bézs színű az ülőgarnitúrám, azért akarok mögé valami ütős falszínt, de ez a lightos kékecske nem nyert ezidáig.. A hálószobámban két fal bordó (jó erős, igazi szép, mély bordó) - és azt nagyon szeretem!:) Még bízom a kékben is.. ill. a festő problémamegoldó képességében!:D

3743. Librigabi (válaszként erre: 3741. - Kisgé)
2008. szept. 1. 15:59

Na ugye milyen szép ez a szín! Nekem a nagyszobában ilyen a tapéta.

Arra a képre viszont kíváncsi leszek Miss Picasso! ;-)))

3742. kisgé (válaszként erre: 3739. - 'szti)
2008. szept. 1. 15:48

Hello!

sajna nem tudtam menni, írtam is Pitznek, hogy nem tuti! Hát látod, nincsen. Legközelebb mondjátok, rendelek, ha tutira mentek!

3741. kisgé (válaszként erre: 3738. - Librigabi)
2008. szept. 1. 15:47

Akkor nekem is hasonló a konyhám színe, inkább tégla színnek mondanám az enyémet! Imádom ezt a színt!!!

most képet fogok festeni, képzeljétek, majd lefotózom, ha kész!

3740. Librigabi (válaszként erre: 3739. - 'szti)
2008. szept. 1. 14:48

Szia sztike!

Kisgé szerintem nem ehet hagymás rostélyost, az hízlal, ő meg fogyózik. Bocs, hogy beleszóltam. Különben is azt már levetettem az étlapról. ;-)))

3739. 'szti
2008. szept. 1. 14:21

hali kisge!

voltunk multkor Nusinal (nem jottel, csunya, rossz ge) :-) es megint nem volt rostelyos. hat midolog ez? :-)))

3738. Librigabi (válaszként erre: 3736. - Kisgé)
2008. szept. 1. 14:16
Hát nem is tudom, mihez hasonlítsam. Talán a "Hoxa portálja" felirat alatt az alapszín hasonlít hozzá, de attól kicsit sötétebb. Valahol a téglavörös és a bordó között lehet. Nehéz meghatározni.
3737. Librigabi (válaszként erre: 3735. - Kisgé)
2008. szept. 1. 14:10
Tényleg!!?? De biztos csak olyan fogyókúrás kajákat. ;-DDD
3736. kisgé (válaszként erre: 3734. - Librigabi)
2008. szept. 1. 13:24
Milyen az a sötét korall szín?:))
3735. kisgé (válaszként erre: 3733. - Librigabi)
2008. szept. 1. 13:24
Tudok főzni is!!!!!!:)))))
3734. Librigabi
2008. szept. 1. 10:57
Kata! Szerintem ne félj a sötétebb színtől. Nálam a nagyszoba pl. sötét korall színű és a bőrgarnitúra pedig világos krémszínű és nagyon jól mutat együtt. Legalábbis eddig mindenkinek nagyon tetszett.
3733. Librigabi (válaszként erre: 3730. - Kisgé)
2008. szept. 1. 10:51
Tudjuk, hogy többet is tudsz, Te 1 kreatív csajszi vagy :-)))
3732. Librigabi (válaszként erre: 3729. - Cskata)
2008. szept. 1. 10:50
Nem baj, értetek vállalom :-)))
3731. kisgé (válaszként erre: 3727. - Cskata)
2008. aug. 31. 13:23
Ja, ha nem túl világos, akkor igen, veszélyes a sötét szín! De egy fal....az belefér szerintem!
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook