Pottyantós wc-n jártál már úgy, hogy visszafröccsent a víz? (beszélgetés)
Ti jártatok már úgy, hogy vittétek le a használt macskaalommal telített zacskót és kiszakadt a lépcsőház előtt és kihullott belőle a tartalma? Én pint most jártam így! :D
De nem tudom, mit csináljak vele, nincs mivel felszedni...
Szerencsére nekem ilyen problémáim itthon nincsenek. Sőt nekem megnéha akkor jön rám amikor a férjem befekszik a kádba nyakig hogy most egykicsit kiáztatja magát.. Egybe van a wc a fürdüvel. Addig semmi bajom, teszek veszek, ahogy elmerűl nekem annyi, toporgok kicsit, demikor már jojozik a szemem, bocsi de nembírom tovább... És ez nem egyszer és nem direkt dehát muszály volt. Néha megkérdezi nemkell menned? Miért? mert szeretne befeküdni a kádba! :-)) Úgyhogy ez nálunk nem gond!
Nemlehet hogy ez a "túlzott" megfelelés miatt nem oldódik fel ez a gátlás nálatok. Hiszen mindenki sz@.ik puki..k, böfög, ez természetes dolog! persze diszkréten! Hameg meghallja a másik akkor sem kell szégyenkezni ezért!
Én akkor éreztem így magam amikor még új volt a kapcsolat, nemakartam semmi negatívumot mutatni magamból, megakartam felelni! :-)
Ez nem a félésen múlik,hidd el nekünk is kell,és állítom a bugyiba hamarabb betojnánk mint a budiba ha ott van valaki.Én pl itthon toporgok olyankor már és zavarom kifelé a párom az udvarra,mert hiába jön rám akár a hasmenés is addig nem jön semmi a wc míg Ő bent van. Bennem és valószinűleg barátnődben is kialakították ezt a szörnyű gátlást mások a meggondolatlan megjegyzéseikkel.
Ilyen nincs ,hogy nincs pénz a javításra,meg úgyis szétvandálkodják,mindenre van megoldás,nálunk pl a felügyelő tanárok állandóan bemennek a wc-be,hogy ne ott üljenek bent a gyerekek és ne csináljanak ott hülyeséget.Szóval lenne mindenre megoldás.Akár gyüjthetének papírt is ,most nagyon jó ára van,abból a pénzből is megcsinálhatnák a szükséges javítást sőt még szerintem maradna is belőle másra.
Semi nem történt ez ügyben nemtörődnek vele nem javítják ki nincs rá pénz meg ilyesmi meghogy ugyis tönkreteszik a gyerekek... Sajna elég sok vandál nemtörődöm gyerek jár oda meg olyan aki aztse tudja miaz a normális wc... pedig egy szinvonalas, tagozatos iskola a 13.kerben...
Ó az nemlehet valami jó! De nemigazán értem az ilyet, ha kell akkor kell! A barátnőm is ugyanígy van a párjával. Mitöl féltek?
És történt legalább valami változás a panaszod után a suliban??
Még most kell valahogy rá hatnod,hogy amikor kell akkor bizony végezze el a dolgát,mert később visszafordíthatatlan lesz a helyzet.
Most gondold el,már 7 éve vagyok együtt a párommal és még mai napig nem tudok úgy wc-ni ha bent van a lakásban,mert úgy érzem hogy figyel(pedig nem).Ha épp akkor ér haza mikor én nagydolgomon vagyok akkár rögtön zárulnak az izmok,és nem tudok ellene mit tenni:
Én pont ezért lettem székrekedős annó a koleszban,mert mentem a Wc-re,(bár még semmit sem csináltam csak szerettem volna)és a hölgyemények ott bagóztak ugyebár.Még le se toltam a gatyám,már fenn hangon méltatlankodtak,hogy de fúúújjj de szar szag van,ki ilyen görény.......stb.....Hát onnantól Én hazahordat a szart magamban,péntekre már minden bajom volt,és sajnos azóta sem tudok idegen helyen nagydolgot végezni.
Én azt mondom,hogy mindenki tanítsa meg a gyerekét,hogy ezért ne szóljon meg senkit,mert isten tudja,hogy milyen károkat okozhat vele a másiknak,és igenis mindenkié büdös.....
mi a baj vele?
Te is szoktál sz@rni meg f..ani :D - vagy te visszabüfögöd? ;)
További ajánlott fórumok:
- Merre jártál ma? :o))))
- Milyen oldalon jártál, mielőtt idejöttél a Hoxára?
- Melyik városban jártál középiskolába/ipari suliba?
- Mi a legszebb hely, ahol valaha is jártál?
- Kedvenc európai fővárosod, ahol már jártál?
- Szomszédunk a Bp-i kerti pavilonunk mellé tett egy pottyantós wc-t. Szabályos ez? Van csatornázás.