Pottyantós wc-n jártál már úgy, hogy visszafröccsent a víz? (beszélgetés)
"Van humorérzékem és amin más savanyú abban én meglátom a humort."
Ez az életben maradás titka! :D
:)))
Kár, hogy már nincsenek bakák, kagylózhatnának :D
Akkor mondom.
Reggeli eligazítás.A szakasz mezőgazdasági munkára ,trógerolni megy.
Rajparancsnok:katonák! Ki ért az autószereléshez!!?
(A fene akar kint rohadni amezőn) ,mindjárt 5-en kipattannak a sorból.
Ki foglalkozott nagymotorokkal?Lépjen ki!
Egy kilépett.
Nnna katona,ott van az hathengeres a folyosó végén ,nagyon be lehet égve a szelepje,mert barna,takarítsa ki!
Lelépni!!
Nagyot nevettem, mert vizuális típus vagyok :)))
Na jöhet!
Így volt,de még ha tudnád mi egyebeket is csináltak ott.
Na jó merthálás humorhallgató vagy nagyot nevettél még elmesélek egy szintén katonaititkot az autószerelésről jó?
:)))))))))))))))))))))))) Ez nagyon nagy!!
Komolyan ilyet csináltak? Kemény :D
Nem tehetek róla,erről megint eszembejutott egy megtörtént eset sőt nem is egyszer.
amikor katona voltam volt szokásos szívatás.
így hangzott:katona!! telefonáljon haza!!
Ilyenkor az volt a szokásos eljárás,hogy a 12-15 Wc egyikét ki kellett választani,letérdelni és belekiabálnia "kagylóba" :Kedves szüleim nem kaptam eltávozáááááást!
:)))
Eleinte buli volt (kicsik voltunk), csak rájöttek nagymuternék, hogy nem vécére járunk, hanem a vécét csesztetni. Akkor szedték le a cuccost, csak a segélyhívószámos matricák maradtak meg :)
"A papám mindent összebugázott"
Naja azért választott pénzbedobóst.))))Legyen valami haszon is.
A papám mindent összebugázott, ami másnak szemét volt :) Sofőrként dolgozott, így a kis IFÁ-val könnyen felvitt a hegyre egy telefonfülkét.
Ezeréves pénzbedobós, tesómmal hamar letéptük a kagylóját :)
Én is fürdőszobát újítottam mindenestől,csempét le,mosdót le,wc-t kidobni.Maradt egy 100 mm -es csőcsonk a falban.
Tekertem egy nagy tölcsért,mint a porcukornak szoktak régen aluminiumlemezből.Ez be is vált "befogadó nyílásnak"
A ciklust átalakítottam amunkahelyem nyitvatartási idejéhez.
Na itt lett a baki egy szabadszombaton.(((
Most mi lesz?? A 4.emeletről futás le az autóhoz,kis autózás a városon kívűlre (akkor nem jutott jobb eszembe),egy erdő mellett le is parkoltam......
Nemrég jártam arra ,én nem tudom hogy van ez,akkora fák nőttek mint Szibériában mammutfenyők.
Ejnye hogy beszélsz édesanyádról!
))
"...mert a fürdőszobát épp újították és nem tudtunk volna hova wc-ni..."
Erről megint eszembejutott egy saját történet.
Van olyan is ,amiről írsz,sőt létrával kell lemászni a halom tetejéről,de nem feltétlenül van mindenhol így.
Mikor minden háznál olyan volt,( sőt manapság is lehet találkozni sok helyen) ,hogy igenis tisztán tartják,minden évben legalább egyszer kimeszelik,(nem festik,MESZELIK,fedővel ellátva.
A rokonomék nyaralójában láttam egy ritka megoldást a pottyantós angolosítására.
A bírtok végén csináltak amolyan "kinti" helyet,hogy ne kelljen mindig sáros csizmában bemenni a lakásba.
Így volt 2 évig amúgy hagyományosan aztán a padlóra csavaroztak egy fajansz csészét,linóleumpadló,meszelt falak,szokásos wc bútorok,eszközök,egy vödör vízzel.
Azu utolsónak kötelező a vödröt harci állapotba hozni.
Mintha a royal szálló személyzeti budijában lennél.
További ajánlott fórumok:
- Merre jártál ma? :o))))
- Milyen oldalon jártál, mielőtt idejöttél a Hoxára?
- Melyik városban jártál középiskolába/ipari suliba?
- Mi a legszebb hely, ahol valaha is jártál?
- Kedvenc európai fővárosod, ahol már jártál?
- Szomszédunk a Bp-i kerti pavilonunk mellé tett egy pottyantós wc-t. Szabályos ez? Van csatornázás.