Pottyantós wc-n jártál már úgy, hogy visszafröccsent a víz? (beszélgetés)
Mi vidéken élünk, szóval szerintem ismeretlen a hely :)
A szúnyogokat leszámítva mi is szeretünk az erdőben bicajozni. Sőt, még wc-problémák sincsenek :D
Mi is bicajoztunk ma jó idő volt nagyon.
Tavaj megálltunk a Lupasziget felé vezető úton, a Rómairól.. egy erdőben....... Villámgyórsan mentünk is tovább, mert majdnem megettek a szunyogok, iszonyat volt!!
Ti merre szoktatatok bicajozni?
Az is jó, amikor valaki Szlovákián keresztül autózik és ki van írva, hogy WC 70 km, meg WC 45 km.
Hát lehet szorítani, hogy kibírja addig.
Van még egy harmadik WC-s sztorim is. Egy volt kolleganőm nagyon magas volt, közel a 2 m-hez. (Remélem Ő nem Hoxázik és nem olvassa, mert a seggembe rúg akkor!)
Nos autóval utaztak a férjével. Útközben megálltak egy csárdában inni és persze pisilni. A csaj bement a WC-re. 2 női WC egymás mellett volt egy válaszfal választotta el egymástól, de a tetejük egy térben volt, tehát nem volt elválasztva semmivel. A csaj elvégezte a dolgát, majd mikor ki akart jönni nem nyílt az ajtó, ott kuksolt a WC-ben, hogy hátha valaki majd jön és segít kiszabadítani. De nem jött senki. Kitalálta a közel 2 m-es csaj, hogy átmászik a másik WC-be és onnan simán kijut. Amikor fent volt éppen benyitott egy nő. Hát mit ne mondjak furcsán vette, hogy az a langaléta nő a WC tetején kuksol. Erre Ő: nem hülye vagyok, csak bezáródott az ajtó és nem tudtam kijönni. Óriási röhögés volt és a másik nő hívott segítséget, hogy leszedjék fentről.
További ajánlott fórumok:
- Merre jártál ma? :o))))
- Milyen oldalon jártál, mielőtt idejöttél a Hoxára?
- Melyik városban jártál középiskolába/ipari suliba?
- Mi a legszebb hely, ahol valaha is jártál?
- Kedvenc európai fővárosod, ahol már jártál?
- Szomszédunk a Bp-i kerti pavilonunk mellé tett egy pottyantós wc-t. Szabályos ez? Van csatornázás.