Pottyantós wc-n jártál már úgy, hogy visszafröccsent a víz? (beszélgetés)
Ha nem volna az, akkor nemis néztél volna ide be!! :-)
Ez a TÉMA mindenkit érint! :-)
Az én fiam is mikor még csecsemő volt rendszeresen akkor kakált amikor fürdettük a műanyag kádba, ilyenkor kivinni a kádvizet, ujjat behozni.. :-((
Aztán mikor már nagyobbacska volt és nemigényelte a rátétet a wc-n, épp fürödtem ömeg a nagy sietésbe elfelejtette lehajtani a deszkát, így ráült és majdnem eltünt a wcben, jót nevettünk! Persze én is jártam már így :-(((
A leányzó megköszönte a hashajtót.
A hajnalt a klotyón töltötte... :D
Szevasztok.
Látom a téma örök,nem fogytok ma sem.
:-DDDDDDD
Én is jártam így,csak épp velem fűrdött a drága.De volt már olyan is,hogy majdnem Én szartam a fűrdő vízbe egy-egy hasmenéses járvány során:-)))
Na az én kicsi fiam (7 hós)most szart bele a kádba,miközben a naggyal (12 éves) fürdött.
Csak veszem ki a kicsit a vízből,látom tiszta szar a segge....na mondom: hát ez meg hogy a fenébe lehet? szólok a nagynak aki pont lebukott a víz alá,hogy lemossa a hajáról a sampont. "Húzd már szét a habot,mert szerintem Marci beleszart a kádba. Széthúzta,és lám....ott vigyorgott a kaki. a nagyfiu ugy kiugrott..."Soha többet nem fürdök vele!!!!" csak ezt hallottam,miközben majd bepisiltem a röhögéstől.
Megállt az élet?
Na, majd este jövök, most megyek a konditerembe (átmozgatom a beleimet). :D
Holnap is csak délig megyek be melóba, délután majd jövök.
Jó pihenést mindenkinek!
Elég nagy, de ahhoz hogy fölé gugolj totál bokáig lekellett tolnom a bugyit, nadrágot, hogy ne abba menjen a cucc, ugyanugy mintha az erdőbe a bokrok között végeznéd. Még kapaszkodósem volt, de nemis kellett csak a gatyókba, eltartani magamtól... Nekem baromi kényelmetlen volt! Kb kétszer akkora helyiség volt mint egy átlagos wc, és csakúgy sikrűlt lukra gugolni ha az ajtónak háttal próbálkoztam, bár lehet a hátam nekeikellett volna támasztanom a falnak??? Így utólag belegondoltam. Toporogtam is egy darabig míg sikerűlt megtalálnom a megfelelő pózt!! :-( Remélem nemvolt kandi kamera! :-)
A célzáshoz meg néha a hagyományos wcnél is szükség van, merthát a nyílvános wc-n neműlünk rá, de találkoztam olyannal ami baromi magas volt, a comb közepemig ért szinte, (Mekibe) ilyenkor volt hogy a nadrágom bánta..
Na, most már észhez tértem... Sziasztok!
Alig vártam, hogy elolvassam a hozzászólásokat. Sikerült most is nagyokat nyerítenem, marha sokat röhögtem. :D
A barátom lánya mostanában sokat kínlódik a budin, nem tud rendesen nagyvécézni. Múltkor mondta,hogy 3 napja nem kakált, adjak neki valami bogyót. Csak egy gyógynövényes bogyit adtam neki, gondoltam, hogy annak is lesz nála hatása - nem volt.
Ma mondja, hogy csütörtökön sikerült utoljára, úgyhogy most valami hatásos bogyót kér. Na, adtam neki rendes hashajtót. :) Még sosem szedett, úgyhogy biztos összefossa magát - remélem, hogy nem csak holnap a suliban fog megjönni a hatása. :D
További ajánlott fórumok:
- Merre jártál ma? :o))))
- Milyen oldalon jártál, mielőtt idejöttél a Hoxára?
- Melyik városban jártál középiskolába/ipari suliba?
- Mi a legszebb hely, ahol valaha is jártál?
- Kedvenc európai fővárosod, ahol már jártál?
- Szomszédunk a Bp-i kerti pavilonunk mellé tett egy pottyantós wc-t. Szabályos ez? Van csatornázás.