Pottyantós wc-n jártál már úgy, hogy visszafröccsent a víz? (beszélgetés)
Lehet, hogy olvastam, csak nem emlékeztem rá :)
Gondolom, hogy akkor nem volt ennyire jó kedved :)
Egy másik WC-s sztori. Nem pottyantós mondjuk.
Párizsból busszal jöttünk hazafelé. Még Franciaországban az országút mentén egy mondjuk büfénél megállt a busz, mindenki rohant a WC-re. A büfé végén volt egy WC oda beszaladtak a férfiak. Egy nő felfedezte, hogy van még egy WC, de be kell menni egy kis helyiségbe és onnan nyílt a WC. Szépen sorbaálltunk mi nők és nagyon sokan használtuk a WC-t. Egyszer jön egy francia nő és keresi az idegenvezetőnket és mondja neki, hogy megkéri a kedves hölgyeket, hogy ne használjuk a WC-jét.
Hát képzeljétek el, hogy a büfé mögött volt a lakása és mi hátulról a lakásába mentünk be WC-re sorban vagy 20-an legalább. Nagyon jót nevettünk rajta.
Sziasztok!
Én is jártam ilyen WC-ben. 3 évig Moszkvában éltünk és bizony sokszor, amikor mászkáltunk a városban, ha ránk jött el kellett menni WC-re általában ilyenek voltak.
2 fajta volt. Az egyik olyan félkörben elhelyezkedő WC-k voltak és teljesen nyitott. Mindenki látott mindenkit.
A másik szintén félkörben, aminek volt egy kis ajtaja, de olyan, hogy a fejed tetejét mindenki látta, valamint magát a WC-t és a feneked, amit ráillesztesz állva. Éppen csak a tested takarta az ajtó. Ez nagyon muris volt és sokat nevettünk rajta.
Én is kiugrottam, ahogy voltam, vizesen hupp a wc-re, ami sajna a kád mellett van. A pasim csak nevetett, vagyis röhögött, én meg égtem, mint a tábortűz. Viszont azóta tudjuk, hogy vizes popónál a dolgoknak más hangjuk van :-DDD
Ja, és utána azért visszamásztam a kádba :)
További ajánlott fórumok:
- Merre jártál ma? :o))))
- Milyen oldalon jártál, mielőtt idejöttél a Hoxára?
- Melyik városban jártál középiskolába/ipari suliba?
- Mi a legszebb hely, ahol valaha is jártál?
- Kedvenc európai fővárosod, ahol már jártál?
- Szomszédunk a Bp-i kerti pavilonunk mellé tett egy pottyantós wc-t. Szabályos ez? Van csatornázás.