Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Csomó házimunka vár megint, és emberem is türelmetlenkedik..
Nóra, nagyon-nagyon gratula a Cyto-hoz!!!Jó ünneplést! Pici pezsi biztos nem árt, én is bűnöztem Szilveszterkor!
Kicsikata! Nincs bankszámlám, nem nagyon van értelme, ha nincs mit rátenni..Egyébként mit művelsz, miért sütsz??? Kímélned kéne magad!!! Persze, ha olyan jól vagy, hogy bírod, annak örülök, ne érts félre!
Pitypang! Kösz a tippet, ha elkapom Vandancsit, kifaggatom mégis..Pécsieket keresek akkor majd!
Te vagy a legkitartóbb "rosszalvó - társam" :-)))
Kata! Szépek a kis body-k nagyon, a rózsaszín minta nem mérvadó, én esetleg a bordó szegélyesen gondolkoznék el, az nem annyira "macsó"!?
Kolibri! Hát Te is pécsi vagy? Most nézem csak! És itthon akarsz szülni? A Megyeiben vagy a Klinikán? És Jesszus, hányan vagytok testvérek!? És csupa lány? De jóóóóóó!
Üdv. késő délutáni műszak:)
Előbb olyan jót ettem...:))
Édesítős túró kicsi tejföllel és rengeteg meggyel. Nyaaaaammmmm:)
Úgy várom már, hogy kicsit nagyobbak legyünk. Vásárolni akarok én is!!! Édes, ici-pici rucikat:D
Na, a függönyt ne is említsd! Én a fürdőszoba polcra szerettem volna, gyönyörű anyagot vettem és már teljesen be voltam sózva, hogy milyen klassz lesz! Erre nem elszabják nekem? Vagyis a méretet tekintve értettük félre egymást, de rendesen! Hát ez van akkor, ha olyan béna vagy, hogy még egy egyszerű függönyt se tudsz megvarrni :-((
Piciruha-mosás, juj, de jó! Nekem már kész vannak, ki is vasaltam, csak össze kell még hajtogatni! :-)))
Juj, nem is olvaslak titeket tovább, még nekiesnék a tűzhelynek palit sütni (márpedig rengeteg melóm van még, nem érek rá).
Kicsikata, én is nemsokára így fogok örömködni a mellszívómnak. Remélem nem kidobott pénz lesz, nagyon szeretném ha hónapokig tudnám használni (mármint, hogy lesz sok-sok tejem, amit kifejhetek vele, hogy apuci is etethesse a kicsi fiát).
Megyek, megsétáltatom magam apucival a Baumaxig, veszünk a gyönyörűséges függönyünkhöz kapcsokat, és ma még föl is rakom. De jó, de jó.
Ja, és nálunk barack/málna/áfonyalekvár, illetve vanília puding és kakaó vannak hozzá. Én tuti mind a négy lehetőséggel legalább 1-et megeszek.
De csak később, mert most teljesen eltelítődtem az olajszaggal.
Ezért szeretem jobban ha más csinálja, mert akkor csak az élvezet marad nekem. ;)
Pitypang!
Ne bánd hogy nincs ilyen liszted, mert ha nem tettem volna bele rendeset is akkor ma nem ettünk volna csak fejenként kb 1-1 db szétégetett cafatokban lógó palacsinta utánzatot. A finomliszt mentette meg az egészet.
Mandy! Jó, hogy elmentetek a dokihoz, így legalább nyugodtabb leszel, mert tudod mindent megtettél, és remélhetőleg Klau megússza a betegséget egy kis torokfájással.Kényeztesd csak, ilyenkor kell is az a kis betegnek.
Kicsikata! Gratula! Én meg majd 18.44-kor fogok nyerni remélem egy kismamanacit. :)
Sziasztok!
Jujj milyen fincsit pihentem! Most megyek a holnapi két bulira megsütöm a gyümi torta tésztáját.... de semmi, de semmi kedvem.....
Este jövök!
Ja! És nyertem megint! Juhé!!!!!
Sziasztok, megjöttünk ám (5 percre van a rendelő és azonnal fogadtak), csak miután megjöttünk, ettünk egy csomó narancsot. Adtam a gyerekeknek. Persze amit Bálintnak küldtem le, annak én is a haszonélvezője voltam ;-)
Hát úgy néz ki, minden rendben, remélem így is marad. Nem hallottak semmit a tüdejében, a torka is szép. Mondták sajnos, hogy ez nem garancia arra, hogy holnapra nem lesz rosszabb, mert ez lappanghat ...... de reménykedünk.
puszi és köszi a drukkot
(néha idenézek, de most kényeztetem kicsit a kisasszonyt)
En is ma azt akarok sutni. Hehehe.. Nekem meg egeszseges lisztem sincs, szoval meg probalkozni sem tudok. :)) Talan hulye vagyok, de azt hiszem, a mertek fontos, akkor lehet feher lisztbol is.
Meg hiaba nem hizlal a teszta maga, ha tel evan Nutellaval vagy lekvarral. ;) Szoval szerintem lelkiismeretfurdalas nelkul eheted a hagyomanyos kis palacsintat. :)
Hú, ez szívás: Nem akar összejönni ez a palacsinta, képzeljétek szana széjjel szakadt, úgyhogy muszáj voltam tenni bele sima lisztet is.Remélem így már jó lesz, mert ha nem akkor...
:(
Ennyit az egészséges nasiról...
Köszönöm lányok, nagyon köszönöm!
Este apa hazajön és megkockázatok egy bolhányi pezsgőt leküldeni Jázminnak, hogy ő is örüljön velünk.
Erre tuti koccintunk majd!
Mandy, talan nem lesz nagy gond Klauval. Remelem, kozel van a dokitok, nem kell betegen sokat nyuzni akkor szegenyt. Te meg csak megnyugszol, ha "hivatalosan" is ellatjak, nem csak haziapolast kap. :)
Nora! Orulok, hogy ilyen jo hirt kaptal ma!
Kolibri, szerintem is lehet semleges szinu dolgokat talalni. Feher, vajszinu, halvanyzold... Nekunk is az elso par darab kimondottan ilyen volt. Kis zoknit is lehet tok edeseket venni.
Nem tudom, hova szoktatok menni vasarolni, de en lattam ott Kuvaitban a Marina Mall-ban is jo bababoltot. A Sharq Mall-ban nem emlekszem, de ott is tutira van. Akkoriban nem voltam erintett a temaban, ezert nem is nagyon figyeltem. Viszont van meg most is par baratnom kint, akiknek mostanaban szulettek babak az itthoni rokonok koreben, szivesen megkerdezem oket. Lattam fenykepen, hogy tok edes kis cuccokat vettek! :)
Hurrá Nóera!
Gratula neked!
És vandacsival is jó hogy minden OK.
Tessék!
1-2 órára kiteszem a lábam a lakásból, és máris másfél oldalt kell olvasnom!
Mandy! Elfelejtettem megköszönni, hogy értesítettél Vanancsi felől, megnyugodtam.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS!
Egy nagggggggggyon jó hírem van!
BOLDOG VAGYOK!
Telefonáltam az onkológus Főorvosomnak, aki soronkívül megnézte a levett cytológia mintámat, ééééééééééés
NEGATÍV!
juhhhhhhéj!
( ha valaki nem emlékezne rá, volt két rossz eredményem,a rák előszobájáról beszélgettek itten az orvosaim.)
Akkor most bevallom: nekünk már megvan a kiságy, a matrac, a babakocsi is és egy csomó kis ruha. :))
Csak még helye nincs mindezeknek.
De ami késik nem múlik.
Igen, nekem is ezt mondta a szonográfus :)
Hát kedden kiderül. Nem tudom, miért éltem abban a hitben, hogy szerdán megyek, mikor kedden :)
Na csajok, megyünk a doktornőhöz!
Zazuka és Nóri köszönöm szépen az atyai (vagy inkább anyai) tanácsokat ;-)
puszi, majd jövünk
Lehet venni nem kimondottan ruhákat is ám, aminél nagyon nincs jelentősége, hogy fiús vagy lányos.
Pl. pelenka, textil pelus, előke, hajkefe, lepedő, stb.
Meg aztán tényleg vannak unisex színek, ami mindkét nemnek jó lehet.
Pl. én a Dominak anno vettem citromsárga kistrikót. Tudod milyen kis vagányan nézett ki a zöld kantáros nacijával??? Zabálnivaló volt :)
Aranyos vagy, Kolibri, semmi baj.
Csak hozzászóltam, mert én is hasonló cipőben járok :) De a védőnőm is azt mondta, hogy ez elég gyakori, és ha nem a baba veséje miatt van, akkor ártalmatlan jelenség :)