Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Sziasztok Csajszikáim!
Most értem haza, elkezdek visszaolvasni. többet nem megyek be dolgozni egy napra sem, mert teljesen kibillenek innen!!! :)))
Nem is tudtam, hogy Apa regisztrált tag a t-v oldalon:D
Most az Ő regisztrálásával kezdtem el játszani:D
igen, és rálicitáltam. :)
Azóta írtam neked emailt, de akkor tárgytalan lett mostanra.
Azért nagy kő esett le a szivemről hogy nincs harag.
Megyek megnézni mit nyertél.
Kata, igen?
Nyugodtan licitálj rá :) De most tényleg. Ez nálam már játékszenvedély, van már egy majdnem ugyanilyen könyvem
:))))))
Ezt figyizd mit nyertem ma! Annyira fel vagyok dobódva. Azt még tudni kell, hogy apa 10 éve már az egyik naaaaagy mobilcégnél tanácsadó.
Figyizzétek az árat is :))))
Katalin25:Semmi. Szerintem nem lesz sértődés abból, ha a másik "nyeri" meg a könyvet.
Engem nem érintene rosszul. (..de ez én vagyok)
"Szakbarbár" vélemény cukor-témában:
Édesítő kizárt, ha aszpartámot és/v. aceszulfámot v. ciklamátot tartalmaz!! Mindegyikkel kapcsolatban felmerült már, hogy rákkeltő és ez+az..Úgy vagyok vele, hogy nem magamon kísérletezem ki, hogy tényleg az-e...
Juharszirup tökéletes, nem olcsó, de nagyon finom, picit olyan ízű, mint a karamellizált cukor..Palacsintába pl. isteni.
Jó még a finomítatlan nádcukor és a fruktóz se rossz! Ezenkívül maltit v. stevia.
Na és persze a jó kis hazai méz, lehetőleg termelői, nem a hiper-szuperekben kapható ízetlen, vizes, cukros változat!!!
Ha fokozni akarjuk a dolgot, lehetőleg bio is legyen, az I....s...r-ban pl. lehet kapni bio finomítatlan nádcukrot! Csak 1 tipp.
A sima porcukor, kristálycukor felejtős, csak ha végképp nincs más lehetőség. Pl. ellenállhatatlan csokis fánk esetén, vagy ha nutellára fáj éppen a fogunk, hihihi!!!
A sima cukrot hallottam már "fehér halál"-nak is nevezni, annyira hallott anyag, semmi tápanyag nincs benne, káros hatása viszont van egy rahedli!!!
Egy babagondozási könyv.
Most mi lesz????
Enyém apa meg beleragadt a PS2-be mint általában ilyenkor. :)
Férfiak ;)
Eddig tartott a boldogítás:))))))
Apa megmerevedett a tv előtt:D Valami patkányos/egeres csodát néz:D
Mérleg: én is 20e ft körüli árakról hallottam ezért mondtam, hogy "ott" és most ennyibe kerül.
A porszívózást én sem bírom!
Viszont a jó kis tatárbifszteket annál inkább! De az sajna most a számunkra tilos kategóriás kajcsik közé tartozik. :(
Bigyóka fogkrém az Izéke áruházból??? :-DDD
Érdekes, én pont a mosogatást csinálom meg legszívesebben! Engem a porszívóval lehet a világból kikergetni, dehát muszáj azt is megcsinálni! Ja és gombokat ne kelljen fölvarrni, egyáltalán semmmit se varrni, mert nekem min.1 év (nem vicc!) amíg rászánom magam!
Az uram éppen bélszínt boncol és pácol a konyhában..Blaa, de büdi, tök hányinger..nem tudom, hogy voltam képes valaha is megenni a húst!!!???
Bezzeg a túrós pali, na, az igen.Pici citromhéjat is teszel bele? Az úgy feldobja!
Sziasztok lányok :)
Bekukkantottam még egy kicsit. Azt hiszem elköszönök mára, reggel majd jövök. Itt a hétvége, ilyenkor tudjátok a családé a főszerep :) Vigyázzatok magatokra, jó írkálást!
puszi ;-)
Na nekem meg épp a mosogatás nem probléma.
Szeretek mosogatni!
Hát, én alustibb kategóriába tartozom, mert úgy vagyok a takarítással, hogy inkább egyszerre mindent, vagy majdnem mindent, és akkor utána jöhet egy kis nyugi.
Mondjuk mosni én is kb minden másnap szokta, meg teregetni is, mosogatni meg minden nap többször is, de a többi melót csak ha kezd gázos lenni a lakás. Pl. porcicák a folyosón, meg ilyesmi...