Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Sziasztok Lányok és Cabsav!
Én is itt vagyok, csak rohangálok Wc-t mérni. A párom az üzletben, én itthon, és úgy próbáljuk összehozni. Izgi nagy pocakkal feküdni a Wc mögött. Az éjszakáb borzalmas volt, nem tudtam aludni a pocakomtól, mert mindenhogy nyomott. Aztán kifejlesztettem az ülve alvást.
Hát, nagyon hétvége van...
sehol senki
Lehet béna voltam. Megpróbálom újra:
Ott nekem csak tesz-vesz link van.
Néztem, de ott nem találtam.
Viszont amit cabsav írt az megvan, és úgy döntöttem hogy inkább megvarrom.
Azért köszi.
Puszi.
Szia drága csibe!
Szerintem nem kell aggódnod a méhszájad miatt, én miden huncutkodás után érzek ilyet.Később el fog múlni. A cicid meg azért normális, hogy fáj, mert neki is vannak periódusai amikor nől, meg tegnap kapott egy kis hormont. Ettől lehet. A szülés nélküli méhszáj tágulást állítólag nem lehet érezni.
Sajnálom a sulidat! Rossz érzés lehet, de egy dolog van, amit az embertől soha senki nem vehet el: az emlékek.
Szia CSibe!
Küldök privit neked.
Sajnálom ami a volt suliddal történik. :(
Ami meg az összebújást illeti, én nem tudom.Biztos nincs semmi gond, figyeld magad egy ideig, ha nincs komolyabb akkor szerintem no problem. Én csak annyit tudok hozzá szólni, hogy nekem sem ugyanolyan most mint még babásodás előtt, nálam például nehezen indul be nagyon a dolog...Pedig kedvem lenne hozzá...
Szerintem nem tilos, csak kicsit érzékenyebbek vagyunk, mint máskor.
Kár, hogy ott nálatok olyan ritkán van kontroll a dokinál, én azért tuti megkérdezném őt is a helyedben.
Kicsikata! Jó szülinapozást a lánykáknak! De te azért pihenj is ám!
Vandacsi! Én tegnap takarítottam gáztűzhelyet,mert
már nagyon tré volt. Mi sem aludtunk túl jól, nálunk volt éjjeli csőtörés is vagy 2x (mármint nálam), meg mikor lefeküdtem még sokáig csak forgolódtam, mert nem ment az elalvás.
Hogy állnak a licitek?
Én most jöttem rá, hogy úgy belejöttem, hogy ha mindent megnyerek nincs is annyi pénz a számlámon, tehát mehetek a bankba tenni rá. :(
Nóra! Szegény gyerek, nem irigylem a suliért! Téged viszont annál inkább, hogy így tele vagy energiával!Jó glancolást!Helyettem nincs kedved??? ;)
Jó reggelt minden"kiskakasnak"!
Hát én még bírtam volna egy kicsit szunyálni,de majd holnap,amikor nem kell dolgozni mennem,akkor biztos fel tudok majd kelni óra nélkül is időben:DD
Vandancsi!Licit!!LÉgyszi írd már le nekem is miről is van szó,hogy kell csinálni,ugyan a világ végén vagyunk,de hátha nekem is megtetszik majd valami.A nyáron úgyis megyünk haza,szóval érdekelne.
Pár napja kaptam egy kör e-mailt,amiben tudatják,hogy bezárják a volt ált.sulimat.Komolyan modom úgy összeszorult a szívem..szerettem ott,szép emlékek fűznek oda,jó osztályunk,ofőnk volt.Pont egy hete volt az otalink is.Alig van gyerek,alig 300an járnak jelenleg a suliba,bár voltak még jelentkezők,csak az önkormányzat nem engedte a 24fő alatti osztályok indítását.Szemétség,mert jó sui volt,persze ez őket nem érdekli.:(Bocsika,csak úgy kiszaladt belőlem.
Kérdés:összebújás másnapja van..(irul-pirul)nagyon visszafogott légyott volt,mégis most reggel kicsit érzem a méhszájam(mintha az lenne),meg a cicim is le akar szakadni a helyéből.Normális ez???Ne mondjátok,hogy mostantól nem lehet ilyesmit művelni,mert az rosszul érintene...olyan fehér a májam,mint a hó!!:)Valaki járt/jár hasonlóképpen??
Hupsz..most viszont rohanok,mert el fogok késni.10perc múlva már dolgozom.:)Hüje topik..nem lehet itthagyni!!Na,meg persze titeket sem.:)
Szép napot csajok!!
Csibe:)
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Megyek visszaolvasok még reggeli előtt miről maradtam le.
Vicces:előbb mondom a páromnak:-Gyere ide!
Mire ő:-Nem
Én:-Légyszi!
Ő: -Nem!
Én:-Miért?
Ő:-Mert bele akarsz csípni a fenekembe.
:)))) És tényleg!
Jó reggelt Mindenkinek!
Olyan, de olyan jót aludtam, korábban lefeküdem, mint szoktam, éjjel semmi ébredés, meg víztoronyürítés. ÉÉÉs, reggel majd meg haltam, amikor 7-kor csörgött az óra, hogy ébresztő!
Szegény kisfiam ma ment suliba. Intézményi döntés. A tavaszi szünetben így egy nappal többet kapnak, azt "dolgozzák" le ma.
Szóval üde vagyok és friss és azt hiszem ma az egész lakást kiglancolom.
Ma enyém a világ!
Olyan szopis párna engem is érdekelnie, de én nem szoktam Pesten járni és csak ezért most nem megyek fel.
Inkább szétnézek itthon.
Na, mire ezt a sokat bepötyögtem, Kicsikata beelőzött.
Szia Kata!!!
Jó sütés-főzést!
én meg lehet, valami kaja után nézek...
Jó reggelt!
Ezennel megnyitom a mai napot. Mondjuk most hétvége van és tudom, hogy ilyenkor kicsit kisebb szokott lenni a forgalom, de azért na! Erre nem számítottam, hogy én leszek ma az első. Pedig már jó ideje kuksizom a fórumot, ugyanis 5-kor megint kivetett az ágy. Mostanában ez a mániám, hogy fél 5-5 között felébredek és nem bírok elaludni. lehet, hogy ez valami jel? Hajnalban fogok szülni? Vagy akkor megy majd el a magzatvíz? Vagy hülye vagyok...????
Na, mindegy. De van előnye is a korai kelésemnek, mert csillog-villog a konyha és a fürdőszoba. A gáztűzhellyel igencsak megszenvedtem, de meg is érdemlem, hogy hagytam ennyire bepiszkolódni. Basszus, majd egy óráig suvickoltam.
Ja, férjem aranyos volt. Kelek fel hajnalban, kérdi: "Nyuszika, mi a f...t csinálsz?" (magyartanár, azért beszél ilyen szépen!!!) Mondom felkelek. "ilyen k...a korán? Normális vagy? Miért nem alszol?" Ezt mindig megkérdi, mintha egyedi eset lenne...
na, szétnézek a licitjeim között... :)))
Jó reggelt! Gyors beköszönés, aztán futok pudingokat gyártani.... Ma két szülinapi partink lesz... még jó, hogy a párom magára vállalta a lebonyolítást... attól én sütök-főzök :(:(:(
No nem baj! Legalább meg van a lányok kívánsága....
Jók legyetek!
Puszi
a Lehel uton van ez a diszkont,a Lehel ter es a Westend kozt.Tenyleg nagyon olcso es jo.
Na jo ejt!!!
Jo ejt az alvoknak!!
Kar,hogy nem lehet reklamozni,pedig en talaltam egy boltot,cimet lehet irni?Ahol 4900ftert vettem szoptatos parnat es nagyon jo,ezen kivul csomo olcso dolgot olcson vettem ott,sokan dicserik.
Boo és Nora!
Nektek is jó éjt!
Szia CSibe és kiscsibe!
Örülök, hogy hétfőtől már a pénztárban leszel.
Addig is jó éjt és kellemes hétvégét neked!
Boo! A nyakam és a vállam nekem is fáj már, főleg mnost, mert órák óta ülök a gép előtt...
Buborék! Hát ilyenek ezek a fiúk. Mint a gyerekek. :)+
Jó éjt Boo és csibe! Én s megyek vízszintesbe.
Puszi mindenkinek!
Jó éjt Csibe!
Pitypang, a nádcukor nagyon fincsi! A sima barnacukor átverés, nem egészségesebb, csak a színe más.
Kata, köszi a bevezetést a licitálás rejtelmeibe, sajnos nem olvastam még el, mert nagyon figyelmesen akarom ám! és az ma nem jöhetett még össze..
Menyó! Nem gáz, hogy bejelöltél, sőt!!!
Most viszont megyek én is, odabújok /amennyire odaférek/ az emberkémhez!
Jó éjszakát :-)))