Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

7820. mandy (válaszként erre: 7819. - Norahhh)
2007. jan. 22. 07:20

Mi ez a rossz hangulat mindenhol? Ennyire ránk járna a rúd mostanában? Vagy csak érzékenyek vagyunk? :((

Nórikám offolj, nyugodtan! Mi a baj?

7819. norahhh
2007. jan. 22. 07:17

Sziasztok kismamik!

Először is jó reggelt mindenkinek!

Tegnap jól kimaradtam az írásból, bár figyelemmel kísértem az eseményeket.

Írni nem íratm mert nem akartam offolni a topicot. Egész nap pityeregtem, és nem akartam

senkire átragasztani.Elég volt szegény Jázminnak, még Ő sem annyit mozgott, mint szokott.

Inkább belevetettem magam a gyerekek szobájának nagytakarításába. Hát mit össze nem tudnak gyűjtögetni!

Aztán sütöttem kakaós, diós, kókuszos csigát és túrós batyut. 4 nagy tepsi lett. Bánatomban addig ettem , amig úgy nem néztem ki mint döbrögi uraság. Fürcsi után időben le is feküdtem és így igy is rettnetesen rosszul esett, hogy csörgött az óra.

Ma délelőtt nem leszek, mert van egy maszek melóm, de délután jövök.

Megyek, felkeltem az aprónépet, mert mindenkit vár a kötelesség.

Puszi mindenkinek! Jó termést a topicra.

Jázmin és Nóra.

7818. mandy
2007. jan. 22. 07:13

Jó reggelt, lányok!

Jaj, olyan önhitt voltam, hogy csak legyintettem erre a vírus-dologra. Mit nekem, hiszen lassan évek óta nem vagyok beteg. Erre tessék. Tényleg elkaptam a gyerektől :(( Nincs lázam és az orrom se folyik (még), de annyira fáj a torkom, főleg ha köhögök vagy beszélek. Ma megyek nődokihoz, megkérdezem tőle, hogy szerinte mi az ami recept nélkül is kapható és szedhetem. Mert Strepsils van itthon, de nem merem bevenni, mert az van ráírva, hogy nem ajánlják terheseknek :( Holnap a gyereket viszem vissza orvoshoz, meg megyek UH-ra, így háziorvoshoz leghamarabb szerdán jutok el.

Na mindegy, amibe nem halunk bele, az megerősít, nem is tudom melyikőtök mondta, de nagy igazság. Majd csak túlleszünk ezen is.

Katikám drukkolok, hogy minden rendben legyen az UH-on! Majd írj!

És Benvik, ha még otthon vagy, te is írj! ;-)

Puszi mindenkinek, majd benézek!

7817. Pitypang
2007. jan. 21. 23:05
Szep almokat mindenkinek es jo reggelt a reggeli elsoknek! :)
7816. Pitypang
2007. jan. 21. 23:04

Gondolom, holnaptol ujra beindul a forgalom itt. Valahogy most mar parszor ugy jottem, hogy epp senki sem volt itt. Azert irom, amit akartam, mert mostanaban mindent elfelejtek ugye...

Ekka: Igen, en (is) beszeltem egyszer a kisagyra teheto pelenkazo valamirol. En kozben vettem boltban, de ez meg a licit-laz elott volt. :) Markaja nincs az ilyesminek, szoval nem reklam vegre. :) Joval tobbe kerul, mint Mandy-e a licitalos oldalrol, de hat mar megvan es keso ezen bankodni. :) En 3700 Ft-ert vettem. Viszont nincs hely mar kulon komodnak, ezert jo megoldas es egy pelenkazonal is mindenkepp olcsobb. (Epp probalom kisakkozni, hogy fer el az a keves kis butor is ebben a pottom szobaban, ami lesz... )

Benvik: Varjuk a hireket! Ahogy nezem,mar csak 9 nap van vissza a szamolas szerint, ami ugye lehet par nappal elobb is. Ugyesek legyetek es megy a drukk! ;)

Csibe: Tok jo, hogy van kandallotok! :) Jo kis romantikus. (Csak takaritani ne kellene utana annyit. :))) )

Ja, es ma vettem eszre a pocakos kepeket, mert valaki irt rola. :) Tenyleg nagyon kis szep. :) Az oszt. tal. kepen igaz, nem lattam, na de ezeken nem lehet nem eszrevenni. :)

Mandy: Tok jofej uj-anyosod van! :)

Bubbaboo: Apukad felesege viszont tenyleg bunko! (Bocs.) Illetve bunko es irigy. Nem tudom, hogy rad irigy vagy csak mindenre ami el es mozog a kornyezeteben, de ezekbol a szavakbol a sajat "nyomora" arad csak. En sajnosnem birnam toleralni es meg ha konfliktust is okoznek, biztos visszaszologatnek valahogy. :( Ez nalam hiba, neha nem birom befogni a szamat. :(

Amugy nekem is tok vekony a borom es nagyon pici hajszalereket en is talaltam mar a hasamon oldalt. Nem striak, csak kis erek. Szerintem az elmulik, most csak azert latszik,mert ki van feszulve a bor a hason a kis "tartalmatol". :)

Oooo... En nagyon hulye vagyok, de mi is ez a probiotikumosdi? Bocs, de nem szoktam egeszsegugyben tajekozodni, beteg meg szerencsere csak elvetve voltam evek ota. Ha nem banod, informalhatnal. Koszi. :)

Turospite ----» Puspokkenyer. Nem kaptam turot itt a "mi" boltunkban, anyu kornyeken ami van az meg zarva volt eleve, szoval az is potyaut volt... Aztan anyu probalt vigasztalni, hogy de suthetek puspokkenyeret, mert ahhoz van minden otthon. Szoval az lett es finom lett. :)

7815. csibebaby
2007. jan. 21. 22:56

Katalin!

Hát elmentünk a kiságyért,de persze nem jött össze a dolog.Akiknél hagyta a csaj,hogy majd adja oda nekem(ő hazament Szlovákiába),valamit sumákoltak.a lényeg,hogy nem klaptam meg az ágyat.Mindegy,maj veszünk magunknak,ha kell..érdekesség a csaj 28hetes terhes..vajon hova tünt a kiságy??:))

De nem bosszankodom rajta,legyen vele boldog.

Mostmár én is megyek szunyálni.Mindnekinek további jó pihenést!

Csibék:)

7814. Pitypang
2007. jan. 21. 22:28

Jo estet Mamik!

Gondolom, mar mindenki alszik vagy csak nem itt log vasarnap este. :)

Elolvasom, mi tortent ma a hazatok tajan. :)

7813. katalin25
2007. jan. 21. 21:59

Asszem megyek vascizni meg fürcsizni, aztán meg aludni, mert nincs itt senki.

Jó éjt mindenkinek és szép kisbabás álmokat!

:)

7812. katalin25
2007. jan. 21. 21:58

Jajj lányok, olyan jó babaágyneműs oldalakat találtam a neten!!!Már rendeltem is... :)

Ha valakit érdekel szívesen elküldöm priviben.

Vagy fel lehet ide másolni a címeket?

Vagy az is reklámnak számít?

7811. katalin25
2007. jan. 21. 21:43

Sziasztok mindenki!

Visszaolvastam gyorsan és most itt vagyok.

Köszönöm az együtt érzést, nagyon aranyosak vagytok! Mostmár megnyugodtam és jobban vagyok. Amúgy az egész vita tegnap este egy apróságból indult ki, csak aztán ugye a bolhából elefánt szituvá alakult át. De már minden ok, apa hozott n nekünk a kedvenc sütikénkből is és ezzel levett a lábamról. :)

Boo!Gratula a jó kis ünnepléshez! Most tuti valami fincsi vacsit eszel éppen. A tortából nem küldenél nekünk neten? ;)

Apukád irigy feleségét meg sz..d le (bocsi), biztos eszi a fene hogy ő nem tudna ilyen csini kismama lenni, meg lehet alapállapoton se volt sose valami nagy szám, mert ilyen "kedvességeket" csak az alapvetően nem túl szép és irigy emberek szoktak mondani.

Mandy!Örülök, hogy Klau lassan jobban lesz, és az az egy hét sulimentes pihi meg rá is fér, legalább kifekszi rendesen azt a nyavalyás vírust. Aztán a teát meg idd ám te is vödör számra, nehogy elkapd tőle!

Képzeld, holnap megyek UH-ra. Kicsit izgulok, de én úgy érzem, hogy minden rendben lesz. Szurkolok ám neked is, ha jól emlékszem te kedden mész, ugye?

Csibe!

Tök jó, hogy lett kiságyatok! :)

Nekem van jó kis bevásárló listám a baba-mama kelengyét illetően. Elküldöm priviben, hátha hasznodra lesz. Ja, és felvettelek MSN-en ha nem gond.

Kicsikata! Tök jó hogy jól sikerült nálatok is a party és ízlett a piskóta is! Irigyellek ám a horgolásért én is, én sose tudtam ilyeneket.

Ekka! Ne szomorkodj, mindjárt hétfő és itt is jobban zajlik majd az élet. A kemény pelenkázólap meg nálunk minden bababoltban van. Te nézted már nálatok? Ha meg nem találsz akkor a neten a jól bevált B. betús áruházban vagy a licitálós oldalakon biztos találsz. Vagy írd be a keresőbe!

Kolibri! Dokinál mi volt? (Még ilyet-vasárnap rendelés?) Remélem minden rendben.

Csajok! Benvikről azóta nincs hír??? Megöl a kívácsiság.

Ez jó hosszú lett megint.

7810. mandy (válaszként erre: 7794. - Bubbaboo)
2007. jan. 21. 20:30
Köszi szépen, Boo, és nem vettem tudálékoskodásnak. Sőt, olyan aranyos vagy, hogy gondolsz erre. Én is gondoltam, hétfőn venni is akarok a gyógyszertárban ..... de akkor is nagyon kedves vagy, hogy figyelsz ;-)
7809. mandy
2007. jan. 21. 20:29

Sziasztok!

Képzeljétek, megszületett ma du 1-kor a barátnőm kisfia, Peti :))))) Ő az a barátnőm, akit már említettem, kereken egy hónappal járt előttem. Picit hamarabb jött a fiúcska, ennek megfelelően 2960 gramm és [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]50 cent[{[{[/A]}]}]i. De annyira gyönyörű kisfiú. Majd teszek fel képeket a naplómba, csak előtte valahogy át kell szerkesztetnem apával, mert pdf-et kaptunk, és fogalmam sincs, hogy lehet abból jpg-ket csinálni. Kedden megyek látogatni őket :)))

Anyós téma. Fura, hogy az ilyen majdnem-anyósok is mennyire mások. Nekem is van egy, az apósom újranősült két éve. Hát ez a nő, egyáltalán nem sárkány, sőt imádjuk egymást. Nehéz volt neki beilleszkedni a családba, és valahogy az elejétől kezdve jó volt a viszonyunk, talán éppen ezért, mert én elfogadtam, és ő ezért hálás volt. A mai napig ezerszer jobb a viszonyom vele, mint a vér szerinti anyósommal. Ma délután járt itt éppen, mutattam neki a kiságyat, és mondtam hogy a mérete miatt nehéz lesz bele matracot szerezni. Erre azt mondta, hogy ezt hagyjam rá, majd ő elintézi, megveszi a matracot, aztán méretre vágatja, és varrat rá huzatot. Szóval ő ilyen, nagyon szeretem :)

Most megyek, Klau elaludt végre, foglalkozok egy kicsit apával is!

Jóéjt mindenkinek, puszi ;-)

7808. csibebaby
2007. jan. 21. 19:54
Én is akarok piskótát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7807. Kicsikata
2007. jan. 21. 19:42

Boo!

Nagyon ízlett nekik!:)

Meg a fiúknak is .... el is fogyott mind egy szállig mind a kettő???

7806. csibebaby
2007. jan. 21. 19:24

Ez nem is csoda..tényleg Bubbaboo,hogy hívod a kedves mamit??

Mamika,anyuka???De jó,hogy nekem"normális"az anyósom...

7805. 369eae37cb (válaszként erre: 7800. - Bubbaboo)
2007. jan. 21. 19:23

Tehet, ha hagyod. A párodnak kellene őt lelkesen nénizni, meg csókolom, a mama talán nem nőből van?

Annyira fel tud idegesíteni ez a fajta magatartás, zsigeri ellenállásom van az ilyenekkel szemben.

7804. csibebaby (válaszként erre: 7800. - Bubbaboo)
2007. jan. 21. 19:05

Mert irígy a boldogságodra.Sok ilyen ember van.azt hiszik ők attól lesznek boldogak,ha téged sírni látnak,vagy bosszankodni..sajnálatra méltóak.Tessék otthon bepótolni a misézést..

Csibe:)

7803. csibebaby (válaszként erre: 7799. - Kicsikata)
2007. jan. 21. 19:04

Kicsikata!

Örülök,hogy jó volt a buli..nem is tudom,hogy bírod ezt ennyi gyerkőccel,plussz még sérved is.Én néha úgy kidöglök,pedid nekem csak a házat kell rendberakni,főzni,mosni,meg a páromat ápolgatni..:)))

De jó lenne,ha nekem is lenne egy kis kézügyességem,kötni,horgolni,varrni..anyukám jó benne,egyszer megmutatta hogy kell,de azt hiszem ez nem nekem való,vagy csak túl fiatal voltam még hozzá.:DD

Kisrucikat gyűjtesz??Azt hiszem ezzel most mindannyian így vagyunk!!

Puszi:Csibe:)

7802. csibebaby (válaszként erre: 7797. - Bubbaboo)
2007. jan. 21. 19:01
De hisz látsz minket..igazcsak képeken!!!Hogy fogsz te is hamarosan hiányozni erről a topikról..
7801. Bubbaboo
2007. jan. 21. 18:13

Szia Kicsikata! :-)))

Örülök nagyon, hogy rel.jól vagytok!

Hálás volt az aprónép a piskótáért?

7800. Bubbaboo
2007. jan. 21. 18:10

Beégés..hehehe..elkéstem. Már el se indulok! misére mentem volna különben, mint jó keresztény, imádkozhattam volna "ellenségem" lelki üdvéért

:-)))

Nem tudom különben, miért utál ennyire szerencsétlen, sosem ártottam neki..Az a boldogtalan típus, aki sehogyse tudja élvezni az életet, rosszindulatú, elégedetlen, kötözködik, soha nem jó semmi.. És akki happy, arra fröcsköli az undokságot és mindig tud valami lelombozót mondani! Tiszta röhej!!! Én meg jó magasról letojom!! Tehet egy szívességet.. ;-)))

7799. Kicsikata (válaszként erre: 7796. - Csibebaby)
2007. jan. 21. 18:06

Csibém! Olyan aranyos vagy!

Parti jól sikerült, bár estére már számoltam a visszamaradó időt és nagyon-nagyon örültem mikor becsuktam a bejárati ajtót!!!:)

Csajok jólérezték magukat, Etele szint úgy.. én horgolgattam... tehát eltelt!

Csibém! Jól vagyunk... már amennyire jól lehetünk.... Emese/Réka sokat mocorog... nagyokat nevetünk, mert úgy mozog, hogy hullámzik a hasam...Próbálok kisrucikat begyűjteni... ez az egyetlen heppem mostanság....

7798. csibebaby
2007. jan. 21. 18:03

Bubbaboo!

Azért én biztos beszólogatnék neki úgy finoman....

7797. Bubbaboo
2007. jan. 21. 18:02
BAROMIRA ELKÉSEK, DE OLYAN JÓ, HOGY VAGYTOK! HA LEHET VALAKIKET LÁTATLANBAN IS NAGYON SZERETNI...
7796. csibebaby (válaszként erre: 7793. - Kicsikata)
2007. jan. 21. 18:01

Szia Kicsikata!!!

Hogy vagy??Mi van veled???Hogy sikerült a party a csajoknak????Néha írj magadról pár sort,mert nagyon hiányolunk ám!!!

7795. Bubbaboo (válaszként erre: 7792. - Csibebaby)
2007. jan. 21. 18:01

Csak Apukám miatt (akit imádok és baromira sajnálok emiatt a hárpia miatt) nem rendeztem még le a csajt!!! Pedig ki tudnám osztani rendesen..

:-))

Akkor kapna szegény Apa rendesen miattam..évekig hallgathatná..

7794. Bubbaboo
2007. jan. 21. 17:58

Na, bocs, a kifakadásért, ennyi bőven sok volt belőlem, gondolom..Csak írtam, hogy lássátok, mekkora kretének vannak sokszor családon belül is!

KATA! Te is nyugodtan írd ám le a bánatodat, itt mindig lesz aki megvígasztaljon, de legalábbis megkönnyebbülsz kicsit! Remélem, azért már enyhült a bánatod kicsit! Nagyon szeret a férjed, tuti, csak néha kiütközik belőlük az állat! :-((

Bújcizz oda Te egy kicsit szó nélkül, ha már 100x bocsánatot kért, biztos, hogy megsimizi a fejed és minden OK lesz újra!

MANDY! Ha az orvos antibiotikumot szedet Klauval, mindenképp vegyél neki probiotikumot /van direkt gyerekeknek való változat/ és szedje azt is párhuzamosan, de legalábbis a gyógyszer elfogyta után szedjen végig egy kúrát! Bocs, ha ez tök alap, nem akarok tudálékoskodni, de sokan nem tudnak erről a témáról! :-))

BENVIK! Készülődik a Kisbabó a nagy útra, de klassz!

Vigyázz nagyon magatokra, legyél nagyon ügyes és boldog, ha itt az idő...Minden-minden jót!!!!

PITYPANG! Jól sikerült az "álompite"? Jó dőzsölést!

VANDANCSI! Iszonyat jó arc a férjed! :-)))

CSIBE! 23 hetesen még én is be voltam zsongva, mint a szüreti méhecske ;-)) Nem baj, ha csak déltől dolgozol majd, lesz időd kipihenni az akciókat! Az urad meg örüljön, amíg hozzádnyúlhat! Eljönnek nemsokára az ínséges idők...

EKKÁCSKA! Ne szomorkodj, mindjárt hétfő!

Millió pusz mindenkinek!!! Most rohannom kell!

Az elöl fekvő méhlepényről én is találtam jó kis infót, leírom majd okvetlenül!

7793. Kicsikata
2007. jan. 21. 17:55

Sziasztok!

Gyorsan írok egy-két sort....

Csibe! Olyan nagyon szépen gömbölyödik a pocakod!! Nagyon tuti! Édes!!!!!

Boo! Jó vacsizást nektek! Kicsit írigy vagyok... én is szívesen kiruccannék egy étterembe....

Mandy! Hogy vagytok? Sajnálom, hogy Klau beteg lett... ez a fránya napközi.....

Jééé.... Benviknek drukkolunk?? Nahát! Újabbb kismami hagyja el a terepet lassan?? De jó neki!!! Hát akkor HAJRÁ BENVIK!!!!!

Cabsav, olvastam a sikerélményt!! Ugye, hogy ugye! Milyen dolgoknak nem örül az ember lánya-fia amikor szülővé válik!:)))))

Bocsi akit kihagytam, próbálok visszaolvasni!!!!

7792. csibebaby
2007. jan. 21. 17:54

Bubbaboo!!

Húúúúú.neked aztán van lelkierőd..én tutira elküldtem volna a drágát...egyébként meg ne törődj vele.Ezt csak az irígyég mondatja vele.Mindig is féltékeny lesz rád,hisz te maradsz az első apukád ,akármennyire törekszik is.Már érted hogy értem.:DD

Vacsi..szóval megint eszel!!Te bombajó kismama!!:DDDD

7791. csibebaby (válaszként erre: 7789. - Ekka)
2007. jan. 21. 17:51

Szia Ekka!

Köszi,szerintem hatalmas a korához képest.Bár nálunk a csajos anyukák mindig óriási pocival mentek szülni.:)

Az én párom is most ért haza,vett valami szerkentyűt az akváriumba,de valami nem jó,mert anyázik...valami alkatrésze hiányzik.:)Pasik..

Mi most szaladunk el egy kiságyért,igaz csak összecsukhatós,úgy örököltük.:)

Milyen listát írtál??Én is lassan nekiállok vásárolgtni.:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook