Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

7790. Bubbaboo
2007. jan. 21. 17:39

Sziasztok! Írok gyorsan pár sort, mert figyelemmel követem ám az eseményeket, csak hát nálunk is hétvége van ugye, + a szülinap! :-))

A tegnap este viszonylag jól sikerült, a fiúk-lányok piázgattak, én meg amit nekem szabad: ettem!!! Volt torta is?

Ma pedig Anyóssal és Peti legjobb barátjával és a barátnőjével megyünk vacsizni egy jó kis étterembe! :-))

Ja, közben itt volt Apukám és az "okos, kedves, tapintatos" felesége! Jól kivitt az észből a Banya megint! - "Soha nem leszel már olyan, mint a terhesség előtt!!!" Apa megjegyezte, hogy milyen kis hegyes hasam van... -"Igen, és még 1 hónap visszavan! Hát, ezek a terhességi csíkok sose múlnak el!" Mondta mindezt pöntyögős, ál-részvéttel teli hangon előadva.

(Nagyon vékony bőröm van, átlátszanak az erek, nem egyenletes a színe, itt-ott kicsit rózsaszínes, de striám egy db. sincs egyenlőre!!! Azért az csak feltűnne nekem is!!!!

És ha lennének is...KI NEM SZ*RJA LE???De tényleg!? LESZ EGY GYÖNYÖRŰ GYEREKEM! ;-))))

De pukkadjon meg Őnagysága, akkor is bomba-formában leszek nyárra!

7789. Ekka (válaszként erre: 7787. - Csibebaby)
2007. jan. 21. 17:37

Szia Csibe:)))

Édes a pocid:D

A pár előkerült. Most nagy átéléssel tv-t néz:((

Én meg még nem volt itton néztem kiságyat+matracot. Kigyűjtöttem miket kell majd venni.

Elszórakoztattam magam.:P

7788. csibebaby (válaszként erre: 7786. - Mandy)
2007. jan. 21. 17:32
Mi lett a megoldás végül??
7787. csibebaby
2007. jan. 21. 17:32

Sziasztok!

Ma kiköltöztek a srácok,így megint csak mienk a lakás.Kiglancoltam mindent,túl vagyunk az ebéden.Most pihengetek,nézegetem a neveket.17re megyek egy összecsukható kiságyért,amit egy ismerős hagyott rám.:)Az idő itt is vacak,ha ez vígasztal valakit.Be van borulva,hideg van és különben is mindjárt vége a vasárnapnak.

Mandy!Csak jobban lesz hamarosan Klau.Már 2napja benne van,a nagyjának már ki kellett jönnie,nem?Azért pihengessetek sokat.Anno nekem se váltbe csak a szuri,meg a hűtőfürdő..hogy útáltam..

Kata!Amit Mandy is mondott,oszd meg velünk,erre való ez a topik.Mi sem csak babás dolgokról cseverészünk idefent.

Benvik!!Megy a drukk ezerrel!!Már csk 1hetetek lenne hátra,ugye??Szóval semmi pánik,ha ez már mégis az lenne.:)Hogy vagy most??Fájások rendeződtek már??

Ekka!Az én párom is eltünt egy ideje,hogy mindjárt jövök.Azóta azt se tudom hol lehet.:)

Azt hiszem begyújtok a kandallóba.A hülye fűtésszerelő nem jött a héten-pedig úgy volt-így most csak az emeleten van meleg.Meg is rakom azt a tüzet.

Valaki idefent?

Csibe:)

7786. mandy
2007. jan. 21. 16:59
Kata és Ekka, köszönöm szépen a matracos segítségeket, tündérek vagytok! :-*
7785. mandy
2007. jan. 21. 16:57

Sziasztok lányok :)

Ekka kérded a kiságyat. Hát ezt én a licitálós oldalon vettem :) Ahogy a kiságyra tehető pelenkázót is. Ott 1300 volt, újonnan azt hiszem 3000 körül van.

Benvik nagyon drukkolok nektek. Írj ha nem mentél be a kórházba, mert tűkön fogunk ülni, amíg nem kapunk hírt rólad!

Kata! Mesélj nyugodtan arról ami bánt, én is szoktam és nagyon jól esik kiírni magamból. És hát ezért (is) vagyunk itt egymásnak, ahogy szoktam mondani :)

És drága Vica, Kata, és mindenki aki aggódott a lánykámért, köszönöm szépen, annyira drágák vagytok. A doki szerint valami makacs vírus, erősebb lázcsillapítót ajánlott, és felírt antibiotikumot. A jövő héten nem megy suliba, itthon lesz velem. Kivéve holnap, mert holnap apuhoz megyünk, mert kettőre nődokihoz megyek (hurrá) és addig ő vigyáz Rá!

puszi nektek!

7784. 369eae37cb (válaszként erre: 7783. - Ekka)
2007. jan. 21. 16:45
Én gép előtt vagyok többnyire, de gondolom, ez sovány vigasz. :)
7783. Ekka
2007. jan. 21. 16:26

Sehol senki...

Se itt se itthon:(((( Kutyára élvezem, hogy egyedül töltöm itthon a vasárnapot..:((((((((((((((

7782. Ekka (válaszként erre: 7781. - Kolibri)
2007. jan. 21. 15:34

Szia Kolibri:) Semmi baj.:) Én is olyan voltam mint Petőfi abban a bizonyos ködben:)

Vasárnap nődoki? Ez jó:D

Nem emlékszem pontosan, hogy ki vette (talán Pitypang, ha nem bocs:) )a kiságyra rögzíthető merev pelenkázólapot... Szóval a kérdés az, hogy ezt hol lehet beszerezni?:))

Ez a mai nap amúgy egy utálat!!! Már alig várom, hogy vége legyen..:((((((

7781. Kolibri
2007. jan. 21. 15:22

Ekka, Katalin25!

Bocs, hogy tegnap ugy eltuntem, de ugy kidobott az internet, hogy a labam sem erte a foldet.

Koszonom az infokat az UH-rol.

Nemsokara indulok a dokihoz. Most van az elso alkalom, amikor nem felve megyek hozza, hogy mit fog mondani.

Szep delutant mindenkinek!

7780. katalin25
2007. jan. 21. 14:11

Szorítottam időt a visszaolvasásra.

Boo! Hogy sikerült a párod szülinapja?

Pitypang! A melltartó méret problémát maximálisan megértem és osztom én is, mert én is sikítani tudtam volna eddig is mikor a 75C helyett felajánlják a 80B-t, holott ugye az nem ugyanaz, de nagyon nem! De hogy mi lesz majd a későbbiekben azt nem tudom. Én most tartok 85A-nál, és ha ez még meg2-3x-ozódik nem tudom hol lelünk rá normális cicitartót.

Mandy! Szegény kis Klau, úgy sajnálom, hogy ilyen ramatyul van! Remélem a doki mond valami használhatót és hamarosan jobban lesz. Hideg vizes fürdőt vagy borogatást próbáltátok már?

Matracügyben megy a privi.

Na puszi lányok, elmentem.

7779. benvik (válaszként erre: 7778. - 369eae37cb)
2007. jan. 21. 13:55
Ez a rész már azért megtörtént reggel, és most szerencsére a forgalom sem nagy. De szerintem még van időm.
7778. 369eae37cb (válaszként erre: 7777. - Benvik)
2007. jan. 21. 13:48
Nem vagyok ugyan szakértő, de nézd azt is, hogy mennyi ideig tartanak. Lehet, hogy érdemes csőre tölteni a slusszkulcsot és ellenőrizni, hogy minden össze van-e pakolva.
7777. benvik
2007. jan. 21. 13:38
A dokim hétvégén nem elérhető sajna, csak a kórházat tudnám felhívni. Jelenleg a görcsök valamivel erősebbek, mint a menstruációnál, de még bőven elviselhetőek. Van hogy 5 percenként jön, de van hogy 15 percig semmi. Várom, hogy beáll-e az 5 perc.
7776. katalin25
2007. jan. 21. 13:30

Csak még egy szösszenet: Benvik!

Ha esetleg babóca lesz kérünk szépen tájékoztatást ám majd!

Végül is már nem olyan korai lenne, meg ha jól emlékszem legutóbb azt mondták, hogy szép nagy baba, nem?

Szurkolok nektek!

Puszi

7775. katalin25
2007. jan. 21. 13:28

Sziasztok csajok!

Most nincs időm visszaolvasni, csak beugrottam. Remélem mindenki jól van és jól telik a hétvégéja.

Én épp nagyban főzök, aztán szaladok randizni a pesti barátnémmal, akit nem látok csak kb. 3-4 havonta egyszer. Szóval később még jövök és akkor igérem visszaolvasok mindent nehogy kimaradjak valami izgiből.

Az én tegnap estém jól telt, kár hogy a végén egy jó nagyot veszekedtünk apával, és még mindig nem hevertem ki igazából, pedig már bocsánatot kért és elmondta vagy 100x, hogy szeret. Na mindegy, nema akarom off-olni a topicot csak olyan kis sírdogálós napom van ma. De remélem mire visszajövök közétek már helyrerázódik a hangulatom.

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de olyan jól esett kiadni magamból.

Na puszi mindenkinek! További szép napot!

Még jövök később.

7774. Ekka (válaszként erre: 7773. - Ekka)
2007. jan. 21. 13:25
Írni nem tudok, de ne törődj vele!!!:)))))))))
7773. Ekka (válaszként erre: 7772. - Benvik)
2007. jan. 21. 13:24

Szia Benvik:)))

Lehet, hogy hamarosan megszületik a kisbabád?:))

Szerintem, ha van dokit felhívhatok, hogy ő mit javasol.

7772. benvik
2007. jan. 21. 13:12

Sziasztok!

Tegnap óta eléggé fáj a hasam és a hátam. Kezdek reménykedni. Remélem, hogy nem csak jóslófájás. Azért még várok a kórházzal, mert nem akarok potyára odamenni.

7771. Ekka
2007. jan. 21. 12:56

Sziasztok:)

Mandy: Tetszik az ágy mérete ( 55*112 cm-s )nekünk is majd ekkora kellene, hogy elférjen a hálóban. Hol lehet ilyen "apró" ágyat venni?

7770. Vica26 (válaszként erre: 7768. - Mandy)
2007. jan. 21. 11:34

Szia Mandy!

Klaudia jobban van már?

Sokat gondoltam Rátok!

Puszi! És jó kalóriabevitelt! Hi-hi-hi!:-D

7769. csibebaby
2007. jan. 21. 10:52
Jó étvágyat hozzá!!
7768. mandy (válaszként erre: 7766. - Vandancsi)
2007. jan. 21. 10:49

Jelenleg nincs ott elintéznivalóm, de ha lesz, majd szólok :)

Most megyek csajok, csinálok egy fincsi kis tepsis csirkét. Ja és mivel nem nagyon van se időm, se kedvem sütit kreálni, vettem a cukiban pár szelet gyümölcstortát. Adok én is a kalóriáknak ma!

puszi mindenkinek, majd valamikor estefelé jövök még!

7767. 93a74b44ea (válaszként erre: 7766. - Vandancsi)
2007. jan. 21. 10:48

Ancsika, pénteken megyek Kecsóra reggel, déltől viszont tanítok...:(

Nem tudom, lesz-e rád időm, végülis két helyre kell mennem csak. Majd jelentkezem!

7766. vandancsi
2007. jan. 21. 10:42

Szia Mandy!

megkaptad a borítékot? :)))

Akkor elviszed majd ? A földszinten van a nőgyógyászat. oda kellene beadni. Nagyon-nagyon köszi előre is!!!!! neked nem kell Kecsón intézni valamit...? :)))

7765. csibebaby (válaszként erre: 7764. - Pitypang)
2007. jan. 21. 10:40
Nektek is szép napot..kár,hogy faxolni nem lehet abból a pitéből..:))
7764. Pitypang
2007. jan. 21. 10:38

Jo reggelt! :)

Csak egy gyors "szia" mindenkinek, mert rohanok a szomszed boltba ami 11-kor zar. Ma reggel kitalaltam, hogy turos pitet fogok sutni, de anyunal, szoval ma nem leszek hoxakozelben. Majd este elolvasom, mi tortent. :)

Szep vasarnapot mindenkinek!

;)

7763. csibebaby
2007. jan. 21. 10:38
:DDD
7762. mandy (válaszként erre: 7759. - Vandancsi)
2007. jan. 21. 10:36
Miért nem mondtad, hogy továbbképzésre szorul? Itt tarthattam volna (épp most ment el). Igaz pelenkázni, meg 'púzót csiklandozni' nem kell már Klaunak, de jelenleg szinte ugyanúgy 24 órás ellátásra szorul, mint egy kisbaba. Mondtam én is az uramnak, hogy íme egy kis főpróba.... :-/
7761. mandy
2007. jan. 21. 10:35

Sziasztok!

Sajna Klau egyáltalán nincs jól, sőt :(( Az apjával éppen orvosnál vannak, mert egyszerűen nem tudjuk (tartósan) 39 fok alá verni a lázát :(

Még jó hogy én nem mentem velük. Azért nem mentem, mert gyorsan összedobok inkább valami ebédet, mert mikor itt a kis beteg, úgyse nagyon mozdulok mellőle. És azért is jó hogy nem mentem, mert így éppen itthon talál Vandancsi férje, aki mindjárt megérkezik ;-)

Ancsikám, majd írj hogy hova is kell vinnem pontosan a cuccot és hogy mikor. Ugye nem nagy baj, ha hétfőn még esetleg nem jön össze, csak kedden? A gyerekkel muszáj itthon lennem, de kedden megyek UH-ra, tehát mindenképpen be kell mennem a városba!

Ja és Csibe! Tényleg rengeteg felelősség egy gyerek, és szenvedés is (mikor beteg), de közben annyi szeretetet és boldogságot kapsz, hogy azt el se lehet mondani ;-)

puszi nektek

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook