Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Na figyi, en sz@rnek onagysagara es felhivnam apukadat! Sajnos fogalmam sincs, mit kell tenni. Ez a kis Maja-Baba az unokaja, a nonek meg kuss legyen mar, mert kezd tele lenni vele a bugyrom! ;)) Hivd fel es kesz! Szerintem.
Itt mar szerintem a tapasztaltak alszanak vagy csak nincsenem a forum kozeleben.
Én is hitetlenkedve hallgatom az ilyen ír sztorikat,pedig 2év alatt már hozzá szokhattam volna..
A bácsis történet nagyon jó!!!Van,akiben még van egy csöpp emberség.Szomorú,hogy így bánnak az emberrel,legyen az állampolgár,vagy külföldi.A munkám,meg a munkám után levont adók az ő életszínvonalukat emeli..ezt miért felejtik el?Akárki akármit mond,igenis diszkriminálnak minket,ha nem is mondják ki..
Hűű, csajok, ez durva!
A hasam, mint a kő! És még csak nem is 5 percenként, szerintem gyakrabban, szinte folyamatosan...Jesszus..egyik napról a másikra ekkora változás? Ez normális? Tök laikus vagyok...SEGÍTSÉG! És nincs már itt senki, aki szült már???
Nekem még nagyon nem kéne! Most mi a rossebet csináljak, Apuci sincs itthon, Édesapát agyoncseszteti Őnagysága, ha ilyenkor telefonálok...a dokim szabadságon.. Banyek..várjak szépen és meglátjuk, elmúlik majd?
Brutalisan hangzik ez az ir korhazasdi! Bar egyszer Angliaban hasonlo tapasztalatom volt, csak nem szules ugyben. Levagtam az ujjam veget uborkagyaluval (bocs...), ez delutan 5 korul tortent, ejjel 11-ig ultem a varoban az ugyeleten. Akkor meg nem voltunk EU tagok, aki utanam jott, elobb bemehetett, mert ugye brit vagy mas EU-s. En nem kaptam fajdalomcsillapitot sem, csak ugy, hogy egy bacsi jatszotta a szenvedot, a nover hozott neki gyogyszert, de a bacsi toketlenkedni kezdett a pohar vizzel stb.. A nover megunta, elment es a bacsi nekem adta a gyogyszert vigyorogva, hogy neki nem faj a sebe. Eletemben eloszor segitett valaki trukkel! Azt sem tudtam, sirjak oromomben vagy nevessek,mert a bacsi kb. egy filmhoskent "szerepelt". :)))
Na, jol eltertem megint... Bocs. :(
Na én megyek fürcsizni csajok, hogy utána jövök-e még azt nem tudom, majd kiderül.
Ha nem érnék vissza akkor jó éjszakát mindenkinek,és holnap ugyanitt!
Ez nem hangzik valami jól ám...
Én tuti félnék egyedül...
Apás szülés nincs nálatok? Akkor legalább nem lennél egyedül.
És már nem is jöttök haza a babó megszületéséig, Mert anyukádék is megrendelhetnék ha megtetszik valami, nem? Na persze biztos ott nálatok is van egy csomó szuper cucc jó áron.
Nem tudom muszáj-e a tárolódoboz hozzá. Mi mindenesetre megvettük cakk-pakk, csaképp nem az A.betűset, hanem az egyik olcsóbbat.
Igen, én is rájöttem hogy kedd van miután a párom jól kinevetett! :))))) Kicsit időzavarban szenvedek.
Na de sebaj, majd holnap.
Ezzel csak aza gond,hogy 3000km-re vannak tőlem ezek a boltocskák..:)
A mikrós sterilizáló szerintem is jó.Feltétlen kell hozzá az a tárolódoboz?Mi va,ha anélkül csinálom csak?De azért valószínűleg én is olyat veszek majd.:)
Mi cumisüvegmelegítőt vettünk, ha nem kell, akkor majd felteszem a teszveszre! :)
Ugyanez a helyzet a mikrós sterilizálóval is, a légzésfigyelőt meg a bébiőrt meg én is csak nagy lakásba venném.
Megettem egy üveg őszibarackbefőttet! De fincsi volt!!!
Mindjárt kezdődik a Született feleségek
Ez a golyo dolog megmosolyogtatott. :))
Halapenz. Tanacstalan vagyok az osszeget illetoen. Nalam a doki maganrendelojeben a varoban ki van fuggesztve az arlista. Vizsgalat, rakszures, terhes vizsgalat... szules levezetes. Nem tudom, hogy ennyit kell adni vagy tobbet, de ha tobbet, akkor mennyit megis?
A szulesznonek itt mindenki 10 - 15 ezret adott, o maga meg nem mondott semmit. En meg el is felejtettem megkerdezni. :(
A novereknek meg vegkepp nem tudom. Ez hulye kerdes, de a 4-5 nap alatt ha van napi 5 nover, lehet, hogy nem mindenki dolgozik minden nap, szoval kijohet akar 10 fore is... Akkor 10 x X osszeget illik adni? Hallottam olyant, hogy a novereknek nem penzt adtak, hanem kozos ajandekkosarat kaveval, teaval, csokival, mit tudom en mivel...
Bocs, Zazuka. Velem nem lettel most okosabb. :))