Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

8270. 9c5ea9abb5 (válaszként erre: 8268. - Ekka)
2007. jan. 24. 12:02
Nekem nincs kivel ordítozni így hétvégén kibömböltem magam:-(
8269. 9c5ea9abb5 (válaszként erre: 8267. - Ekka)
2007. jan. 24. 12:01
Ekka én a 19. héten voltam benne 100%-ra biztos hogy ez már a baba, szerintem ne aggódj. Ha az uh szerint megfelelően nő a baba akkor nincs ok aggodalomra.
8268. Ekka (válaszként erre: 8266. - 9c5ea9abb5)
2007. jan. 24. 12:01

Fogjuk az időre?:)))

..de nem lehet minden az időre fogni, meg mindig úgy csinálni mintha semmi nem történt volna.. Utálom mikor izzik a levegő a feszültségtől. Ilyenkor ordítani tudnék!!!!!!!!!

8267. Ekka
2007. jan. 24. 12:00

Normális, hogy nekem semmit nem nő a hasam és nem hízok?

Sőt még azt sem érzem, hogy mocizna a baba:) (tudom, erre még ráérek) Kb. mikor lehet érezni? Úgy várom már!!!

2007. jan. 24. 12:00

Sziasztok!

Látom mindenkinél zajlik az élet:-)/:-(

Ekka: hétvége óta nálunk se túl jó a hangulat, én is csak abban reménykedek hogy előbb utóbb megjön a leendő apukák esze!

8265. Ekka
2007. jan. 24. 11:58

Ma láttam nagyon jó minőségű akciós cumisüveg sterilizálót! Ára:3000ft.

Ha valakit érdekel szívesen megírom "rejtjelekkel" hol lehet beszerezni:D

8264. Ekka
2007. jan. 24. 11:50

Mandy: igazad lehetett tegnap. Én képes vagyok idegi alapon is belázasodni. Bár most az orrom is megindult meg a fejem is fáj..

(Elkezdek olvasni (vissza) )

8263. mandy (válaszként erre: 8262. - Ekka)
2007. jan. 24. 11:47
Ekka, nem vagy hülye, egész biztosan én is halálra rémültem volna! De minden jó, ha a vége jó :)
8262. Ekka
2007. jan. 24. 11:42

Sziasztok Lányok és Pocak-Babák:)

Ezt a sok irományt képtelenség elolvasni:((( ..de azért majd megpróbálom:)

Mesélek egy kicsit.

Férj+én: semmi különös, tegnap nagy megijedés volt, hogy ott vergődöm az ágyban. Azt se tudta, hogy ugráljon.

Úgy csinál mintha semmi nem történt volna, de sajnos én nem tudok. Nagyon megbántott..:((

Ma felhoztam reggel a témát, de természetesen úgy jött le a dolog, hogy én voltam a hibás.. Én letudtam annyival, hogy: Ahogy érzed!(nem akartam ism. veszekedni)

Ma már nincs láz, de a közérzetem írtó rossz, meg az orrom csepereg.

Tegnap este olyan szintem rémültem halálra, hogy még a vér is kifutott a lábamból és az eset után 1/2 óráig remegtem.. (itt azért hozzá teszem, hogy nem történt semmi rossz, csak nem vagyok normális!!:D)

Elég sokáig néztem tv-t majd elalvás előtt elmentem wc-re.(pisilni) Ültem ott nagy átszellemültem majd a "törölközéskor" észrevettem egy piros "cseppet" a papíron.. Egyből az jutott eszembe amit de. olvastam: megfázás, nátha nélküli magas láz, vetélés tünete (is) lehet.

Elkezdtem magam nyugtatni, hogy csak gyári hibás a papír.. Majd papír nélkül "matatni" kezdtem magam! Véres volt az ujjam.(friss piros vér) Ültem ott mint a hülye teljesen elborult az agyam!!!!!! Zúgott a fülem... Kezdtem rosszul lenni. Elkezdtem masszírozni a nyakamat nehogy leszédüljek a wc-ről. Akkor látom, hogy tenyerem is véres. Ekkor jött a felismerés: Hátamon kapartam szét egy pattanást és abból "dőlt" a vér. Ez került a kezemre, de a sötét szobában nem vettem észre...

Nagy kő esett le a szívemről..

:)))))))))

8261. vandancsi
2007. jan. 24. 11:13

Szia Menyó!

Ez nagyon szép idézet, mindjárt le is írom valahová.

hát, benvik 21-e óta nem lépett be a hoxára. Ez csak babócát jelenthet!!!

És a következő Buborék lesz a Baba-Mama Klub szerint! :)))

Zazuka! És kisfiad meg tudta mondani, hogy miért dugta fel az üveggolyót a popsijába? Nem fájt neki? Szal ilyenre is fel kell készülni egy szülőnek?!?!!?

8260. Menyó
2007. jan. 24. 11:01

A rádióban hallottam a Reggel gondolatát és szeretném Veletek megosztani, mert mikor hallottam egyből Ti jutottatok az eszembe!

"Semmit sem cselekedtél a múltban, ami méltatlanná tenne a szeretetre. Semmit sem kell tenned azért, hogy szeretetre méltó légy. E pillanatban nemcsak szeretetre méltó vagy, hanem maga a szeretet. A felszínre kell, hozzuk félelmeinket és sötét gondolatainkat, hogy láthassuk, mennyire alaptalanok. Csak ekkor tudjuk őket elengedni."

8259. Menyó
2007. jan. 24. 10:05

Boo! Nagyon aggódtam ám Érted! Remélem minden rendben lesz és még egy ideig szimbiózisban leszel Majácskával! :)

Kicsikata! Kíváncsian várom a véleményedet a sérvkötőről. Nagyon remélem,hogy segíteni fog Neked.

Csibe! Ügyes legyél a pénztárban! Meglátod hamar belejössz! :)

Katalin25! Az ágyneműs honlap címét elárulnád nekem is priviben? Előre is köszi.

Háát Zazuka! Ez a golyós story nem volt semmi! Mikor olvastam egy kicsit meglepődtem, aztán megmosolyogtam. Ma reggel meg láttam magam előtt, ahogy a gyereket letoltátok szigorú arccal majd átmentetek a másik szobába kinevetni magatokat! :)

Mandy! Gyógyuljatok Klauval, remélem mostmár ott hagy titeket az a nyavaja!

Ekka! Hogy vagy? Beszéltetek már az esetről, vagy inkább hagyod a dolgot? Én is elég temperamentumos vagyok és nem hagyom magam. Bár eleinte elintézem a mi bajod van? semmi-vel. Aztán ha mégis piszkál akkor kiadom a mérgem. Egy ilyen veszekdés után megállapodtunk, hogy az aki megbántja a másikat odamegy és ad egy puszit.

Bocsi, ha kihagytam vkit,de a főnöknőm nagyon mászkál az ajtóm előtt vigyáznom kell nehogy lebukjak!

Vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra! :)

8258. Pitypang
2007. jan. 24. 09:58

Jo reggelt/napot Kismamik!

Bubbaboo, orulok, hogy jol vagytok es hogy "csak" ijesztgetes volt a tegnap esti pocak mizeria. :)

Kozben ma reggel jutott eszmebe, hogy a kismamatornan erre mit tanultunk... JOkor, de mindegy. Szoval orron at be kell szivni a levegot es kb. 3x olyan lassan kifujni szajon, lazan nyitott ajkakkal. (Mert ha "O" betut formalsz a szaddal, maskepp jon ki a levego. Na,igy kell es kesz. :) )

Ja, eskozben ugy kell kifujni, hogy kozben oda le koncentralsz, a mehedre, hogy epp lazul el, enyhul a kemenyedes. Mintha kb. nem a szadon at fujnad ki a levegot, hanem ott lent valahogy. :) Probaljatok ki, mert megeri es allitolag nagyon hasznos tud lenni! Szuleskor is jo a tagulaskor. Mert ugye kiabalva, panikolva egyszeruen nem akar a mehszaj sem tagulni, ezek a finom, lassu kilegzesek oldjak a feszultseget es igy ezerszer jobban megy.

Dumalok itt, mintha tapasztalt lennek, de a gyogytornasz csajszi ezt mondta. :)

8257. mandy (válaszként erre: 8256. - Zazuka)
2007. jan. 24. 09:02

Ja igen, azt el is felejtettem. Én mindenkinek utána adtam. Egyrészt hogy ne bízzák el magukat, ne gondolják, hogy a továbbiakban már beletojhatnak a dologba, hiszen már megkapták a 'hálát'. A másik, meg hogy ha ne adja az ég, de keveselik, akkor már ne legyen idejük besértődni :) A dokinak világosan emlékszem hogy csak a varratkiszedéskor adtam oda!

Vigyázz a vásárolgatással, nehogy te is megfázz!!

8256. zazuka
2007. jan. 24. 08:42

Na, végigolvastam.

Hát Boo, tényleg itt az ideje pakolni. Apukádnak pedig igaza van, ilyenkor tényleg le kell feküdni, és ha akkor sem múlnak el a görcsök, akkor indulás a kórház.

De jó, hogy neked ilyen apucid van. Olyat meg meg ne halljak, hogy a riherongy (bocs) miatt gondolkodsz azon, hogy fölhívd-e!

Mandy, gyógyuljatok csak. A mai időjárás tökéletesen alkalmas a benti henyélésre, nagyon gyógyító tud lenni :)

Kicsikata, örülök, hogy megvan a sérvkötőd. Majd mondd el, hogy hogy érzed benne magad.

A hálapénzes válaszokat köszönöm. Már megfogalmazódott bennem, hogy kinek mennyit.

Az már tuti, hogy előre senki nem kap semmit.

Megyek hajat mosni és vásárolni. Aztán este visszaolvasom majd a hozzászóláshegyeket, amiket írtatok.

:)

8255. csibebaby
2007. jan. 24. 08:37

Jó reggelt!

Ne haragudj Zazuka,de ez még mindig megnevettet.Gondolom azért tegnap volt nagy ijedtség..biztos nem csinál azért ilyet többet.:)

Mandy,Vndancsi!Gyógyuljatok és kitartás már csak pár nap lehet belőle.

Kicsikata!Szoríytok,hogy megfelelő legyen a kötőd és hogy nagy hasznodra váljék.

Ne haragudjatok,de rohannom kell.2órám van a részlegemen,aztán mennem kell a pénztárba át.Szóval kicsit izgulok és tuti elkések.:L

Csibe:)

8254. csibebaby (válaszként erre: 8248. - Bubbaboo)
2007. jan. 24. 08:31

Bubbaboo!!

Örülök,hogy rendben vagytok,az este jól ránkijesztettél!Gondolom ment a pánik nálad is.Azért jólmeglesztek ti ketten még pár hétig!!

Csibe:)

8253. zazuka (válaszként erre: 8165. - Csibebaby)
2007. jan. 24. 08:26

Golyótéma:

Az a helyzet, hogy vele nagyon mérgesen beszéltünk, de kint a szobában mi is nevettünk rajta.

Nem akartuk, hogy esetleg jó poénnak fogja föl, és máskor is előadja a produkciót.

Igazság szerint ő azért eléggé megijedt.

Apa ráültette a WC-re, hogy akkor most nyomja ki, de akárhogy erőlködött, nem jött. Akkor sírós hangon szólt nekem, hogy segítsek. (háhá, és mégis hogy??? nyomjak helyette?)

Bementem hozzá, próbáltam oldani a feszültséget, mert már eléggé ijedt volt. Megkérdeztem, hogy milyen színű volt? (ne röhögjetek, nem jutott más az eszembe). Természetesen nem tudta.

Aztán miközben azon agyaltam, hogy akkor most mi legyen, egyszer csak csörrent a golyó a WC-ben.

Csemetém leugrott róla és bájosan közölte, hogy anya, fehér volt :)

8252. mandy
2007. jan. 24. 07:56

Huhhh, megint annyi téma volt, nem is szólok hozzá mindhez, mert akkor csak ez a hozzászólás leköti az egész oldalt :)

Mellszívóm volt Klauval, nem igazán tudtam használni. Most nem is akartam venni, de kaptam egyet, azt kipróbálom, hátha.

Babaörzőhöz kicsi a lakás, fölösleges.

Légzésfigyelőt nem akartam (apa igen), de végül kaptunk egyet kölcsön.

Sterilizáló. Ezt még nem tudom. Ha lesz, akkor mikrós.

A vásárlás miatt ne aggódjatok, tényleg jobb előbb elkezdeni! Én babonából semmit nem mertem venni a 20. hétig. Utána azért nem igazán haladtam, mert munka és család mellett nem könnnyű eljárni nézelődni. Aztán jött a karácsony. Most meg beteg vagyok. Eredmény: 34 hetes vagyok, és még rengeteg minden hiányzik :(

Hálapénz. Az én dokim akkor mondta meg, mennyi a tarifa, mikor említettem neki, hogy nála szeretnék szülni. 50 ezret kért, ami szerintem nem sok. Szülésznőt végül nem fogadtunk. Tudom hogy lesz bent egy, aki éppen ügyeletes, neki majd attól függően adunk valamennyit, hogy mennyire volt kedves és mennyit segített. A csecsemősök közül is csak 1-2 lesz az, aki kap valamit. Klaunál is így csináltam. Csak az kapott, aki tényleg nagyon aranyos volt.

Boo, örülök hogy végülis nem lett szülés belőle. Bár tudnod kell, hogy már tulajdonképpen jöhetne, ilyenkorra már kifejlődött minden létfontosságú szerve. De persze inkább várjon még egy kicsit Maja! ;-)

Vandancsi, én is annyira unom ezt a betegséget, hogy azt elmondani nem lehet. Mindig is utáltam az összes gyógyszert, gyógyfüvet, mindent, letojtam mikor gyógyulok meg. Most mindent megteszek, amit a doki mond.....mégse gyógyulok :( Most kicsit átváltott a dolog náthába, mert a torkom kevésbé fáj (viszont még köhögök), de percenként kb 5 zsepit használok. Az este megint felment a lázam, befeküdtem egy kád hűvös vízbe, így kicsit jobb lett. Viszont ma már legalább nem kell sehova mennem, nagyon remélem hogy kipihenem. Bár ez a pihenés-dolog sem egyszerű, mert ugye itthon van Klau is, aki nagyon nyűgös beteg (azt hiszem volt honnan örökölnie).

Na így is elég hosszú lettem, bocsi :)

8251. Kicsikata
2007. jan. 24. 07:52

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök!

Ma megyek a sebészetre a sérvkötőmért... utána védőnőhöz, majd a könyvtárba... beérkezett mind a két könyv amit olvasni szeretnék... Juhé!

Borzasztó éjszakám volt... inkább el sem mesélem.... Hulla fáradt vagyok és nagyon ideges is...

Mandy! Örülök, hogy jobban vagy! Bálint méreteihez hatalmas gratula !!!!!!

Ancsikám! Kitartás és jobbulást neked! Szegénykém!!!!!

Mindenkinek puszi, de most készülődök....

8250. mandy
2007. jan. 24. 07:21

Jó reggelt :)

Megjöttem és most egész jól vagyok. Ennek örömére visszaolvasok tegnap délutántól. Mennyi lesz vajon? 5-6 oldal? ;-)

8249. vandancsi
2007. jan. 24. 07:03

Szia Mindenkinek!

Boo! jaj de jó, hogy még itt vagy. Egész éjjel rajtad járt az agyam (meg a náthámon), hogy bementél-e a kórházba, hogy egyben vagytok még, vagy külön. De így a legjobb, Majának most még bent a helye. Az egyik szülésznő mondta, hogy a legjobb inkubátor a babáknak az anyaméh.

A keményedés fájt is? Nem lehet, hogy a méhszájad elkezdett kinyílni? én nagyon nem tudom, mi lehetett ez. Dokihoz elmész?

Na, megyek tenni-venni, de azért be-benézek.

Mandy! Hogy vagy? Én már nagyon unom ezt a betegségesdit. És az a szörnyű, hogy nem javul. Már megint fáj a torkom!!!Auuuuu! :(

8248. Bubbaboo
2007. jan. 24. 01:20

Sziasztok! Telefonáltam ide-oda, a szülésznőm be akart küldeni a klinikára, hogy megnézzenek, de Apum azt mondta, feküdjek, pihenjek egy picit és majd meglátjuk...

Úgy tűnik, (remélem) vaklárma volt..bevettem egy rahedli Mg-ot, már nem folyamatosan keményedik a hasim..

Ha Peti itthon lett volna, azért felmentünk volna a klinikára, de így elmaradt. Még mindig nincs itthon :-( bár többször telefonált, aggódik...

Én viszont lefekszem, hagyok csapot-papot! Visszaolvasni is holnap fogok, de köszönöm mindenkinek (végigpörgettem), hogy törődtök velem! :-))

Holnap pedig első dolgom lesz a cuccom összerakni, mert azért kicsit bepánikoltam, nem tagadom! Bízom benne, hogy csak a hülye időváltozás volt a tettes! Délután megyek és megnézetem magunkat, biztos, ami biztos...

Ja, és azt tudtátok, hogy új protokoll van erre is, és 35 hetes kor után már nem adnak visszatartó infúziót??? Jó, mi? Egy injekció és ha nem hat, akkor hadd szóljon! Biztos drága az a kics.....tt infúzió..drágább, mint a babánk egészsége!!!

Húú, megyek, nem hinném, hogy tudok aludni, de vízszintesben leszek legalább!

PUSZIPUSZIPUSZI.................................

8247. norahhh
2007. jan. 23. 23:06

Megint megnéztem az adatlapokat és Tis em panaszkodhattok! Katalin, Pitypang! Nagyon csinik vagytok!

Jó éjt Nektek!

Rettenetesen izgat mi van Booval, de sajna nekem is mennem kell.

Pusszancs Mindenkinek!

8246. norahhh
2007. jan. 23. 23:01

Köszi lányok!

Csibe! Jó éjt Te csinos kismama!

Pitypang! Így már nem is vagyok elkenődve! Én is 26 hetes vagyok és bár baromira nem foglalkozok vele, hogy mi hízlal és mi nem akkor sem szeretnék annyit hízni, mint a kisfiammal +20kg-ot.

Katalin! Te is megnyugtattál, hogy nem is sok az a 8 kg. Szopi alatt úgyis leadom. Ez a fajta vagyok. Van aki hízik, van aki fogy.

8245. Buborék
2007. jan. 23. 23:01
Pitypang,en ugy vagyok,mint te,ha ugy erzem kell mellszivo,majd vetetek vkivel.
8244. Pitypang
2007. jan. 23. 22:59

Jo ejszakat Csibe!

Es lassan jo ejszakat mindenkinek! Kicsit mintha kezdenek almosodni vegre... Ez nalam nagy szo, megprobalom kihasznalni a dolgot. ;)

Holnap ujra talalkozunk! Szep almokat, gyogyulast a betegeknek, Bubbaboonak pedig kitartast es pihenest!

8243. Pitypang
2007. jan. 23. 22:56
Akkor megis csak kellene mellszivo? Jajj, ne mar! Naponta valtogatom a velemenyemet... :)) Szoval, ha talalok olcson, licitalok egyet. ;) Ha nem talalok, akkor marad a baratnom altal felajanlott, uj szerkezet. Vagy... ha ez sem jon be, mert mas fajta kellene, akkor veszek egyet es kesz.
8242. Buborék (válaszként erre: 8148. - Zazuka)
2007. jan. 23. 22:55

sziasztok!!

Amire vegigolvasom a dolgokat,megint mindenki elmegy aludni:-)Ha jol latom Zazuka nagyon ozeli a szules idopontunk.Hat ez a Domi,meg jo hogy kijott a dolog.A penz kerdes pedig,en ugy vagyok vele,hogy nem kerdezek,a dokinak adok 50ezret,a szulesznonek 25-t,azt nem tudom,hogy elore kene-e,vagy utana?

Jobbulast a kis betegeknek!!

8241. katalin25
2007. jan. 23. 22:51

Jó éjt Csibék!

Már megint úgy jártam mint tegnap. Mire bebújnék apa mellé addigra elaludt, és így lemaradtam a simizésről. :(

Most megyek én is aludni, jó éjt kismamik! :)

Boo!Ha ráérsz és jobban vagy írjál nekünk!!!!!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook