Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia Trefort, köszi az infót. Csak azt tudom erre mondani, hogy 'A köcsögje'! . Holnap megkérdezem a patikát, aztán ha tényleg így sikerült, lehet kérek receptet a vidéki dokinőtől, ha az támogatással írná ki.
Köszi szépen mégegyszer.
Sziasztok,
most hívott a Genium, hogy Timmermann felírta a recepteket, de csak teljes árasan, semmi támogatással. Ti is így jártatok, vagy a ti orvosotok alkalmazta a meddőségis vagy nőgyógyászos támogatásokat?
Lehet akkor olcsóbb lenne, ha Csehországból rendelném meg?
Ti hogy csináltátok?
Szia Csipike,
Semmi nem kell hozzá, csak a születési anyakönyvi kivonat. Ha nem vagytok házasok, akkor magánál a szüléskor kell az apasági nyilatkozat.
sziasztok.
szerintem mivel te szülöd meg, jogilag te leszel az anyja a férjed meg az apja. vagy ha nem a férjed, hanem élettárs, akkor apasági nyilatkozatot kell tennie. az hogy hogyan "készült" a gyerek, az nem tartozik senkire. :-)
Sonáta, Solinca de aranyosak vagytok, igazán! ❤️
Lábujjhegyen örömködünk...
Ez is felmerült bennem, de az ultrahang leletre azt írta "domináns tüsző" .
Közben kaptam választ, progeszteron szintet kell nézetni, ha magas lefújják megint és le kell szívni.
Szia F6wqtq!
Köszönöm szépen, hogy leírtad a tapasztalatodat. Akkor ezen a tüsző repesztő nem segít? Nem bízom abban, hogy eltűnik, hiszen már a 3. hónap, hogy ezzel kínlódom:-( ezek után ki tudja meddig fogunk állni emiatt... Ez szívás..
Köszi mégegyszer!
Szia Nita05,
En 14 eves korom ota kuzdok a bal petefeszkemben ilyen megrekedt tuszokkel, melyek idonkent felszivodnak maguktol vagy kipukkannak, majd ujra visszanonek, idonkent panaszokat is okoznak, volt, mikor olyan mereture nott, hogy laproszkopos mutet utjan tavolitottak el...az itthoni lombik eljarasok soran minden alkalommal volt egy ujabb, menstruaciot kovetoen addig nem is inditottak el a stimulaciot. Ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy helyben a doki leszivta. Hadd ne mondjam, mennyire fajdalmas eljaras. Brnoban felhivtam ra a doki figyelmet, hogy ez nalam visszatero dolog (okot eddig soha senki nem talalt), nyilvan azt mondtak, elore nem tudnak errol mondani semmit, induljunk a stimulacioval. Az Estrofem-et mar 2 hete szedtem, mikor gorcsolni kezdtem, fajt belul minden - Brnonak megirtuk, visszaigazoltak, hogy ez normalis mellekhatasa a hormonoknak. Nem orultem, de fogat osszeszoritva szedtem tovabb. A beultetes elott vegzett uh vizsgalaton vette eszre a doki az ures cisztat, ami azt jelentette, nalam spontan megint kipukkadt. Ez okozta a fajdalmat. Es milyen jo, hogy megtortent, igy lehetett beultetni 5 nappal kesobb kettesket ❤️
Szoval aljas es kiszamithatatlan egy jelenseg ez a megrekedt tuszo :(
Köszi TAndi86 és Szonáta a válaszotokat.
Azt írtak korábban, hogy progeszteront termel, meg is kellett nézetni a szintet, már a progi pótlás megkezdése előtt 14 körüli volt az érték, így bekavarhat a beültetéskor.
De ez egy leállított ciklus volt Estrofemmel, ilyenkor tényleg nem jé e, hogy ott legyen a tüsző, hiszen nincs peteérés.
Nem lehet, hogy valami visszamaradt “ciszta”?
Ennél jobb reggel nem is lehetne, gratulálooook! Látom sokáig nem bírtál aludni. :-)
Az én életem első pozitív tesztje tegnap reggeli. FET+7 halvány második csík, ami ma reggelre erősödött. Még nem fogtam fel...