Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok!
Megismételtettem a progi vérvételt és csak 37 nmol/L lett (10-en 65 volt). Elége ijesztő...ha megemelem a mostani 4-0-4 utro adagot 4-2-4 utro huvelyen keresztul akkor nem csinalok vele hulyeseget?vagy kerjek mást?
Szia,
pont ma kaptam meg én is ezt a választ:-( mi elvileg 24-én mennénk FET-re. Ha megtudok vmit megírom.
Kedves Mindenki, én is beszámolok, 12. heti genetikai UH rendben zajlott, szép kis formás gyerek, alacsony kockázatot állapítottak meg vérből is hál' Istennek (24 éves a donor). A kis drága háttal feküdt (és sztem aludt), és rázogatni kellett, mert esze ágában nem volt megfordulni, úgyhogy a teli hólyagot jó sokszor rezegtette a doki bácsi, mire hajlandó volt profilból megmutatkozni (nekem meg a szemem ugrott ki).
Mivel nekünk nem volt PGS, most megyünk még Prenatestre is.
Sziasztok!
Nekem ma írt a klinika, hogy nem tudják mi lesz a kiutazással annak okán, hogy Szlovákia pirosba tette Csehországot.
Kérték, hogy tájékozódjam mielőtt elkezdem a protokollt.
Van valakinek valami infója, tapaszatalata?
Szia!
Nekem is beültetés előtt 5 napig már ment a progeszteron.
Neked változtattak vmit eddig az adagokon az első alkalomhoz képest?
Én is novemberben voltam először, egy hete másodszor.
Nekem maradt a protokoll ugyanaz.
Most is úgy lesz kb, majd közlik veled időben.
Inkább majd utánna osszpontosits és ellenoriztesd a progi szintet.
Ők nem fogják erre felhívni a figyelmed!
Ha részletek érdekelnek szivesen tájékoztatlak.
Szia!
Én augusztusban voltam FET-en, és nekem a beültetés előtt 5 nappal kellett elkezdenem a progeszteron pótlást.
Sziasztok!
Régebben már írtam ide, pontosabban még tavaly november végén, amikor megvolt az 1.Reprofites donorpetesejtes beültetésünk. Azóta nem nagyon jártam erre. Szerdán lesz a 12.napi uh, és aztán a rá következő héten a FET. Az lenne a kérdésem, hogy mikor kell kezdeni a progi pótlását? Mert a friss beültetésnél 5 nappal előtte már kezdeni kellett. Mi a bevált módszer? A kezelési tervemben egyelőre nincs benne a progipótlás, de szerdán biztos kapok erre is választ. Köszi, ha tudtok segíteni.
Sok sikert kívánok mindenkinek és gratula a pocaklakósoknak! Hajrá!!!
Ma voltam 12.heti genetikai uhon.
Menszi szerint 12+3 hét
Baba méretei szerint 13+1 hét
Ficankolt egyfolytában, biztos nem tetszik neki az uh. Mindene megvan, arányos.
Az uhos nő az eletkorom miatti problémákat ecsetelte, akkor kozoltem vele hogy pgsel bevizsgált embrió a kicsikém. Onnantól befogta nem lovagolt rajtam tovább.
Remélem jót jelent 😍 nekem is fájt beültetès után pár nappal folyamatosan,tompán zúzott. Az a lombik sikerült, (sajnos vetèlès lett belőle. )
Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget mivel az Alpokban lakunk,napi szinten jönnek mennek a frontok. Később olvastam hogy terhesség tünete is. Drukkolok ❤️❤️❤️
Paracetamolt lehet bevenni nyugodtan.
Szia, az alábbi cikket találtam a témában:
sziasztok!
Szlovákia pirosba tette Csehországot. Szerintetek ez most mit jelent ránk nézve?
Csak egy szösszenet..én 4-0-4 ultro és napi 1xprolutex-el se tudtam feltornázni 29nmol fölé..,2x nézettem meg vérvételen,többet nem mert csak idegeskedtem volna. Ráadásul az elejétől fogva pecsételek. Nekem is azt mondta a doki, ez a max progi pótlás...és én nem vitatkoztam.
12 hétben vagyok...
A dokid mit mond.
Az enyim azt mondta, hogy a 4-0-4 útrot nem érdemes emelni, mert nem hasznosul úgy sem.
Cyclogestre tértünk át.