Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
De akkor merre menjek???? Kire bìzzam magam?Nekem csinàljanak 3 pontosat!! Ès mi legyen a tsh val??
Rami,most minden nélkül 1,2 a TSH-d?Vagy szedtél eddig is valamit rá,és az után ennyi?
Mi sajnos nem tudhatjuk, hogy milyen egymásra hatása van a gyógyszereknek. A Tsh lehet tök jó, de a pajzsm többi értéke attól még lehet rossz. Mindenesetre én addig nem vágtam bele a babaprojektbe, amíg minden értékem nem lett jó. Most nem szedsz semmit?AntiTpo most jó?
rami,sajnos ott csak 2 órás terhelést csinálnak És Kovács nincs a helyzet magaslatán IR ügyben.Mondjuk én hiszek neki,de nagyon sok esetben,más orvos mást mondana.De aki itt tudja kire kell hallgatni,azt irigylem.Én mondjuk 13 év után,teljsen rábízom magam.Lesz ami lesz.
Èn màr nem értek semmit! Elegem van az összes orvosbòl! Amùgy most nézegettem a 125g letroxot, nem is lehet normàlisan megfelezni! Igy hogy a fenébe szedjek 62,5? Akkor irtak volna fel a 75mikrogrammosat! Szerintem az a 10màr igazàn nem oszt szoroz! 6hét mùlva javasolta a kontroll TSH-t.
Én most annyira letörtem!!
A pjzsmirigy 6 hét alatt reagál labor által kimutatható mennyiségeben.Ezért nem is nézik sűrűbben.Mivel én ilyen helyen dolgozk,más nevén tudom sűrűbben nézetni.Azóta sem volt soha gondom vele.Szóval nem minden esetben kell gyógyszert enni.Azóta szedem a Szelént,az is a pajzsmirigyre hat.
Ne értsetek félre,nem a gyógymódjával volt bajom.Storym a kövtkező,hogy értsétek mi volt a gondom.TSH-m mindig tökéletes.Anti Tpo lett nagyon magas.meddőségiből elküldtek hozzá,ahol valóban rögtön fogadott.Felírta a Letroxot.El is kezdtem szedni.kb.1 hónap után elkezdődött a stimu.Lóadag szuri,semmi ..Nézettünk egy labort,Tsh 0,001.gyógyszerrel leálltam,stimu vége.Felhívtam Mezősit,közölte telefonon,hogy szedjem tovább,majd a stimus szurik flemelik.(na itt lett elegem)3 hét múlva Tsh 6, valamennyi.Továbbra sem szedtem semmit,rá 3 hétre Tsh megint rendbe jött.
Ezt csak azért kérdezem, mert a pajzsmirigy beállása nem megy olyan gyorsan. Nekem fél évig ugrált az eredményem, aztán huzamosabb ideig jó volt. Aztán elkezdtem vezetni tanulni, és a stressz miatt újra megbolondult kicsit, ezért emelték az adagom. De mióta Mezősinél vagyok, nincs probléma. Kicsit féltem, mikor több, mint fél éve megpróbáltuk újra csökkenteni az adagot. Szerencsére bejött!
Mezősi mennyi ideig kezelt?
0,1????Nekem mondjuk 0,0001-re nyomták le,nem is tudtak stimulálni:(
Ahány orvos,annyi vélemény.Csak ne zazuljunk be közben.
Sziasztok! Bocsi a múltkor nem jól írtam a doki nevet! Nem Bajzik, hanem Bajnok Dr. Azt mondták a Mezősi Emese férje! Okosabb nem nagyon lettem tőle az inzu témában, viszont a pajzsmirigyre írt fel nagyobb letroxot, szerinte az 1,25 is sok annak aki babát akar! Legyen 0,1 körül!!! Happy!!!!! Hiába kérdeztem rá a gyógyszerre meg arra, hogy mi legyen. Azt mondta ő ilyen fiataloknak csak az életmód váltást javasolja, gyógyszer nem kell, de ha a nődoki felírta akkor szedjem! Ne egyek fehérlisztet, cukrot stb, mozogjak sokat! Kicsit most úgy érzem adtam a szarnak egy pofont! Voltam a kp-ba is, én azért csak levetettem az AMH-t! Ott panaszoltam ezt a dolgot és azt mondták csinálnak ők nekem terhelést ha gondolom. Így akkor ott lesz a terhelés és az eredményeket a Kovács drral veszéljül meg és ő majd megmondja mi legyen ezzel a nyavalyás metfogammával! Febr 7-én lesz a terhelés! Addigra talán megjön az AMH is és a két eredmény után mgyek a dr-hoz!
Jajj Tücsökbogár, nagyon drága vagy! Köszönöm, hogy felajánlottad és a bizalmat is! Megveszem, mert szeretek könyveket gyűjtögetni. :) Szóval akkor nem bántad meg, hogy megvetted!! Megerősítettél benne, hogy kell nekem is!
Köszi a visszajelzést, eléggé izgulunk. Messziről is megyünk, de így neten, telefonon ez az intézet volt szimpatikus. Remélem, jól választottunk.
Engem is hozzá irányítottak, pm. alulműködés miatt.
Soron kívül mentem, és fogadtak. Megvizsgált a doktornő, vérvételre is elküldött, és gyógyszert is kaptam rögtön.
szia ! pont ezt a könyvet rendeltem meg. nagyon tetszett és számomra igen elgondolkodtató volt. rengeteg plussz dolgot kaptam segítségül azóta másképp látok egy két dolgot. ha szeretnéd szívesen kölcsönadom mert majdnem 5 ezer ft.
Jó kezekbe leszel.Az egész központ nagyon kedves,aranyos.Dokibá néha fura,kimért,de ennyi meló mellett érthető.Ha az ember úgy megy oda,hogy lehet,hogy neki ez már 36.órája bent,akkor sok mindent megért.Én máshonnan váltottam ide,és nem bántam meg.Még az utcán is megismernek a lányok.
Ezt nem ismerem.nekem a Majoros féle:Soha nem add fel van meg pl.
Nekem is megvan és nagyon tetszett! :)
Amit még beszeretnék szerezni, mert nagyon felkeltette az érdeklődésem: Ha lelki okok miatt késik a baba. Olvasta valaki? A tartalomjegyzék alapján nagyon érdekes!
Sziasztok!Csatlakoznék, ha lehet. Február közepén megyünk először a Pécsi Meddőségi Centrumba. Donor inszemináció a terv.Talán Kovács doktorhoz írtak minket. Vélemények róla?
ha valaki szeretne ilyen könyveket olvasni,szívesen adok kölcsön,van 1-2féle.Postán elküldöm,aztán visszakülditek.
Kedves Sorstársaim! Ha szerettek olvasni, ajánlanék egy könyvet, Harmath Anett: Gólyára várva. Egy tanárnő írta le a történetét. Én mindig távol tartottam magam az olyan könyvektől, melyekben ki van színezve minden vagy épp tele van hormoneredményekkel, műtétekkel stb. De ez a könyv más. Vicces, jóleső, reális. S nem szépít, felvállalja a negatív , néha gonosznak tűnő gondolatait a nő. Magamra ismertem benne, mert ugyanazokon az állomásokon ment keresztül, mint mi mindannyian. Már az elején mosolyt csalt az arcomra, mert a nő első lépése a fogorvos volt, neki mondta el először, hogy babaprojekt. Én ugyanezt tettem:) Meg mindenhol terhes nőket láttam:) Szóval a szó klasszikus értelmében nem szívfacsaró könyv, hanem űdítő, szórakoztató.
az első 1-2 napon mondták az oldaltfekvést.De éjszaka akaratlanul is hasonfeküdtem.
Szerintem mindegy melyik oldal. Én váltogattam. A hason fekvés nem tudom, hogy mennyire jó. Mikor volt a beültid?
Fekhetek a másik oldalamra is? És hasra?
A jobb vérkeringés miatt fektetnek oldalra. Nem kell végig úgy feküdni, de szerintem jó, ha minél többet. Én az első napokban csak WC- re keltem fel, enni, tisztálkodni. Azt mondta a biológus, hogy ez nem betegség, s nyugodtan lehet járkálni a lakásban és megmutatta, hogy hajolás lehet, mindig gugolni, roggyasztani kell.
sziasztok! lombik beülti után miért kell az oldaladra feküdni? és utána otthon is így kell feküdni? és mindig ugyanarra az oldalra csak?
Nekem teljesen rendbe tette a pajzsmirigy túlműködésemet. 2 orvost is megjártam őelőtte. Most már csak napi fél tablettát kell szednem, s ez szerintem nem vészes.
Ajánlották a dokit! A meddőségiből nem küldtek sehova, saját kútfőből indultam neki a dolognak, mert a Kaposvári endokrinológussal nem jutok semmire! Kértem az itteni dokimtől beutalót! Sokat várok ettől az orvostól! :)
Én voltam nála,engem pajzsmirigy gond miatt küldtek.Engem teljesen félrekezelt.:(
De amúgy első beszélgetés után teljesen jó érzéssel jöttem el tőle.Utána jött a pofon.
Rami! Ő is Pécsen dolgozik? Magadtól mész, vagy a meddőségiből küldtek ?
További ajánlott fórumok: