Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
:nagyon vagány a kiscsaj! :)) nem lepődnék meg, ha szülés után úgy kellene futni utána!!! :))
cebuczo, nagyon bízom Bennük!!! de, eszek husit is!!! 3 nap múlva Te is látod a kis Drágáidat!! :))
Lehet, h. ügyelt éjjel, nem? hétfőn is így volt és ment haza.
Figyu, mindenhol követlek, úh. csekkolni fogom! :)
Pedig volt a Várnagy is :)
Mindegy, lényeg hogy sikerüljön !!! Szorítok !!
Vagy ide, vagy fb-ra majd teszek ki képet..vagy a blogba:)
Ahhha, értem!!!! Fehérjeport elfelejtettem venni és már nem is tudok itt faluhelyen... marad a tej és a tojás. :)
a Te dokid csinálta a transzfert. :)
Szóval továbbra sem unatkozol... Viszont a holnapi napod nagyon izgi lesz!!! Képeket tessék hozni!!
Szombaton kell mindig egy felet. Ez hcg tartalmú, segít a megtapadásban. Meg a sok fehérje és az E vitamin is:)
Ki csinálta a transzfert??
Holnap megyek 4D-re, meg hétfőn doktoromhoz terhesgondozásra. Napi 150 km...imádom
Bogikát nem zavarja a helyhiány sem, megoldja :D annyira rugdossa a belső dolgaim, hogy attól van már hányingerem sokszor.
Na meg napok óta zombiba nyomom...
Köszike! Semmi baj!
Bogi ügyes csajszi volt, most behozza a lemaradást, élvezi még a "tágas" helyet! :) Mi lesz é mikor a kv. vizsgálat?
Ovitrelle-et miért kell szúrjak? 1. alkalommal nem kellett...
Sziasztok! 3 babót visszakaptam!!! :))
Mano-Gabi! Nekem még írtak ki 450NE gonal f-et és a gonapeptylt sem kellett végig szúrni.
Neoma, voltál ma? bugizott Bogi?
lányok? sehol senki?
kérdésem lenne hozzátok sikeres lombik mamik :)
a gonal f 900 NE az 6 napra elég? ezen kívül írnak még ki?
gonapeptyl 7db azt ampullánként a felét kell adni az első naptól és az akkor 14 napig elég igaz?
a menopurt a 3 naptól és naponként 1 ampulla akkor az a 7napon el fogy
abból is írnak még ki?
jaj tudatlan vagyok, sajnos nem gondoltam hogy az éltemben erre szükség lesz, mert női ágon nálunk mindenki lepedőből terhes maradt, de én .... selejt vok.
lányok a beülti utántól meddig kell táppénzen lenni míg biztosan kiderül mi a végkifejlet
munka miatt is kérdezem
mi a ment a protokoll!?
szuuuuuuppppppi de jó!
úgy örülök és irigykedek is
Nyugi, ne parázz...sokat pihizz és minden rendben lesz :)
Mit mondott doktorunk amikor kiderült hogy ketten vannak a pindurok?? Tényleg...fotó???
Aztaaaaa! :))))))
Ez igen!! :) Ikres kismami!!! :)))
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?