Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
gratula :) én mondtam a hcg után hogy lehet nincs egyedül :)
A hematomára 3x2 rutascorbint szedj, az segít
Tudja valaki,szombaton és hétfőn dolgoznak a központba?
Hat erre szamitottam ma reggel a legkevesbe: 2 babank van, dobog a kis szivuk, latszott a luktetes a monitoron! :) meg van vmi hematomam, ugyhogy fekudnom kell. Doki azt mondta meg karacsonyi fozes sincs! Ugy orulunk, annyira jo volt latni! Dokit is ugy szeretem!!:) meg mindenkit :)
Cebuczo szorítok és drukk !!! Várlak a hírekkel !!
a magnéziumtól nincs hányinger :) holnap tessék fotózni a pinduridat :) várom a képet
Hogy nagyon rosszul vagyok (hanyinger) az lehet a magnezium citrit vmitol? Vagy a babam jelez, hogy o jol van. :)
Legfontosabb, hogy veled minden rendben legyen, mire elkezditek a lombikot. Ha meggyogyultal es minden ok akkor majd eldontitek, hogy kezditek vagy vartok. De lombikra senki nem azert megy, mert ez a szorakozasa, ezt a munkatarsaknak is fel kell fogni. Mindenki kerulhet olyan helyzetbe, hogy nem tud dolgozni menni egy ideig, akar meg ok is. Ha meg nem tudjak felfogni, akkor az az o bajuk. Ha meg emiatt piszkalnak, ugyse leszel ott, ne foglalkozz vele :)Ha esteleg a munkaltato szol be, vagy el akar kuldeni az mas dolog, de elvileg erre felmondasi vedelem illet meg, szoval jobban teszi ha befogja szajat. Kicsit sokat irtam bocs. Nem akarok okoskodni, a lenyeg az, hogy csak az egszsegi allapotod szamit, illetve az, hogy mit szeretnel. Amugy en leszivas utan nem akartam tappenzen lenni, de annyira fajt a hasam, hogy fel sem tudtam allni.. Szoval lehet, hogy Te mennel dolgozni, de megsem tudsz majd. Barmi lehet.
A 4 sejtecske azert jo, mert mind ugyes!! :) majd meglatod! Holnap hivod oket?
sziasztok
táppénzen vagyok, köhögök, rossz a közérzetem
csütörtökön lesz a nyaki nyirokcsomó és a pajzsmirigy göb biopszia, de előtte még holnap el kell mennem gégészetre.
lehet nem is tudom kezdeni a programot
meg félek most táppénz, januárban táppénz
szóval nem hiszem h bele vágok mert félek
mit tegyek akkor már arra a pár napra maradjak táppénzen míg nem megyek leszívásra?
nem tudom, de totál parázok, és minden vágyam a lombik, de a melóhelyen se szórakozgathatok velük, a kollegákkal, mondjuk ők tudják mire készülök
tanács lányok?
Mert aztán Ő alapból egy totál nyugis baba, és most sem attól zombulok hogy fél éjjel ugrabugrált :D
:) hat biztos nem szereti ha meregetik :)
nem feltétlenül....dokija válogatja. Sokan ha nem kérdezel rá nem mondanak semmit sem.
Én csütörtökön megyek doktorunkhoz, kíváncsi vagyok mekkorát nőttünk :) haaa... le tudja mérni normálisan, mert mindig jár mindene
Ugy nezett ki, mint ekg vonal, egyenes es cikcakkos, de lehet nem is azt nezte vagy nemtom, vagy rosszul lattam. Mondani nem mondott semmit:( biztos mondta volna ha az...
én is azt szedem, az jó :)
de ekg-s dolgot láttál?? mert ha ment a vonal ahogy kell, akkor van szívhang.
Sajna nincs rajta semmi, csak az, hogy crl: 0,65cm. Ennyi es ez elegge aggaszt. Ezert akartam ma menni Dokikoz, de csak holnapra irtak be. Meg felirt valami magnezium citri vmi, nagy marha kapszulakat 3x2-t.
a papírra nem írta rá hogy élő embrió vagy szívműködés detektálható?
Aha, koszi, hogy megnezted. Tegnap is lattam vmit, de az akkor biztos nem az volt, mert ugy nezett ki mint ekg vonal:) vagy radio hullamok:) de letehtseges, hogy teljesen mas vmit nezett a doki...bar meg hang is volt, de csak olyan zugas ami biztos nem az.
Nekem 6+4-kor volt szívhang, most kerestem vissza. Az hogy látszik e az függ a géptől, a megtapadás helyétől. Elvileg egy villogó kis vonalat fogsz még egyenlőre látni
23-ra, gondolom akkor mar kell lennie szivhangnak. Megyek holnap, hogy lassam ott van es kapaszkodik. Tegnap azt mondta a doki, hogy normalisnak nez ki a petezsak, es hogy crl: 0,65 cm. De eleg sokaig nezegetett amivel a fraszt hozta ram, es nem mondott semmi mast. En mar azt hittem ilyenkor kene lennie szivhangnak. Amugy az latszik?
Ha jól értelmezem, akkor most szombaton töltötted be a 6. hetet, és ma 6+3 vagy. Az uh szerintivel ne számolj, mert amíg pici akár 1 héttel is elmérhetik, nem olyan nehéz amíg 6-7 mm-ről van szó. Amikor majd genetikára mész, akkor is a lombik szerinti korral kell számolnod, mert attól hogy hosszabb a baba még nem idősebb. Elvileg lassan kell hogy legyen szívhang. Doktorunk mikor hívott vissza uh-ra??
Nov. 2-a szombat volt az utso 1. Napja, 14-n leszivas es 19-n transZfer. Vagyis a 19. + 2 nap az 21-e szombat amivel betoltottem a ciklusom 3. Hetet. Mult heti uh-n 5 het 3. napos , ma 6 het 3. Napos vagyok. Vagy nem? Es a szivhang mikortol eszlelheto?
Ezt ki mondta neked?? Hivatalosan a visszaülti után 2 nappal töltötted be a 3. Hetedet, e szerint számolj mert bárki bármit mond uh-n,mindig ez a hétfordulód. Az első uh amikor szikhólyag van az már a betöltött 5. hét után van, és rá 1 hétre nézik a szívhangot.
Csak holnapra irtak be uh-ra. En most akkor hany hetes vagyok? Mikortol szamitjuk? Mert kicsit most megzavart a holgy a teloba, hogy transzfertol szamitott 6. Het kell szivhanghoz. De en ma vagyok a transzfertol 4. Heten. Akkor meg hetekig nem is lehet szivhangot eszlelni?
Köszi Csajok a DRUKKOKAT!4SEJTEcském lett, ami kicsit elszomorít, többre számítottam... :( Most bennük van reménységünk! ha minden jól megy, csütörtökön lesz a beülti. (kicsit meg is lepődtem, h. 4 naposan)
Cebuczo, pihi-pihi-pihi! Vigyázz a Kicsikétekre!!!
Pieta, belevágtok?
Sziasztok! Kiakadtam! 3. napi vérvétel, s fele érték nincs reagenshiány miatt! Eddig csak a prolaktinnal jártam így, de most így szinte használhatatlan a vérvétel. S így hogy tervezze az ember a beültetést? Mert ugye nincs garancia arra, hogy ha megyek a 21. napira, akkor lesz reagens. Meg ugye bizonyos hormonok ciklusfüggők, nem mindegy mikor nézik.
Oo! Na ha ezt tudom...en meg nem mertem zavarni. Bar most mar emlekszem, hogy hetfot mondtal maganrendelesre. Holnap reggel hivom a kozpontot, hatha megvizsgal, es megnyugatat, hogy minden rendben. Remelem addigra elall a verzes is!
hívhattad volna, mert pont bent volt magánrendelésen ma...
Nem hivtam, csak beszaladtunk a szuleszet ugyeletre. Holnap reggel majd hivom a kozpontot.
oké jövök remélem hamarosan untatni téged
a teafaolajat meg holnap megnézem a gyógynövényesben, úgyis megyek dokihoz, de antibio kizárva, azt nem szedem be hiába is kéri
További ajánlott fórumok: