Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Igen 246-os hcg-vel sikerült, de én et+11. nap voltam. Az aznapi átlag 95.
Persze, azért bízni kell!!!! +++++++!
nekem is volt minden verzióból jó pár....de hit nélkül nem megy
Én is a végsőkig hittem:(
Mindenhol más tartományt használnak, pl ahol lakom kórházban a 200-s hcg-vel már simán lehetsz ikerterhes is, és ha jól emlékszem Pixinek is hasonlóval van most 2 babája, míg nyáron pl 2000-s érték volt az ikreseknek...én nem mondom hogy ez 1000% hogy így van....de amíg uh-n a doki nem mondja azt hogy ennyi, vagy nincs vérzés...hinni kell!!
Nem tudom, mik a tartományok. Nekem 157,58-as értéknél is azt mondták, hogy inkább nem, mint igen. Sajnos igazuk lett, nem sikerült.
Szerintem se add még fel, most megint tuti más rendszerrel számolnak mint amikor én voltam... Amikor Pixi volt múltkor, már nála is más volt a tartomány mint nálunk...szóval még bízzunk.
hát a teszt halványkán de pozi
tovább az ultro, fél ovitrelle vasárnap, szerdán 9 uh
azt mondta az asszisztens csaj, h nem sok de volt már rá példa hogy alacsony hcg-ből terhesség lett
apa kisírta magát
ő fel akarja adni.... no comment
igen sept nincs igazság a földön.
Nem tudom,valami biztos van a levegöbe.amikor én voltam lesziváson 3 voltunk,de utobb kiderült csak nálunk indultak be a sejtecskék.visszaültinél volt egy csajszi,lesziváson voltak.délelött beszéltem vele,náluk sem indultak el a sejtek.Nemigaz hogy senkinek nem sikerül.Nincs igazság a földön:((((((( Bezzeg aki nem akar annak meg jön.
Jaj Gabi a szivem szakad meg:((( annyira sajnálom:(( ha ráérsz gyere át valamelyik nap.
Nagyon sajnálom drága :((
Édesem!! Tiszta szívből sajnálom!!!! :(( Ölellek!!
Gyere mááár! Nagyon várunk!!!
én fél körül szoktam, addig már csak 11 perc :) Szorítok !!!!!!!!!!
itthon vagyunk
13/30-14 között telefonálunk a központba
idegeim tropák, minden membránomban remegek
Mano-Gabi.már nagyon izgulok,talán jobban mint Te.azonal irj ha tudsz valamit.
Nagyon drukkolok!! Várlak a hírekkel :)
Indulunk....
minden sejtemben remegek.
Köszönöm ezt a sok drukkot, a szeretetet.
Éjszaka felemás volt aludtam is, meg fenn is voltam.
Jövök majd esete.
S Z O R Í T S A T O K T O V Á B B R A I S !!!!
Nagy ölelés nektek :)
<3
Sok pihi, sok ivás és beszélgess a pindurkákkal és minden rendben lesz :)
Helyes!! :D A sok folyadék jó dolog, kell is!
Hihi, én is erre céloztam! :D
Én is remélem!
Nyugi, lesz még pár álmatlan éjszakád!! :D
együtt tologatjuk a babakocsit bizony, meg Era paksi barátnőmmel
vigyázunk, lehet autópályán megyünk, a reggeli helyzettől függ
amúgy a 10 napos matrica pont jó is, mert akkor a jövő heti uh-ra is tudunk pályán menni ;)
Vigyázzatok holnap az uton,kitudja milyen idö lessz arra.és várunk nagyon a jó hirekkel.Tudod,megbeszéltük együtt tologatjuk majd a kicsiket:)
Szia.Feküdtem egész nap,meg pisilni jártam állandóan.napi 3 liter lemegy.fájni már nem nagyon fáj,most inkább olyan lufinak érzem magam.Hát folyton az a kép van elöttem amit a biologus nö mutatott a sejtecskéinkröl,megbeszéltem velük hogy szépen maradjanak bent legalább 9 hónapig.
jajj sírok......
szeretlek benneteket csajok, legjobb dolog ami történhetett velem, hogy megismertelek benneteket
cuppp
<3
Nyugi, később is így lesz, a mai napig nem tudok aludni utazás előtti éjjel normálisan.
De tudd lélekben mind veletek vagyunk, és szorítunk nektek ezerrel !!!!!!!!!!!!!!! <3
További ajánlott fórumok: