Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
köszönöm
remélem legboldogabb napom lesz a holnapi és szuper híreket fogok kapni!
sokat nem fogok aludni, már most ideg vok, de probálom csitítani magam.
Mano-Gabi!! Nagyon-nagyon drukkolok holnapra, h. a lehető legjobb híreket kapd!! Gyere majd!!
sept, hogy telt az első nap a babóval? Pocid??
szia örülök. mi is Kovács doktorhoz járunk, jó fej, én megbízom benne 100%ig. jó kezekben vagytok.
Sziasztok csajok!Ma voltunk az első konzultáción Kovács dokinál!Nagyon kedves aranyos volt!Kell még 3-ik napi hormon+vírus!Méh tükrözés!És ha minden okés márciusban kezdhetünk!!!Nagyon boldog vagyok!Remélem minden rendben lesz
Nekem áprilisban pont határeset volt. Kaptam meforalt, meg diétázom azóta is...na jó néha most már becsúszik egy kis ez/az , de a cukorterhelésem tökéletes volt :) mondjuk 10kg felcsúszott most, de majd lemegy....valamikor.
Hát bízok benne, hogy nálam is lesz megoldás. Bár nálam a pajzsmirigy most 0,95, inkább az vércukrom és az inzulinom a problémás, a reggeli magas. És addig nem akar lombikra engedni, amíg ez nem rendeződik. Én pedig hallgatok rá, és a gyógyszerek mellett próbálok diétázni.De nagyon nehéz!
pedig már aludtam, de még mindig álmos vagyok, annyit ásítozok hogy lassan kiakad az állkapcsom
megyek majd házidokkerhoz útiköltségpapírért
Én nem is tudtam sokáig hogy ez bezavarhat, másik fórumon szóltak a csajok, és a leleteimet visszanézve feltűnt hogy 2.7-től felfele mindig vetéléssel végződött a terhesség, az utolsó eredményem meg 3.7 lett. Elmentem endos dokihoz, és megbeszéltük hogy tegyünk 1 próbát...hátha, és a következő beültetésem sikeres lett. Nem jelentem ki 100%-ra hogy ezért sikerült, mert lehet hogy a progi gondom amit most szurival orvosoltunk az is segített, de a lényeg hogy 8-9 lombikos vetélés után, most tényleg sikerült
Igen, nekem is a nődokik azt mondták, hogy jó, de a biztonság kedvéért elmentem endos-hoz, szerinte a teherbeeséshez nem jó. Amikor rákérdeztem, hogy akkor ez most hogy van? A válasz az volt, hogy a nőgyógyászok tankönyve alapján tényleg jó,csak az ő szempontjából nem.
Hogy állsz azzal a fránya pirossal?
hallo.irtam sms-t.jól vagy?
Igy nekunk sem momdta, csak annyit mondott, hogy mindketto tartomanyon belul van, ugyhogy jo, es akkor is volt 4 mm koztuk a meres szerint. Csak en vontam le azt a kovetkeztetest, hogy akkor ez igy normalis, de tartom is magam hozza! :)
Ez a pajzsmirigy most még elég relatív dolog sajna. Van olyan doki aki ha tartományon belül van nem foglalkozik vele, van aki 2,5-nél már gyógyszert ad .
Ha már valakinek több vetélése volt, érdemes felkeresnie 1 endos dokit. szerintem.....
csak egy kérdés
ha a pajzsmiriggyel lenne gond azt már mondta volna a Kálmán doki Pécsen, gondolom a hormonokból látta volna.
Én stimu alatt Eucreast szedtem, majd a siker után visszaállított Meforálra az endós doki.
Én csak a stimu után kaptam, mert akkor derült ki hogy nem jók az eredményeim. De szerintem lehet mellette, bár kérdezz rá inkább..
Tegnap voltam az endokrinológusnál. Még mindig nem ajánlja, hogy elkezdjük a lombikot. Igaz, hogy én is csak február végén kezdeném a munkám miatt. De most 2 hónap múlva kell újra mennem, így még többet csúszunk. Azt elfelejtettem megkérdezni tőle, hogy lehet-e a stimulációt kezdeni úgy, hogy közben szedem a letroxot, a meforalt és a merkformint. Járt valamelyikőtök ilyen cipőben?
Stramm kis babóitok vannak, de tényleg az lenne a legjobb, ha elmúlna!! Rutascorbint nem ajánlottak? meg magnéziumot?
Nem! V. ezek szerint elfelejtette mondani, hogy ekkora méretkülönbség nem gáz...
Ja :) de a doki is ezt mondta nem?
De azert nem normalis, es barmikor elojon megyek az ugyeletre, vagy most mar felhivom a dokit. Nem tudok megnyugodni. Míg igy sem, hogy lattam ma oket, de a verzes maradt. :( tiszta elmebaj ez. Hat elvileg majd elmulik. De bar mulna. Nem erdekel ha nem tudok enni, ha egesz nap hanyok, ha folyik a nyalam, csak ne verezzek! Es ne gorcsoljek! Sajna meg mindig vannak gorcsok is.
Mármint a méretkülönbségeket illetően nyugodtam meg!
Akkor megnyugodtam!!
Mit szedsz a vérzés csillapítás ellen? Azért ez nem megnyugtató, hiába fordul elő...
Ti már közel jártok a 12. héthez, úh. remélhetőleg legkésőbb akkor megszűnik!
Ez jo hir! A babak kozott nekunk most is van 4mm kulonbseg, de mikor melyik javara, illetve voltak mar fej-fej mellett is. Amugy sem pontos a meres, meg kicsik a babak. A verzes az nekem megint visszajott, meg emiatt is jartunk hetente ugyeletre vagy a meddosegibe. Ma is emiatt voltunk, csak fel 8-ra kellett menni. Nekem azt mondja mindig a Doki, hogy elofordul, ikreknel plane, majd elmulik. Hat remelem, de en sem vagyok nyugodt.
Hűűű, de befenyítetted!! :D Sztem jó gyerek lesz! :)
Sept, csak pozitívan!!
igen,remélem addigra már nagyobbak lesznek.és lesznek.most nagyon bizom benne.
a következő uh-d 3 hét múlva lesz, és megint láthatod őket :)
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön, és jól érezzék magukat bent a babócák!
Na ez az érzés kísérjen utatokon, és akkor minden rendben lesz! :)
Nekem annyit mondott a doki,hogy mivel golya nincs ezért most ö hozza a gyerekeket.nekem az volt hihetetlen amikor láttam öket monitoron,utánna meg a doki megmutatta amikor már bent voltak.Tényleg jó érzés:)
További ajánlott fórumok: