Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Izgulok érted, meg persze bocisnak és Katyusenkának is drukkolok, hogy a picúrok elfoglalják a pihe-puha ágyikójukat :)
Pihizzetek sokat (helyettem is ;) )!
Nem gondolok semmit, mármint azt gondolom, hogy sajnos ez most nem sikerült nekünk :( Már FET+8 napon vagyok, és olyan extra halvány a csík a 10-es teszten, hogy az még gondolom a szombati Ovitrelle eredménye, ha baba lenne már erősebbnek kellene lenni.
benn van az első prolutex, olcsóbb 1500ft tal mint pécsi pannon patikában ami ott van kpnál.
az is pénz nem de?
Tegnap volt BAján Buda László pécsi pszichológusnak egy előadása, hgoy Mit üzen a tested? Nemrég megjelent ilyen címmel a könyve is. Hát valami tünemény egy hapsi! Rég nevettem orvosnak ennyit. Az előadáson érdekes dolgok hangzottak el, mondjuk a lényeg az volt, hgoy amit gondolsz és érzel a sejtjeid átveszik, és jönnek a betegségek. Ergo, ha valakinek nehezen jön a baba, annak a gondolkodás módján kell módosítania (bár már hallottunk ilyenről). Mert az emberi szervezet igenis csodákra képes!Mi tehetünk róla ha megbetegszünk és azért is, hogy meggyógyuljunk. :)
Pihizzél, és simogasd a pocód. Jót tesz a babócádnak! :) Kíváncsi leszek, hogy mit fogsz mondani a Porultexről...
halihó
remélem bocis jobban van, kúráld magad!
katyusenka? mizu? egyedül? mit csinálsz? fekszel, tv, olvasás, net, zene hallgatás?
én az ágyban hason netezek
a férjem Pakson van, majd délután dolga van Szekszárdon, hétfőig itthon van.
anyu tegnap főzött csak meg kell melegíteni
nehezen megy a fekvés, de azért kicsit mocorgok is lakáson belül
apa ma hozza a szurikat, a prolutexet. az is szúrom, kész vagyon :(
az idő ramaty, talán a szél nem fúj annyira mint tegnap.
szép napot csajok!
Ildike? mizujs? mit gondolsz?
Én megnéztem a Supradyn multivitamin drazsét. Ugyanaz gyártja mint aki az Elevitet. Ebben nincs jód. Én majd júliusban megyek csak kontrollra. Ha te addig megtudsz valamit arra kíváncsi leszek.
Nem hallottam :( és akkor mire váltsunk majd át?26-án megyek kontrolla ha nem felejtem el, rákérdezek nála.
Nekem is sikerült egy hangszálgyulladást köhögéssel összeszednem. Én is teázom meg negrot szopogatok. Remélem nekem sem ezen múlik a második inszemináció. Amíg nincs láz, addig nem kell aggódni.
Köszönöm a válaszod. Nem is tudtam, hogy a Nagy Zsuzsannának van tb rendelése is. Pár ismerősöm jár hozzá magánba, majd mondom nekik. Tudom, hogy csak az Elevitet szedhetjük, de én azt hallottam, hogy kivonják a forgalomból. Te nem hallottál ilyent?
Itt Pécsen is nagyon szar idő van :( olyan mintha november lenne, tegnap már befűtöttem.Így legalább tutira pihensz, nincs kedved sehova se menni.Látod van előnye is a rossz időnek :)
Sziasztok, tegnap én is visszakaptam a babáimat. Ami viszont rossz, hogy sikerült megfáznom, fáj a torkom meg köhögök, csak reménykedek, hogy nem ezen fog múlni.
Szóval, méz, citrom, gyömbér, hagyma, fokhagyma, tea, eszek-iszok mindent csak legyen hatása...
prolutex injekció hiánycikk a beszállítóknál, de holnapra nagy nehezen de meghozzák, Kováccsal beszéltem azt mondta holnap se késő még elkezdenem
pihizek
ettem müzlit tejjel, főttojást
mocsok egy idő van
felétek is?
puszi
A telószám úgy jön fel, ha rákattintasz a kórház nevére :)
II. számú Belgyógyászati Klinika és Nephrológiai Centrum-ban ( 400-assal szemben van )rendel hétfőként.Ezen a linken van telefonszám:
[link]
Szia.Én csak azt tudtam hogy csak magánba rendel.de jó,tudnál valami elérhetöséget adni?
Ne izgulj!Sikerülni fog!Drukkolok neked :)
A Nagy Zsuzsának van tb-s rendelése is, én oda járok nem magánba.A vérvételt is ott intézem.Csak elsőre hozzá is nagyon sokat kell várni :( 1-2 hónap.
Azért akkor jó sok út ide nektek. Én is kb. 3 hónapja iszom az Infolicot. Akkor lassan lehet neked is szorítani. Megyek most aludni, leragad már a szemem.Jó éjt mindenkinek!
Mi faddrol járunk /oda-vissza 150km/ Igen Miis Kovács dokihoz járunk.Nem,a méhen kivüli után volt még 2 inszemem.és most készülünk a 2.lombikra.Inofolicot énis iszom már 3 hónapja.melette e,c,d vitaminok.
Mi itt lakunk Pécsen. Az Elevit mellé kétszer iszom naponta az Inofolicot. Férjem 33, én 30 vagyok. Bizakodom én is a sikerben. Ti honnan jártok? Szintén Kovács doki? A méhen kívüli miatt ugye lombik lehet csak?
Hát akkor nagyon drukkolok,hogy sikerüljön:)És egyébként Ti honnét jártok?szedsz valami vitaminokat az eleviten kivül?Hány évesek vagytok?Igen nagyon ugy tünik,hogy egy a cipönk:))
Teljesen egy cipőben járunk. Nekem a szélessége miatt nem merték műteni hiszteroval. Maradt a hasi nagyműtét. Fél évig nem is próbálkozhattunk utána. Múlt pénteken volt az inszem. Most a hosszú várakozás van. Ja és a páomnál minden ok.
Méhsövényem nekem is volt 2.5 éve mütöttek vele,de nekem hiszteroval sikerült kiirtani,igaz 4x mütöttek vele,mert mindig megmaradt egy kicsi.rá 3 honapra az elsö inszem sikerült,csak sajnos méhenkivüli lett.akkor ha jol értem most volt az inszemed?
Igen van más is. Volt egy széles méhsövényem, amit nagy alhasi műtéttel rendbe raktak. Utána majdnem egy évig nem sikerült a baba. Így a Kovács doktor első körben ovuláció indukciót csinált 3 hónapig. Ezek nem sikerültek, így jött az inszemináció. Ebből is a 2.beavatkozás volt már. Még kb. 11 van a tesztig.
Megkérdzhetem mi okbol kell a Meddöségibe járnotok?a pajzsmirigyeden kivül van más is?
Nekem a gyógyszertárban mondták, hogy hiánycikk és termékcsere lesz. Gyorsan szereztem még egy 100 db-os adagot. Jó lenne, ha mégsem szűnne meg az Elevit. Nekem is drága a magán endokrinológia.
Nekem a napi adagom 87.5mg.Énis halottam a Nagy Zsuzsannárol,de nekem az drága,még arra is kiadni a pénzt.tudom magam is kezelni igy hogy nézetem a tsh-m sürübben.pláne most stimu elött.Eddig még nem halottam,hogy kivonják.általában az alulmüködöknek nem jó a +jod bevitel.
Ja és Letrox 50 mg szedek én is.
Én szintén a Mezősi dr-nőhöz járok. Emberileg szerintem elég normális, de alig lehet hozzá időpontot kérni. A Nagy Zsuzsannáról hallottam még, de egy látogatás nála 15000 Ft. Ki bírja azt anyagilag? Én is Elevitet szedek, de azt hallottam, hogy kivonják a forgalomból, mert jódos változata lesz csak. Én pont a jódot nem szedhetem a gyulladás miatt.
További ajánlott fórumok: