Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Na,lányok!Épp most teszteltem!Olyan halványan pozitív,hogy az már negatív!Ma van a házassági évfordulónk gondoltam meglepem apát mire haza jön melóból,de hát így!Pfff...Hétfőn megyek vv-re,hogy minél előbb derüljön ki,legalább tudom mire számítsak!
Sziasztok Csajok!Nálam is még minden rendben igaz hogy hétfő óta az volt a hetedik napom a beültetés után görcsölgetek de minden redben va velem már várom a hétfőt hogy jó legyen a hcg-m . szorítok nektek!
Drukkolok Neked, hogy szép hcg értéked legyen!
Én is szoktam neki írni, ma is pont írtam!Majd ti is így fogtok járni 2 babóca a pociban, épen,egészségesen megszületve!!
Majdnem duplája a max. referenciaértéknek. Régebben is előfordult 1-2x, hogy picit magasabb volt, de a kontrollnál mindig rendben volt az érték. Valószínűleg a stimu kevert be, de a következőig a gyógyszer szépen leviszi.
Húúú, de mosolyognék, ha a hcg-d pont jó lenne. :)
Drukkolás rám fér, mert már a laparral álmodok.
De jóóó, akkor március-áprilisban már babázhatsz!;) Nagyon magas volt a prolaktinod? Előtte rendben volt? Nem mondta a dokid, hogy mitől emelkedett meg?
Én is. Tegnap sms-eztem a 46 éves, sikeres első lombikos társunkkal. Csütörtökön mennek genetikai uh-ra, mindkét baba jól van!
Örülök hogy kezdhettek:-)
Sziasztok! Tegnap megvolt a konzultáció, következő ciklusban indul a stimuláció. Gonapeptyl+ Pergoveris rövid protokoll lesz. Szerencsére jó lett a cukor-, inzulinterhelésem, még egy lehetséges ok kipipálva. A prolaktinom viszont magas, arra kaptam Bromocriptin-t. Ildike83, még bármi lehet, a vérvétel a döntő, de jó vásárolgatást holnapra!
Elmegyek, de csak mert vásárolgatni akarunk, és legalább kirándulunk egyet ebben a jó időben :)
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a vizsgálatokon!!!
Azért elmész vvt-re? Még nem tudom, sok minden függvénye. Jövő héten lesz meg az imm eredménye, aztán meg lapar, utána genetika.
Aranyos vagy, de sajnos tuti nem sikerült. Na de majd legközelebb :) Te már tudod, hogy kb. mikor mentek a kis eszkimókért?
Ildike! Gondolok rád holnap!!! :)
hát lehet az a hőhullám az jóóóót jelent! olvastam sokaknak egyik siker tünetként
menjél csak hőlégballonos hétvégézni, én is megyek ide-oda de nem cipekedek.
Szia Mano-Gabi!Bocsi kicsit eltűntem az éterben! :)
Már 3 éjszakát nem aludtam,állandóan ver a víz,főleg ha hasra fordulok,de napközben tök jól elvagyok,nincs semmi bajom és nem is érzek semmit,de nem is kell!Én is amennyit tudok kint vagyok az udvaron szívom magamba a D-vitamint én már márciusba kiültettem a muskátlikat most gyönyörködök bennük,bár ma nagyon mérges lettem mert Apa focizott a kutyával és az ablakba landolt a labda,letörtek több bimbós ágat!Apa sokat segít itthon,nem kell szinte semmit csinálnom!Most lesz hőlégballonos hétvége itt Harkányban,péntek vagy szombat lehet kimerészkedek egy kis séta nem árt!Vigyázz magadra,Pusza :)
tessék hinni,rendben lesz minden, a jóidő meghozza a babasásodási hullámot, tudom :)
nekem is görcsölget a pocim, de próbálok nem agyalni rajta.
csinálom a dolgom, nem pörgök de nem is fekszek egész nap, remélem rendeben van odabenn minden
Szia mkj21! Hétfőn megyek vérvételre, megpróbálok sokat piheni és nem bevonzani a rosszat köszönöm szépen hogy írtál jól esik!Köszi
Ne aggódj, próbálj pihenni! Minden rendben lesz. Jövő héten mész vérvételre?
Sziasztok!Látom nálatok minden rendben van ennek örülök! Nekem viszont sajnos tegnap óta nagyon görcsöl a hasam nem tudom hogy ez jó vagy rossz! De még nem menstruálok és remélem nem is fogok és minden rendben lesz!Szorítok mindenkinek csajok
Ejha, akkor igazán mozgalamas hónapod lesz. Egyszer én is csináltam hasonlóan durva dokis kört tavaly februárban. A fogorvos nekem sem ártana.
Vasárnap vagy hétfőn fogok tesztelni. Remélem pozitívat. Nem figyelgetem magam, a múlt hónapban mindent pozitív jelnek vettem és csalódtam. Most talán ezért is csak úgy röpül az idő. Tehát kérhető a cukorterhelés a központban. Ezt azért jó tudni
halihó
csodás napsütéses nap van ma, kinn feküdtem a napágyban, most tv-t nézek
délelőtt voltam házidokkernál, beadtam a pécsi papírt, holnap be megyek megint mert orvosi alkalmasságit csináltatok a jogsi hosszabbításhoz.
főztem is, gyors és fincsi rakott krumplit:)
amúgy a pocim fáj a szuriktól, de semmilyen más tünetem nincs, félek de bízakodok.
sept merre vagy?
katyusenka? bocis? adjatok hírt magatokról!
Jaj, a fogorvost majdnem kifelejtettem.
Az tuti, hogy mindig viszem majd a telót a wc-re. A cukorterhelést én kértem. Eddig még nem volt, egyébként is ez a hónap erre van szánva. Hisztero, pszichológus, vérvétel, terhelés. Kívánom, hogy sikerüljön az inszem! Mikor derül ki?
Mkj: ez a kilincs dolog vicces és egyben ijesztő is. Még jó, hogy nálad volt a mobil. A cukorterhelést azt magad kérted, vagy doki javasolta? Gondolkodom én is ha nem sikerülne a 2.inszem (de bízom benne, hogy sikerült)akkor én is megcsináltatnám.
Majd csak lesz már pozitívum mindenkinél,ezt kívánom!Remélem a következő stimunál sem lesz gond, hogy bírni fogjuk, te is, én is!
Nekem is megkeverte a ciklusomat a stimu. Ma vagyok 25. nap, de szerintem még nem volt peteérésem. Holnap meglátjuk, mit mond a doki.
Sziasztok! Megvolt a terhelés, holnap konzultáció. Addigra készen lesz az eredmény. Vigyázzatok a központban a wc-n, mert lejár a kilincs. Én szerencsésen bent ragadtam, úgy kellett kitelefonálnom, hogy szabadítsanak ki! :-))) Nagyon röhögtem.
Én is örülök hogy veletek is minden ok!!
További ajánlott fórumok: