Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Igen, ketten is tanakodtak rajta amikor telefonáltam, és erre jutottak.
Nincs több fagyibabánk, majd július végén kezdjük a stimut, addig meg rákészülök :)
Köszönöm lányok az együttérzést, aranyosak vagytok! Mondjuk azt hittem jobban le fog törni, ha nem sikerül, de szerencsére nem így lett. A következő biztos sikerülni fog :)
De biztos, hogy az "csak" az Ovitrelle?
Nincs is több fagyibabócátok?
Sajnáááálom! :(
Sziasztok, sajnálom Ildike a negatív hcg eredményt.
Sept szerintem az lh magas, az fsh meg igazából olvasmányaim szerint azt jelzi, hogy mennyire vagy jól stimulálható, 10-ig jól stimulálhatót jelent. Egy régi nődokim szerint az a jó, ha az lh-fsh arány 1 körül van, mert akkor van peteérés. Neked ez most 1,45. Nekem volt 2 körül és az ultrahang igazolta a peteérést.
Szurkolok a mostanában tesztelőnek. Én majd vasárnap tesztelek, de izgulok mert a héten hangszálgyulladásom volt. Remélem ez nem befolyásol semmit.
Katyusenka nyugi! Ez egy igencsak biztató teszt, annak idején Alinával nekem halványabb volt a 8. napon!
Bocis korai még a teszt, kitartás (bár könnyű mondani)!
Tegnap voltam vérvételen, ma lesz eredmény, de az esélytelenek nyugalmával várom...
Kati na most fejezd be, érezd magad seggbe rugva. ne gondolj ilyenekre és ez a teszt határozottan bíztató! hajrá
tessék optimistának lenni, nem így ismertelek meg, na! szedd össze magad irgum-burgum
amúgy szuper ez a jó idő
tegnap és tegnapelőtt apa is itthon volt, annyit nem h kedden éjszakás volt, szuper a kapcsink, a kis ügyeském csinált a teraszra kerítést, meg szunyóghálót készít az ajtóra éppen. ma és holnap dolgozik, szombaton éjszakás de azért mégis itthon van. old meg magad...az olcsóbb
ma főzök chilisbabot
délután beugrok a prolutexért Paksra, öcsémékez és az ikres barátnémhoz. jó lesz. a gyerekeket nem emelgetem csak gyönyörködök bennük, már 2 hónaposak voltak tegnap, kis vattacukrok :D
szia sept már hiányoltalak
én görcsölgetek, szurkálgatok, de semmi extra tünet, de nem is figyelem, megfogadtam h nem
remélem jó lesz a vv eredményed
holnap átugrok ha gondolod....van jogsim:)
katyusenka bassszuuussss csak hergeled magad, korai volt még szerintem is nagyon korai, jajj te csaj! ölellek és tartsunk ki!!
én sztem szerdán megyek vvre.
prolutex szuri helye brutálul fáj
irhatok valamit még amire tanácsot várok?
na a nagywczés nehezen megy mert a végtermék alig jön ki és be is vérzik akkor a fencim, bocsi....de lehet ettől a sok gyogyitól van ez, de fájdalmas és aggaszt.
A halvány teszt nem olyan rossz ám :) Én bízom benne, hogy pár nap múlva már erősebb lesz a 2. csíkod!
Boldog házassági évfordulót!!!
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?