Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Gizuska,
Tegnap voltam a helyi Synlabban ugye az IR miatt terhelésen, és ha már ott voltam, kértem HCG tesztet is (ciklus végén vagyok, gondoltam hátha). Sajnos nekem negatív lett, de még aznap késő este megjött az eredmény. 2500 Ft, szerintem ennyit megér. Drukkolok!
Újratervezés van...
Ma a helyi Sztk-ban nincs Hcg-hez tesztanyag...holnap elmegyek a Synlab-ba a szomszéd városba, aztán majd meglátjuk...este vagy másnap van eredmény. Van még egy Ovitrelle-m, amit eddig hetente 1* 0,5 ampullát kellett szúrnom. Azzal most mi legyen??
Amúgy az jár a fejemben, hogy lehet most az egyik babó távozik, attól a másik még kapaszkodhat. Persze ez lehet önámítás...
Erről egy interjúban Czeizel professzor beszélt, hogy a terhesség elején nagy harc dúl a petefészek és a hypothalamus között és elég gyakran előfordul, hogy rámenstruál még egyet a nő.
Állítólag későbbi beágyazódás esetén gyakori.
És a későbbi beágyazódás pedig nem ritka lombiknál.
Az egyik lány rendesen menstruált. Úgy derült ki, hogy mégis terhes, hogy pár héttel később bekerült a kórházba ételmérgezéses tünetekkel. Aztán ott gratuláltak neki, mint kismamának. De ugye a hülye kaális orvos abbahagyatott vele mindent, kontroll vérvétel nélkül. Egyébként mindkét eset, amit én premier planból asszisztáltam végig, a Kaáliban történt. És mindkétszer az orvos letolta magáról a felelősséget.
Ezzel szemben meg amikor nekem nem emelkedett tavasszal a HCG normális ütemben, akkor sem engedték abbahagyni a gyógyszereket, hanem addig kellett szedtem, ameddig egyértelműen csökkenni nem kezdett. Ameddig van HCG és ameddig emelkedik, addig bármi lehet.
Tündérek vagytok,de ne sajnáljatok. Ma kisírom magam, holnap meg elmegyek dolgozni.
Nem megyek több vizsgálatra, ne lássak több orvost. Nekem ebből elég volt 3 év. Keresünk új élet célt,úgy látszik a Jó Istennek más a terve velünk.
Nektek továbbra is nagyon drukkolok!!! Puszi mindenkinek!
Nem akarok hiú reményeket ébreszteni Benned, de tudod, a naplómban is írtam két lányról is, akiknek ilyen alacsony volt a HCG, egyikük vérzett is, abbahagyattak velük mindent és közben ott volt a baba.
Itt Franciaországban, ha 5 fölött van a HCG, tilos abbahagyni a gyógyszereket, bármi van, akár vérzés, pár nap múlva vissza kell menni kontroll vérvételre.
Szia. Nemes Orsolyához járok. Nagyon lelkiismeretes. Nekem is IR-em van. Öt bátran ajánlom mert nem fogsz benne csalódni.
Itt megtalálod az elérhetöségeket.
Igen. Azért maga a petesejt is elvileg látható szabad szemem, az embriók még nagyobbak, szóval ott, idézőjelben, jóval vastagabb katéterrel csinálják.
Van aki azt sem érzi meg, van aki meg minden szartól begörcsöl, mint én. Nekem extrán hátrahajló méhem van, és a méhnyakam is görbe.
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?