Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Sziasztok!
Valakinek valami információja arról hogy a nem a központban tárolt fagyibabákat beültetik e?
Tesó projektet kezdenènk januárban de másik intèzmènybe jártunk
Szia! Köszönöm az érdeklődést, a műtét rendben volt, egy nagyon szimpatikus fiatal doki műtött (Császár doktor).
A méhtükrözésnél nem találtak semmi rendellenest szerencsére. Sajnos a jobb petevezeték nem átjárható, a bal viszont igen.
A héten kiszedik a varratokat, utána beszélek a medivel, hogy hogyan tovább :)
Sziasztok,
Akinek volt már hiszteroszkópia +laparoszkopiás műtétje. Ti mennyi idő után kezdtetek el újra edzeni?
Koszonom! Megyek dokihoz de csak a 7. heten, azt mondta elobb folosleges. Az meg kb egy bo het. Addig pedig marad az izgalom.
Evi anyuka: es amikor negativakat teszteltel akkor sikerult a baba? Utro befolyasolja a hcg kimutatasat a teszteken? Bocsi ha esetleg nem igy van. Remelem nem kerdezek nagy butasagot
Ha már egy hét eltelt, simán kitapintja a nőgyógyász a terhességet, és hüvelyi uh-on is látni. Én egy hét elteltével már mentem orvoshoz. Javaslom, menj el a nőgyógyászodhoz.
Én az utrogestantól nem teszteltem pozitívat, pedig használtam 3 ciklusban is, és csont negatív tesztjeim voltak.
Ne keseredj el. Csomó más ok lehet. Pl rosszabb volt a mai teszted minősége, hígabb pisi.
Bármi.
Vérvétel?
Hú, sajnálom, hogy légszomj is rádtört, az nagyon rossz lehetett.
Most már remélem nem izgulsz nagyon semmin.Én az iszonyat aggodalmaskodó üzenem, hogy ne izgulj.😊
Gratulálok a babához!💓
🙏🙏 Jó egészséget nektek!
Igen, én is ilyeneket olvastam a hcg és a hiperstimus tünetek kapcsán.Ezért kezdtem el izgulni, mivel a hasam éppen, hogy elkezdett apadni et után a 4.napon. Addig stimu alatt és beültetés után is úgy néztem ki, mint aki lenyelt egyben egy cipót. A köldököm is kidudorodott. 19 petesejtem lett most. De Tichy82 válasza megnyugtatott,hogy a tünetek enyhülése nem jelenti azt feltétlenül, hogy nem sikerült. Azaz, hogy amikor a hcg elkezd termelődni nem mindenkinél fokozza a tüneteket.Tehát még lehet baba.
Nem mintha óhajtanám egy percig is a hiperstimu okozta veszélyeket.Tonnaszám lapátolom a fehérjét, és rengeteg vizet iszom.
Sok sikert Neked is!
Nekem beültetés (FET) után három nappal repülnöm kellett. Ugye szó sem lehetett túlstimulálásról, meg semmi ilyesmiről nálam. Mégis a levegőben úgy felfújódott a hasam, hogy a gépen ki kellett gombolni a nadrágomat.
Viszont kaptam egy fél Ovitrellt az utazás reggelén még és az okozhatta.
A túlstimulálás akkor veszélyes igazán, ha létrejön a terhesség, mert a HCG bedurrantja még jobban. És ebben ugye, a fenti ábra alapján simán lehet valami.
Szia, nekem is nagy volt a hasam, pedig három sejtecském lett :-)
Még a beültetés után sem tudtam felvenni napokig a nadrágomat. A derekam is fájt, hánytam is (mondjuk az nálam könnyen megy bármitől amúgy is) Most vagyok ET+6. napon 5 napos babával. És nem merek tesztelni, mert félek, hogy nem azt fogom látni, amit szeretnék.
Sziasztok!
Tapasztaltatok már hasonlót? Elég nagy volt a hasam a beültetés után is még 3 nappal, mert sok petém lett.Most azonban (4.nap) mintha kezdene kisebb lenni.A mediben azt mondták, hogy ha megtapadnak az embriók, akkor lehet, hogy felerősödnek a tünetek.(Feszülő, nagy has, akár hányás, légszomj).Több helyen olvastam, hogyha megmaradnak, vagy erősödnek et után a hiperstimus tüntetek, akkor az azt jelenti, hogy megmaradtak a babók, ha nem akkot viszont nem.Mit gondoltok?Hőm 37,2, de ez lehet az utrótól is..
Göczéhez jár anyukám, de szülést már nem vállal. Várnagy úgy tudom vállal, de én nem hiszem, hogy nála maradnék. Egyelőre a Davincibe járok, így hogy évente 1-2x megyek belefér a költségvetésbe, de a terhes gondozást nem biztos hogy ott csinálnám végig.
De sajnos itt még nem tartunk :-)
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?