Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Igazatok van, csak az mondjuk érdekes, hogy miért nem a sikertelen lombikok előtt csinálják meg ezeket a vizsgálatokat?
Mkj! Legalább te gyere jó hírekkel! Igzulok!
Igaza van Rencsibinek, csináltasd meg minél előbb a vizsgálatokat, mert tényleg sok idő az eredmény. Ha másért nem, legalább tudd meg az okot. Van egy ismerősöm, akinél ha jól tudom az immunológiánál derült ki, hogy mi a gond, ami gyógyszerrel orvosolható. Addig meg hiába is próbálkoztak volna, mert ha meg is tapadt, utána nem táplálta az anyai szervezet a magzatot. Arról nem beszélve, hogy legalább megtudod, hogy egészséges vagy-e. Ha most én sem erőlködtem volna a laparral, még mindig nem tudnám, hogy van endom. Így már másként is gondolkodom. Ha elhanyagoltam volna, akár komoly problémák is lehettek volna. (Bár még ki tudja mi lesz... )
Ha még nem volt genetika,immunológia,akkor főleg nem szabad feladni!!! Lehet egyszerű... bàrmi,ami egy szem gyógyszerrel orvosolható! Ha kipihented magad,feltétlenül vàgj bele!!! Illetve én azt tanàcsolnàm,mielőbb,úgyis hónapok múlva lesznek eredmények,addigra màsképp làttok mindent!!!
Sajnàlom! :(
Újabb rossz hír,nem erre szàmítottunk!
Sajnálom,látom neked is kijutott a joból :(
volt már minden vizsgálatom,kivéve genetika ,immunologia.de nekem azt mondták hogy csak 2.sikertelen lombik után küldik az embereket genetikára,immunologiára.szóval minden rendben volt,most már a pajzsmirigyem is rendben van.biztos hogy kell lennie valaminek,mert már 2x jártunk igy hogy elindult,de megált.Egyenlöre orvost sem akarok látni,söt még az sem biztos hogy folytatjuk.majd a jövö eldönti.
Én is sajnálom:-( Most hogyan tovább?
Köszi, azt hittem kémiai terhességnek azt nevezik,mikor a szervezet megmagyaràzhatatlan okból termel hcgt,pedig nem is àllt fenn a terhesség,vagyis àlterhesség!
Szóval elindult,csak.... :(
Most nagyon nehéz,de gondolj arra,hogy màskor is voltàl màr lent,és ott minden rossznak làtszik,de mikor rendezőnek a dolgok,visszanézve màsképp làtod,màr nem is annyira sötèt!!! Kívànom,hogy mielőbb tudj pozitívan làtni!
"A felhők mögött mindig süt a nap."
Nagyon sajnálom, bszzsu! Hogyan tovább? Mit mondtak a központban?
Sajnálom! :(
Hanyadik próbálkozás volt?
Annyira sajnálom! Én is annyira hittem benne!!! ;(
De ne add fel kérlek, már csak azért is menj végig az úton.
Nem próbálnád meg kideríteni az okot? Sajnos az orvosok helyetted nem fognak ráállni a dologra, neked kell utána menni, érted/értetek. Genetika, immunológia, IR vizsgálat nálad volt? "Csak" a PM miatt lombikoztok egyáltalán? Ha igen, akkor valahogy ezt kellene "enyhíteni". Nézz utána diétáknak, alternatív kezeléseknek. DE NE ADD FEL AZ ÁLMOD. Persze hagyj időt magadnak, a gyásznak, és aztán talpra. Jóóóóóóóóóó????!!!
Sajnos nem sikerült.
27,41 volt a hcgm
:-(
Köszönöm lányok aranyosak vagytok.most besokaltam,ez sem sikerült,Mümuti sincs már.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Az az,hogy elindul és a teszt is mutatja,meg a vv is.csak uh-már nem látszik semmi,mert nem fejlödik tovább.
Nagyon sajnálom :( Kitartás, próbálj meg erős lenni, és ha úgy érzitek vágjatok bele megint. Kívánom, hogy minél előbb teljesüljön az álmod, és egészséges, szép babád szülessen! Nagy ölelést küldök!!!
Szomorú vagyok, hogy így alakult, nagyon sajnálom én is! Ha megtehetitek, utazzatok el a pároddal legalább pár napra! Biztos jót tenne egy kis környezetváltozás!
Erre nincsenek szavak,pedig én is hittem benne:-(De sept össze kell szedned magad,amit tudom könnyű leírnom,de nem tudunk máshogy segíteni.Ha majd egy kicsivel könnyebb lesz,tovább tudsz lépni.
Nagyon sajnàlom!!! :(
Nagyon sok erőt,pozitív energiàt,gyors felàllàst kívànok Neked!!! Azt hittem pedig,hogy ez most meg van... :(
Bocsi,mit jelent az hogy kémiai terhesség? Mi emelte a hcg szintet?
Nagyon sajnálom:((((Nem tudom most mit mondhatnék...
Kedves Sept, erre nem is tudom, hogy mit mondjak. Hittem benne, hogy a babák veletek maradnak. Fel a fejjel és ha túltetted magad a történteken, akkor újból vágjatok neki.
Sziasztok.Hát lányok,jól éreztem tegnap.nincs petezsák sem.valoszinü csak kémiai terhesség volt,vettek vért azért hcg-re.Több rosszat nem tudok elviselni,egyszerre sok.kivagyok.
Megvàratnak minket a lànyok a hírekkel! Annàl nagyobb lesz az öröm,reméljük! :)
Nagyon várom már, hogy megtudjam a mai eredményeket lányok! Remélem mindenki csupa jó hírrel jön :)
Mi nemsokára indulunk vv-re, de csak 21. nap lesz, semmi extra.
Köszönjük,és igen mi is át fogjuk élni,a vele járó problémákkal együtt,amit már mint kis család fogunk megoldani:-)
Valóban, én is gyakran tapasztalom, hogy csak azért meg minket, aki ugyanebben a cipőben jár. Amíg ki nem derültek a gondok, addig százszor megkaptam, hogy rágörcsölök. Bezzeg nagyot lesett mindenki, amikor kiderültek az okok.
Elhiszem...
De minden jó,ha a vége jó! Csodaszép a Picilàny! :) Egészséges legyen,az a lényeg!
Amikor kikerült a lányom az inkubátorból, és először magamhoz ölelhettem.....leírhatatlan érzés...bőgtem mint egy hülye, és minden ami előtte történt már nem is számított.
Kívánom hogy ti is átélhessétek ezt, mert ennél jobb érzés a világon nincs :)
ők is uh-ra? Most el kell mennem, de kb. 1,5 óra múlva visszajövök, addigra talán írnak.
mkj21,és a bszzsu mentek még ma.
További ajánlott fórumok: