Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Köszönöm ❤
Sajnalom ami Veletek történik.de talan igy h celzottan tudják kezelni a problemát hamar megoldódik és újból próbálkozhattok 😊szorítok 😊
Totkriszta: Nagyon szorítok hogy spontán még összejöjjön!!!! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Panna: nagyon sajnálom, de már látszik az alagút vége hisz kezelve lesztek! ☺ Nálunk is mindkettőnknek kellett szedni az antibiotikumot és no együttlét.
Szorítok nektek is hogy ez a kezelés meghozza a gyümölcsét! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Na csajok lombik lesz jesszus,most egy kicsit betojtam :)
antagonista protokollt kaptam szóval minden információt szívesen fogadok ezzel kapcsolatban.
azt mondta a doktorúr, hogy lehetne erőltetni még az inszemet,de 41 leszek nemsokára és ő nem akarna vármni mert elmegy az idő.
szóval izgulás van,ha megjön kb két hét múlva kezdhetünk is.bár én még azért bízom abban hogy ebben a hónapban sikerül spontán :)
Köszönöm!
Januárban indulnánk neki a tesó projektnek gondoltam addig csak puhatolózok itt is egy kicsit :)
Köszi csajok! 😘
Robertaa igen az utro miatt kell addig várni. Konkrétan nem magyarázták meg de azt mondták hogy 5 napot rá kell számolni. Gondolom sokaknál késöbb mutatkozik a pozitív teszt. Ha esetleg negatívat mutat a korai tesztelés, sokan abba hagyják az utrót és ha mégis baba van akkor meg vetélés lesz a vége. Nekem ez tűnik még logikusnak.
Szorítok :)
Amúgy nekem mindkét eddigi terhességem úgy derült ki hogy késett a menzeszem,semmi egyéb tünetem nem volt, az égvilágon semmi.szóval ha nincs semmi tünet az is lehet jó hír :)
Ha már a 27. napon vagy akkor miért kell várni vasárnapig? Az Ultrogestan miatt?
Szerintem a tünetek mindenkinél másképp jelentkeznek, ebből talán nem kell messzemenő következtetéseket levonni :)
Bízunk a sikerben!
Igen, pont ezért ismerős a helyzetetek. Mi a pajzsmirigyemmel küzdöttünk egy évig, aztán teherbeestem, vetélés lett belőle, aztán vártunk 3 hónapot ahogy javasolták és óriás reményekkel kezdtünk újra próbálkozni. 4 hónap telt el úgy hogy minden hónapnak úgy mentem neki, hogy tuti most, ez lesz az, biztosan sikerül és mindig zokogás lett a vége. Utána mentünk a spermavizsgálatra, teljesen gyanútlanul és kaptuk a gyomrost az eredménnyel. Szóval tudom mit érzel, de ahogy mondod....menni kell tovább!
Szilvi, te mikor tesztelhetsz?? Szorítás van ezerrel ;)
Köszi, aranyos vagy. Én is bízom benne, hogy gyógyszerrel rövid idő alatt ki lehet kezelni. Csak tényleg nagy pofon volt, mert az én dolgaimmal már több, mint egy éve foglalkozunk, először a peteérést kellett helyrerakni, aztán az átjárhatóságinál derült ki, hogy volt némi dugulás, aztán kiderült, hogy gyógyszert kell szednem a pajzsmirigyre, mostanra tűnt úgy, hogy én rendben leszek, erre jött ez. Nem baj, az élet ahányszor ad pofont, mi annyiszor fogunk felállni, és tovább küzdeni. Majd jelentkezem, ha megjön a többi lelet.
Kitartás nektek is Robertaa!
Nagyon átérzem a helyzetet, kísértetiesen hasonlít a mi sztorinkra. Amikor már úgy tűnt hogy minden kiegyenesedik, akkor jött egy újabb nagy pofon.
De nagyon remélem, hogy nektek is olyan gyorsan helyreáll a dolog, mint Szilviéknél. Én is nagyon bíztam benne hogy nálunk is gyulladás okozza, de sajnos nálunk nem volt emelkedett a fehérvérsejt. Én nagyon szorítok, hogy egy gyors antibiotikum kúra nálatok is megoldja a problémát.
Kitartás!! Majd írd a többi eredményt is!
Szeretettel üdvözlök itt is Mindenkit !
Donor igény esetleg ?
Köszi, aranyos vagy! :)
Nemeskéri Zoltán. Már idösebb, nekünk a természetgyógyász ajánlotta. Nagyon laza a pali férjem szerint és sokat segített nekünk. Mindig "megvizsgálja" mikor megy hozzá, de ha nincs begyulladva a prosztata a chlamydia miatt, akkor férjem szerint nem fáj. Balló doki csak uh-t csinált holott evvel kellett volna kezdeni... De a lényeg hogy most helyre van rakva :) Ha kell esetleg elérhetöség akkor szólj nyugodtan. Amúgy Pécsen rendel.
Persze, sosem lehet tudni, de az maga lenne a csoda, ha ilyen eredménnyel most spontán összejönne.
Te nemsokára mész konzultációra, ugye?
Ez érdekes. A másik doki hol rendel, ki ő?
Neked kitartás az inszem utáni várakozáshoz, drukkolok!
Köszi, ezt bíztató hallani. A 68%motilitás nagyon jó! :) Neki korábban kétszer volt spermavizsgálat, a motilitás először 80%, másodszor 65% volt, a morfológia pedig mindkétszer nagyon jó volt, 40%. Ehhez képest a motilitás most 30%, a morfológia 3%, elég durva csökkenés.
Nálad mutatták ki a Chlamydia-t vagy nála?
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?