Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Keresem a 'sok sikert' nevű fb csoportot, de nem találom.
Hogy lehet belépni?
Szia!de aranyos vagy.vérvétel volt,de sajnos ez most nem sikerült. kicsit a lelkem most padlón,de jönnek az ünnepek összevakarom magam és a januári ciklusban megyünk vissza a két fagyi babánkért :)
köszönöm a rámgondolást sokat jelent <3
Megint van? Többször kitörölték már a gyógyszeres csopikat, sajnos. Engem egyszer le is tiltott egy hétre a fb, mondván, hogy drogot árulok.
Azt nem értem, ha tényleg drogot árulnék, akkor is csak egy hét bünti?
Igyekszem,magamhoz képest amilyen paragép szoktam lenni mindenen egész jól birom 😊
Köszi a drukkokat😊
Veled/Veletek mizu?
Szia! Nagyon örülök, hogy minden rendben! :) Kihez fogsz járni terhesgondozásra?
Totokriszta, jól teszed, hogy próbálsz nem kattogni, figyelgetni magad, biztos nehéz, de kitartás! Nagyon drukkolok!
Dejó szuper szivből gratulálok Nektek,csodás karácsonyi ajándék 😊
Én pihegek itthon és várom h teljenek a napok 😊még egy hét vérvételig.ilyenkor persze nagyon lassan vánszorog az idő. 😊
De amúgy minden rendben próbalok nem kattogni a dolgon alapvetően pozitiv vagyok.próbalok nem azzal foglalkozni h érzek e vmit vagy nem,vagy h egyaltalán kellene érezni vmit.fogalmam sincs 😊
De nagyon köszi az érdeklődést és szívből örülök Nektek 💕
Szia. Ari vagy hogy eszedbe jutottam. Kedden voltam uh-n, minden oké és dobog a kis széve. Ülömagassága 2,02cm.Most vagyok 8+5 napos. Majd január elején kell menjek genetikai uh-ra és tanácsadásra is elküldött a doki, de nem az életkorom miatt hanem mert a családban van kromoszóma rendellenességgel küzdö családtag(férfi) akinek nem lehet gyereke.
Apropó, ezt is érdemes kivizsgáltatni mert ök ott tudták meg hogy férfi részröl nem lehet gyerek.
Ùgyhogy egyenlöre minden oké. :) Veled mizu? Szorítok ám nagyon!!!
Nagy ölelés neked, és minden jót!
Én is nagyon magam alatt vagyok, késett 2 napot most legutóbb (28 napra jött meg a szokásos 26 nap helyett, szóval nem volt nagy késés) és egy hülye kínai ebayes tesztbe bele lehetett látni a második csíkot. Persze utána a normális tesztek negatívak lettek, de amikor megjött borzalmas volt. 😔
Még 7 hét a konzultáció időpontjáig. Sose telik el. 😔
Kívánom, hogy találd meg az utadat és megnyugvást, boldogságot hozzon a jövő!
💖
Kedves Lányok, végleg elköszönök tőletek. Áldott Karácsonyi ünnepeket kívánok, és továbbra is drukkolok nektek, hogy mihamarabb teljesüljön a vágyatok, és a kezdetekben tarthassátok a ti kis csoda babátokat!
Puszi mindenkinek!
Szilvi_86
Megvolt az UH? mizu??
Hát ne elegedj meg ennyivel!
Én is hashymotos vagyok, leugrik a papírról az anti TG - m, miközben minden értékem tökéletes.
A hashymoto egy autoimmun betegség, amikor a szervezeted anzitestet termel a saját pajzsmirigyed ellen és állandó gyulladásban tartja.
A leggyakoribb antitest az anti TPO, a legtöbb endokrinológus csak ezt nézeti. Viszont kb minden tizedik hashymotosnak az anti TG emelkedett (ez a sunyibb).
Sajnos, ha az antitestek egyszer megjelennek, akkor a folyamat elindult, a pajzsmirigy pusztítása megkezdődött és el fog pusztulni. DE!
Nekem full gluténmentes étkezéssel sikerült a 694-es anti TG - met 300 alá vinni. Így ugye csökkent a gyulladás és biztonságban van a babám. Szóval így nem teljesen igaz, hogy nem lehet vele mit csinálni. Kordában lehet tartani. Csak sajnos Magyarországon is az a gond, mint itt Franciaországban, nagyon kevés endokrinológus ért igazán a hashymotohoz.
A hashymotoval nem feltétlenül a teherbeesés nehéz, hanem a terhesség megtartásár nehéz.
Kevesen tudják ugyanis, hogy a pajzsmirigy is használ progeszteront, de normális esetben elég neki, amit a mellékvese termel. De ha gyulladt a pajzsmirigy, akkor egy felpörgetett állapotban dolgozik és elkezdi elszívni a petefészkek által termelt progeszteront is.
Nekem egészen a 21. hét végéig pótolva volt a progeszteron, nagyon lassan építettük le és hetente nézték az antitesteket és a progeszteronszintet. Sajnos 2011-ben mi veszítettünk el egy babát a 14. héten hashymoto miatt, mert akkor még nem tudtunk róla, hogy az van nekem. Csak utólag, a mostani orvosom, amikor átnézte a régi leleteket, ő mondta, hogy nagy valószínűséggel a hashymoto miatt ment el. 1700 fölött volt az anti TG és 3 alatt volt a progeszteron.
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?