Pécsi Meddőségi Központ (beszélgetés)
Szia! Ha várólistára gondolsz,az itt Pécsen nincsen. Akkor lehet kezdeni ha minden vizsgálatotok megvan,és azok eredményei is rendben vannak. Konzultáció alkalmával megbeszélitek milyen szurikat kapsz majd. ☺
Sziasztok lányok!Segítsetek nekem abban,hogy ha eldöntjük,hogy belevágunk az orvos által javasolt IVF-be,akkor vannak e határidők,hogy nehogy lecsússzunk a lehetőségről?Vagy ha elhatározzuk,jelentkezünk már lehet is kezdeni?Sajnos orvos szerint máshogy nemigen lehet babánk..
Én nem csodálkozom hogy sírtál. Drukkolok tovàbb! :)
Sziasztok.
Jelentem hogy a kis harcosunk még versenyben van:-). Vasàrnap teló ujra :-). Nagyon izgulunk. Ma amikor mondta a doki hogy minden ok elsírtam magam a munkahelyen... pedig ez még csak az első jó hír volt. Tiszta hülye vagyok... köszi mindenkinek a drukkot. Szép hétvégét majd írok!
Ha penteken van leszivas, akkor szombat1, vasarnap2, hetfo3, kedd4, szerda5 nap!
Ez a protokoll altalaban.. hetfo es keddi leszivass 3naposakat kapsz vissza, a heten, csutortok v penteken..
ha szerda, csutortok, penteken van a leszivas, akkor 5naposakat- hetfo-kedd-szerdan..
Szurkolok!!!
Jo lenne sok sok pozitiv beszamolot olvasni vegre!!!
Szurkolok nagyon én is. :)
Jó hozzáállás:)
Drukkolok nagyon!
Egyébként ismerek olyat akinek egy volt és sikerült a baba!
Sziasztok!
Van valaki esetleg köztetek akinek Klinefelter szindróma miatt nem sikerült még a baba? Mennyi esélyt adtak az orvosok a gyermekáldásra?
Húú, az de sokára van! 6 napos ha jól számolom... Köszi a válaszod!
Szia. Egy szem kis petesejt lett.... holnap kell telózni és vasàrnap megint! Ha minden ok hétfőn hazahozzuk:-). Ma viccesen megjegyezte a férjem ha sikerűl elnevezzük Xénànak vagy Herkulesnek/harcosok/ .:-). Reménykedünk màst nem tehetünk.
Szia!
Ha jol tudom, akkor szerda!
Sziasztok! Tudja valaki, hogy itt Pécsett, ha pénteki napra esik a leszívás, akkor melyik napon lesz várhatóan a beülti? Köszönöm a segítségeteket előre is!
Fel a fejjel, bízz abban hogy ennyi bőven elég a babócához. :)
Sziasztok lányok,
nem tudjátok, a Mediben árulnak még DHEA kapszulát? Előre is köszi a választ.
hát nagyon remélem, hogy így lesz!
Ne érezd így...egy babához egyetlen petesejt is elég:) a kor csak egy dolog,légy jóba önmagaddal már fél siker :)
Sziasztok. Megvolt az uh. Jobb oldalt 3-tüsző bal oldalon semmi:-(. Azt mondta a korom..... . Szerda leszívàs. Nagyon bànt mert eddig mindig voltak tüszők rendesen. Most úgy érzem cserben hagyott a testem....
Szia! Örülök,hogy újra belevágtatok! ☺ Nekem is az első stimus ultrahangon az egyikbe volt kb 5, a másikba semmi. Aztán a második uhn már a másikban is volt kettő,leszívás alkalmával meg 9 petesejt lett. Úgyhogy tényleg ne pánikolj! Kell idő mire a szurik szépen elkezdenek hatni. ☺ Uhh a Pergiveris az nagyon csíp,engem kikészített,azóta még mindig zöld a hasam. Viszont nagyon jó gyógyszer. 😊☺
Szia.ne aggódj előre,csak pozitívan.pénteken kérdezz rá mindenre,konkrétan.nekem csak egy oldalon voltak tüszőim,mondjuk előtte is tudtuk,hogy a bal felem nem is működik.no pánik :)
Sziasztok. Egy hete megy a stimu. Gonapeptylt és 2.Pergoverist szúrok. Ma volt uh és a jobb oldalon csak 2-tüsző van. A bal petefészket nem talàlta a doki!!! Volt így màr valaki?? Péntek uh de a màsik dokinàl mert a Vàrnagy egész decemberben nem rendel. Aggódom hogy mi lessz.
Lányok, a Várnagy Ákos telefonszáma kinek van még?
Köszönöm a válaszokat! Sok sikert és kitartást mindenkinek a továbbiakban is!
A gyógyszerek változtatásával tudják befolyásolni a tüszők növekedését. Úgy Variálnak, hogy pénteken vagy hétfőn legyen a leszívás.
Szerintem igen, előre hozzák a leszívásod péntekre. ☺
Sziasztok! Tudja valaki közületek, hogy ha a leszívás időpontja szombatra esne, akkor mi a gyakorlat? Előre hozzák péntekre?
További ajánlott fórumok: