Párkapcsolat, házasság, avagy mi fér bele és mi az ami nem? (beszélgetés)
Érdekes téma, szerintem attól még, hogy valaki párkapcsolatban van vagy netán házas még szórakozhat, elmehet a barátokkal/barátnőkkel ide-oda egy bizonyos kereteken belül.
Ismerek olyan nőt, aki egy családos férfival van együtt, több, mint 3 éve, a férfi felesége valamelyst tud róla, de nem érdekli. Hogy miért? Mert pénzeli, ugyanis a pasi elég jól keres, saját vállalkozása van.
Te sem tudhatod, hogy mi áll a háttérben.
Nyilván nincs egyforma ember, személy szerint azt én sem preferálnám, hogy amíg otthon vagyok a pici babával a férjem partizgat,italozgat..stb. (Nem vagyok még férjnél, nincs gyerekem sem.)
Megboldogult házasságom ideje végén bolondult meg a férjem, hogy miért járok el ugyanúgy, mint korábban :P Nem én változtam.
Aztán meg az előző hülye, aki betegesen fétékeny volt. Én meg olyan segg, hogy tűrtem :PPP Szó se róla, eltelt már fél év, és egy tök normális pasit lepattintottam ismét, jó nekem a néha összejárunk, haverkodunk, de tőlem ne kérje számon senki az időm. Jó szándékkal (meg fantázia nélkül, élet nélkükl, de ezt már talán csak gonoszságból mondom) megkérdezte mi van velem, és felrúgta az agyam. Az nem esett ki a pakliból, aki az általános kérdés után elmondja mi a helyzet vele, ő kezdeményezi a beszélgetést, annyit mondok, amennyit akarok.
A többieknek is leírtad ugyanezt?
És itt nem az olvasás a lényeg. Egy normális ember tudja, hogyan írjon le valamit.
szerintem egy hazassagot a ket benne elo ember tud csak tonkretenni. nem a baratok, rokonok, nem a kulonprogramok
nem lehet altalanos semat huzni minden hazassagra. lehet, hogy ket embernek az felel meg, ha folyton egyutt vannak, mas hazassagok, kapcsolatok eppen ettol mennek tonkre. unalmassa, egysikuva valik, elmulnak az erzesek, es nem marad semmi.
minden kapcsolatban az a fontosabb, hogy minosegi idot toltsenek el egymassal az emberek. vannak olyan hivatasok is peldaul, amelyek sok utazgatassal jarnak vagy rengeteg idovel, es a hazasparok nem toltenek annyi idot egyutt, mint masok. megis jo, mert nekik ez az idealis. ok nem tudnanak olyan partnerrel elni, aki azt varna, hogy a 8-16-ig munka utan legyen egyutt a csalad, mert nem olyan az idobeosztasuk
nem tudom, hogy te minek foglalkozol egyaltalan masok hazassagaval, az a fontos, hogy a tied milyen
no igen,biztos vannak jó házasságok
ahol minden szuper,mindenki el jár ahova szeretne,meg vannak azok a házasságok ahol a másik fél csal,miközben a másik szépen otthon van lényegtelen h van e gyerek vagy nincs,miközben meg bízik a másik félben...
ezt a forumindito sem tudhatja, hiszen nincs ott sem a pasis osszejoveteleknel, sem a hazassagokban, hogy latna, hogy s mint zajlik egyaltalan.
biztos vannak olyan hazassagok is, ahol a ferj vagy a feleseg folyton kileng, mint ahogy olyan hazassagok is, ahol mindket felnek vannak kulon programjaik
megis gyakori. ez az alap hozzaallas is, hogy hazasok vagyunk, egyutt vagyunk, akkor mar senki ne jarjon kulon sehova. pedig altalaban nem 2 het utan hazasodnak az emberek, ha valaki bulis, szerintem hasonlo part valasszon, vagy toleralja. en nem tartom gaznak, ha egy ferfi vagy egy no heti egy alkalmat kulon programmal tolt el. az mar a forumindito fantazmagoriaja, hogy akkor biztos nem is meccset neznek, hanem csajoznak tomegesen :D
nem hiszem, hogy az jo megoldas, ha hazasparkent mindenki leepiti a baratait, csak mert o mar hazas. az mas, ha elotte sem voltak baratai, nem jarkalt el sehova. hazaskent miert kene csak jatszohazba menni egyutt? :D
Én szoktam sokáig dolgozni. Időzőjel nélkül. Olyan fáradt vagyok, hogy eszembe sem jut félrekufircolni.
Szóval ahogy általában, erre sincs tuti sablon.;)
miert gondolod, hogy ha pasik osszejonnek pialgatni, focit nezni, az egyenlo a gruppenszexelessel, amit szegeny felesegek turnek? ezek szerint nem vagy ott, fogalmad sincs, mi tortenik, de itelkezel es kombinalsz
lehet, hogy meg fog lepni, de sok ferfi es no felrelep, es altalaban nem a barataikkal egyutt teszik focinezes kozben. valoszinuleg inkabb azok lepnek felre, akik "sokaig dolgoznak", mert mindent ugye a csaladert, es nem jarnak el szorakozni, de azert belefer egy kis etyepetye
szerintem jobb hazassagok lehetnek azok, ahol a ferjnek es a felesegnek is van kikapcsolodasa kulon, legyen az haverokkal vagy sportolas, kulonorak, barmi. nem garancia egy jo hazassagra, hogy sulvefove egyutt, es no szorakozas, plane masokkal
További ajánlott fórumok:
- Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka?
- Házasság és gyerek nélkül párkapcsolatban élni...
- 40 éves házasságban élő vagy elvált férfiak írjatok, mi a véleményetek, mi a titka a jó párkapcsolatnak, milyen egy jó feleség!
- Együtt, vagy egyedül? Ha a házasság nem katasztrófa, de már nem is valós párkapcsolat, hogyan tovább?
- Férfiak a házasságban/ párkapcsolatban.
- Könyvek a párkapcsolatról, házasságról