Pajzsmirigy betegségek és egészséges életmód (beszélgetés)
Hát lehet, én is várom már , hogy mit mond!! De hiába:(
A laboreredményem én elkérem, azért mert kell vinnem, vagyis eddig. Mert most ott kell levetetnem a vért ahol rendel. Na nem is baj ha nem látom a sok csillagot, felkiáltójelet. Szép ünnepet era! Én munkával töltöm!!
era1963 hol vagy?
Előlünk is elszaladtál?
Sziasztok!
Sajnos én sem!! Van egy nagy-nagy gyanúm, de nem vagyok híve a hálapénznek!!
era örülők, hogy laglább Te tudsz jó hirt mondani. Lehet, hogy keresnem kell egy orvost?
Elkiabálni nem akarom. Az ultrahangos doki néni azt mondta, hogy szebb mint az izotóp előtti:))
A dokinak is tetszeni fog? Reménykedem, hogy igen.
Ha értenék hozzá, én lennék az orvosom :))
Minek megy orvosnak akit nem érdekel a beteg? (pénzért)
Esetleg, megkérdeznéd, hogy "Műteni lehetne?"
Vagy keresni egy maszek dokit? Beveszem én is a bogyót, Az ember lánya megérti, hogy szüksége van rá! de ha kísérletinyúlnak néznek, nem szeretem. Ma voltam fizetős ultahangon, megnézték rendesen, mi van ott. Áprilisban megyek dokihoz, melátom mit mond.
Sziasztok!
Nem tudom mit mondjak, olyan hülyének érzem magam. Most megint visszakell mennem 2 hét múlva, de előzőnap menjek el pécsett laborba és akkor majd egy új kezelést fogok kapni. Ezek az ő szavai. Azt, hogy ennyire megnőtt a fehérvérsejt számom és a többi ha nem szolok, meg se nézi. Most nem reggel kell szednem a Propycil-ből, hanem este. Volt ott egy nő bent velem, amikor az asszisztensekhez mentem (az az első) és ki volt akadva, hogy a kettő gyógyszert ( metothyrint is) együtt szedem. Na mindegy, nem is ez a lényeg, beveszem én ha arról van szó , hogy jobban legyek, de amikor azt látom, hogy felületesen figyelnek pipa tudok lenni. Kérdezte mit érzek, elmondtam és mondtam neki, hogy már egy éve nincs TSH (nem mérhetően alacsony) na ekkor mondta, hogy akkor új kezelés 2 hét múlva!! Most 2 hetente fogok járni, hát nem tudom. Nem csinál semmit velem, megnézte a nyakam és kész.Most pipa vagyok, nagyon! Ha Ti értitek irjátok meg nekem!!
Sziasztok!
Köszönöm, ari vagy!! Holnap már többet tudok!! jó éjt!
Sziasztok!
Köszi Juli, ma aránylag jól vagyok, remélem Te is!!Szerdán megyek, már izgulok mit fog mondani!
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Kicsit akadozva vagyok, ma is dolgozom. Era nagyon jó, hogy ennyire időben észrevették és nem volt sok tüneted!! Igaz visszanézve nekem is mutatta a labor már évek óta és azért 8 éve járok ellenőrzésre UH ra. Mégis úgy érzem nem figyeltek rám kellő képpen, hisz én mondtam, hoigy valami nem stimmel, mert érzem nem vagyok jól. Elbagatelizálták a dolgot, azt gondolom ez volt a baj. Na nem baj, már látom nem kell félnem a műtéttől sem, de mindenképpen kell valami, mert ez igy már úgy érzem sokszor kibirhatatlan. Era tényleg sokmindent megteszek azért , hogy jobb kondiba legyek, mert úgy érzem jól magam ha nem vagyok elhizva. Nagyon gyomros vagyok és szinte fullaszt ha olyan kaját eszem amitől felpuffadok.Ha hizok első a gyomrom:( nem szép látvány!!Remélem era63 visszajön és elmond mindent!!!
Szia
A sok kinlódást sikerűlt megusznom ez a rész kimaradt, és remélem , ki is marad. A magas vérnyomásnál derűlt ki, hogy gond van. Márt kezdtem gyanakodni én is, olyan "tokás" voltam. Az a gond, hogy közben göbös is, de hát nem lehet minden tökéletes. Amig nem okoz gondot addig töllem ücsöröghet ott magának.
Szia
Őszintén? egy kicsit lusti vagyok veled ellentétben,
Tornázól, sokkal könnyebb sorod lesz mint nekem. Sikerűlt 10 kilót összeszedni. Ez a rész pedig nem tetszik. Tornáznék de .......sajnos gyerekkormóta nem megy valamiért.
Szia Era1963!!
Remélem eljössz hozzánk újra és elmondod az orvosnál történteket!!! Tényleg nem szabad annyiba hagyni a dolgokat, mert inkább 2x menjünk megnézettetni magunkat!Én most megint voltam mindenhol nőgyógyitól kezdve a tüdőig!! Nem szabad elhanyagólni, ami 1x volt , jöhet mégegyszer.
További ajánlott fórumok:
- Kicserélnék pár alapanyagot a konyhában az egészségesebb életmódért. Mit ajánlatok?
- Szerintetek egészséges életmóddal megelőzhetők a betegségek?
- Kinek mi volt a legdurvább testi tünete/betegsége amit a LELKE okozott? Miközben orvosok egészségesnek találták.
- Rokkant az egyik ismerősöm és betegsége romlott az utóbbi időben, a munkáltatója elküldte, mert nem bír úgy dolgozni mint egy egészséges!
- Van itt olyan akinek pajzsmirigy betegsége van, és ennek ellenére sikerült lefogynia?
- Azoknak az anyukáknak a jelentkezését és tapasztalatát várom, akiknek szülés után kiújult a pajzsmirigy betegsége.