Pajzsmirigy-alulműködés gyógyszeres kezelésének bővítése (beszélgetés)
Szerintem nem, ez is ettől a betegségtől van.
Én is ilyen lettem:) Egyik pillanatról a másikra megváltozik a hangulatom. Régen nem voltam ilyen.
Azt hittem ez nálam családi nyavalya,de akkor a hisztit is lehet ezzel magyarázni?
A múlt pénteken annyira ki voltam,hogy azt mondtam elegem van mindenből és mindenkiből.Másnapra ahogy jött úgy ment.Azt hittem hisztis napjaimat élem.Ezek szerint nem teljesen?
A reductilt, lindaxát csak alulműködősek szedhetik A túlműködés kizáró ok.
Több kolléganőm szedi jelenleg. Ők nyugodtabbak, amióta szedik a bogyót. Az egyik semmit nem tudott enni a szedése mellett, ezért abba hagyta. 1 hét alatt 3 kg-ot fogyot tőle. A másik 3 nap alatt 1,5 kg-ot fogyott. Ő eszik, de nagyon keveset.
mintha ez kizáró ok is lenne,ahogy írod.
amúgy nem hiszem,h csodaszer,csak segített,h fél év alatt ráálljak egy egészségesebb,tudatosabb táplálkozásra.sajnos,nekem e nélkül nem ment,és sikerélményhez juttatott.
hello,
több ismerősömnek is felírták a Reductilt, de kimondott CSAK alul működés esetén lehet szedni.
Nem semmi ez a fertözés :(
Mikor lehet nektek ujra probálkozni?
nekem a pm orvos írta fel direkt.semmi mellékhatása, az elvesztett 16kg mellett:)
honnan vetted a depi,ingerültséget?
Ezt itt hosszú lenne leírni de olvasd el ezt:
További ajánlott fórumok:
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?
- Milyen étrendkiegészítőt / gyógyszert tanácsolnátok jódhiányból kialakult pajzsmirigy alulműködésre?
- Járt már vki ún. gyógyszermentes biolabor kezelésen?
- Az epeféregre milyen természetes gyógymód létezik, a gyógyszeres kezelésen kívül?
- Syntroxine, ki milyen pajzsmirigy gyógyszert szed?