Osztrák banki ügyintézés (beszélgetős fórum)
Biztos én vagyok nagyon hátul, de eurós számláról akartok jó magyar forintot felvenni mo-i automatából?
Utazással együtt, a forint fickósságát és a magyar banki költségeket nézve szerintem messze jobban jártok így.
Hát hogyne. Beperelni. Hogy bizonyítod be, hogy nem kaptál semmit?
Se a kártya se a pin kód nem érkezett meg?
Amúgy mindegy... Perelni...pffff.
Semmi nem egyértelmű, főleg az nem, hogy miért nem kézbesítette a bank a kártyát? Felhívtuk, közölték hogy elküldték az adott címre. Viszont oda nem érkezett.
Ha lenne kapacitásunk rá, akár be is perelhetném, amiért emiatt most el kell utazni és eddig nem juthattunk a pénzünkhöz, önhibánkon kívül.
Meg nem lattal vilagot.
Azt OPT meg a Nyul es puszi tarsa szovetkezeten tul is van bank.
Szeretnék egy olyan infót azoktól, akik jártasak ebben.
Fiam egy hónapot dolgozott Ausztriában. Nyitott egy folyószámlát, ahová a fizetését utalták. A bank az igénylés után 10 nappal igérte hogy megküldi postai úton a bankkártyát az osztrák tartózkodási címére, ám ez nem történt meg.
Időközben a fiam hazajött, a tanulmányait folytatni, megkapta a számlára a fizetést, de nem tudja felvenni mert nincs kártyája.
Emiatt most ki kell utazzon Ausztriába, hogy felvehesse a pénzét.
Kérdésem:
Simán személyi igazolvánnyal felvehető e az adott bank valamelyik fiókjában a számláról a pénz, vagy muszáj abban a fiókban jelentkeznie ahol nyitotta a számlát?
Köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Földhivatali ügyintézésben tudna valaki segíteni?
- Hagyatéki ügyintézés
- Tényleg teljes körű ügyintézést várhatok el a netrisk-től?
- Írországban szeretnék autót venni, hol kezdjem az ügyintézést?
- Szocpol ügyintézés? Hova forduljak, milyen iratokkal, stb.?
- Hogyan irjuk meg a szerződést ingatlan eladásról, hogy ne kelljen várjak esetlegesen több hónapot a vevő ügyintézésére?