Őszintén, Te miért fogyózol? (beszélgetés)
az első indok a gerincsérvem és ez a legfőbb, tehermentesíteni kellene, de nem megy :( a ruhákat megtalálom a piacon, csak ki kell fogni... én tetszem magamnak és a páromnak is, ő sem gübbedt alkat, hogyan mutatnék mellette? meg amúgy is erőssebb testalkatú vagyok, soha nem lennék egy anorexiás testalkat...
Mondjuk annak örülök, hogy szülés után-3 hónapja- egy deka sem maradt rajtam..
Most már jól érzem magam a bőrömben:)) pedig jóval több vok mint anno(úgy kb 20kilóval biztos) amikor ezt az okfejtést "kitaláltam" úgyhogy azóta a kisugárzásom is jobb mert "megbékéltem" magammal.
Temrészetesen nem akarok 120kiló lenni, de ha épp arról van szó este 10kor is megeszem azt a szelet sütit/szalonnát vagy akármit amit kívánok:D
Köszönöm!
Persze, hogy meg változott az életem, szinte mindenben.
A kocsiba alig tudtam beülni, kiszállni, nem tudtam ugrálni, fogócskázni az unokákkal, mert azonnal elfáradtam.
Még sorolhatnám, de gondolom, ezt minden "duci"
tudja.
Neméppen :) Arra vágytál/vágysz, hogy akik eddig nem tették jobban elfogadjanak, ha jól értem.
Abban viszont totálisan igazad van, hogy akik szeretnek nem nézik hány kilós vagy. De ha úgy nézel ki, ahogy szeretnél az kisugárzik, látszik rajtad, ezért aki hozzád szól, kapcsolatba áll veled jobban érzi magát a környezetedben. Esetleg ez lehet máshogy megmagyarázva az okfejtés. De aki szeret az szeret és kész :)
Gratulálok a sikereidhez :)
Amióta sikerült a fogyás hogy érzed, az életed másban is megváltozott, mint abban hogy egészségesebb vagy?
ööö nem:D vagyis nem annyira:D
Hát tudod az az érzés h bebizonyítom...na nekem "túl is sikerült bizonyítani", meg h majd akkor "jobban szeretnek majd" ami persze egy nagy hülyeség nem azért szeretnek mert 50 kg vagyok vagy 70...tehát ha jobban szeretnek jobb ember vagyok, tehát ha vékényabb vagyok jobban szeretnek, tehát ha fogyok jobb leszek:D jó okfejtés mi?!:D
Nekem harminc kiló feleslegem volt és már alig bírtam lépcsőzni, sokkal fáradékonyabb voltam. A vérnyomásom és a cukrom is magas volt, nagyon rosszul éreztem már magam, ezért volt a nagy elhatározás, hogy most már azért is lefogyok.
Ez sikerült is!
Én a lassú, de biztos fogyókúrát választottam.
Most szeretném a súlyom megtartani és soha többet nem szeretnék olyan dagi lenni, mint akkor voltam.
Ezért fogyózom!
Két dolog miatt. . .
1 volt 3 szor gerincsérvem és kímélni kellene a gerincemet
2. nem gyártanak divatos rucikat 48-50-es méretben
:)
További ajánlott fórumok:
- A Suttogó módszerről őszintén, egy anyától, aki kipróbálta
- Depressziómról, nagyon őszintén
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Miért szeretsz ide járni hoxázni? Csak őszintén, ok?
- Miért hallgat a férfi, ha őszintén elmondom a véleményem?
- Írjuk ki magunkból őszintén, rokonaink, barátaink, ismerőseink számunkra nem elfogadott viselkedési szokásaikat?!Ki és miért idegesít, minke