Őszintén, Te miért fogyózol? (beszélgetés)
Én szeretnék, de nem tudok, valami gyógyszer kéne...
Két dolog miatt...
1 volt 3 szor gerincsérvem és kímélni kellene
2. nem gyártanak divatos rucikat 48-50-es méretben
Csak hogy ne legyen ebből sem vita, elsőként elárulom én miért fogyózok.
Az első - tavalyi - fogyókúrának azért estem neki, mert nagyon rosszul esett, ahogy édesapám reagált a gyarapodásomra. Persze, engem is zavart, hogy nem egy laposhasú modell néz vissza a tükörből, de az igazi hajtóerő az volt, hogy őt lenyűgözzem. És meg kell valljam sikerült.
Második - most - alkalommal pedig azért futok neki, hogy végre igazán szépnek lássam magam, és elégedett legyek a testemmel, mert úgy remélem ettől a lelkem is rendbe jön. Ha nem harcolok magammal kívül, talán nem kell belül sem. Úgy hiszem jobban fogom érezni magam és ez elég lendületet fog adni ahhoz, hogy úrrá legyek a félelmeimen.
Én ugyan nem fogyózok, DE volt idő amikor nagyon is neki estem a "dolognak" :DDD
Azért h egy ideálnak megfeleljek, meg azt gondoltam ahogy mennek le a kilók jobb ember leszek, nah persze nem:D
Azóta megbékéltem magammal(kb:D) bár nem ment olyan könnyen...
További ajánlott fórumok:
- A Suttogó módszerről őszintén, egy anyától, aki kipróbálta
- Depressziómról, nagyon őszintén
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Miért szeretsz ide járni hoxázni? Csak őszintén, ok?
- Miért hallgat a férfi, ha őszintén elmondom a véleményem?
- Írjuk ki magunkból őszintén, rokonaink, barátaink, ismerőseink számunkra nem elfogadott viselkedési szokásaikat?!Ki és miért idegesít, minke